خدمات راه اندازی صفر تا صد بیزینس فروش در آمازون - برای تعداد محدود رزرو فرصت

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

چگونه یک کارآفرین موفق باشیم؟

توضیحات کوتاه :
آمادگی برای کارآفرینی و شروع یک کسب و کار، به ظاهر دشوار است اما اگر به آنها علاقه داشته باشید، آن را فرا می‌گیرید. در این مقاله به عواملی که باعث موفقیت شما در کارآفرینی می‌شود خواهیم پرداخت.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 1

  • 2.9k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 4 دقیقه
چگونه یک کارآفرین موفق باشیم؟

 

خلاصه ای از مقاله

آنچه باعث تمایز واقعی کسب و کار شما از سایر بیزینس ها می‌شود، استراتژی و رویکردی است که در قبال کسب و کارتان پیش می‌گیرید، چون معنکس کننده فلسفه فردی شما است. یکی از نکات مهمی که در زمینه کسب و کار باید به آن توجه کرد، افراد هستند. زیرا کسب و کار در واقع نوعی معامله است و این معاملات میان خود افراد صورت می‌گیرد. بیشتر کسب و کارها، بر مبنای اعتماد دو طرفه و روابط بین فردی است.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

چگونه برای کارآفرینی آماده شویم؟

کسب آمادگی برای کارآفرینی و شروع یک کسب و کار، به ظاهر دشوار است. در این زمینه شاید تصور کنید که باید مهارت‌های خاصی مثل سرمایه‌گذاری و روش‌های کسب و کار یا نحوه تولید و بازاریابی محصولات را بدانید. البته دانستن این موضوعات اهمیت زیادی دارد، اما یادگیری آنها دشوار نیست. اگر نسبت به آنها علاقه داشته باشید و توجه خود را معطوف به آنها کنید، در طول زمان آنها را فرا خواهید گرفت. در این مقاله قصد داریم به عواملی که باعث موفقیت فردی شما در کارآفرینی می‌شود و نیز 6 اصل کاربردی در کسب و کار بپردازیم.

 

مدیریت کسب و کار خود

 

چه عاملی باعث تمایز کسب و کار شما از دیگران می‌شود؟

آنچه باعث تمایز واقعی کسب و کار شما از سایر بیزینس ها می‌شود، استراتژی و رویکردی است که در قبال کسب و کارتان پیش می‌گیرید، چون معنکس کننده فلسفه فردی شما است. یکی از نکات مهمی که در زمینه کسب و کار باید به آن توجه کرد، افراد هستند. زیرا کسب و کار در واقع نوعی معامله است و این معاملات میان خود افراد صورت می‌گیرد. بیشتر کسب و کارها، بر مبنای اعتماد دو طرفه و روابط بین فردی است.

 

رموز کارآفرینان موفق

 

1. برای موفقیت در کسب و کار خود، خلاق باشید

داشتن خلاقیت می‌تواند شما را به سمت اتخاذ بهترین استراتژی رهنمون کند. منظور از خلاقیت در اینجا، این است که چگونه برای حل یک مسئله، عوامل مؤثر را در کنار یکدیگر قرار دهید. دانش و اطلاعات شما و مهارت‌های حل مسئله، دو کلید دستیابی به خلاقیت هستند. افرادی که مدت‌ها در یک کسب و کار فعالیت داشته‌اند، در مواجهه با مشکلات، دیدگاه و عملکرد متفاوتی نسبت به دیگران دارند و از روش‌های مختلفی برای حل مشکلات خود استفاده می‌کنند. تجربه این افراد در زمینه حل مسئله بالاتر از بقیه است. در نتیجه به محض برخورد با مشکلات می‌توانند سریعاً راه حل خلاقانه‌ای برای آن بیابند.

2. برای موفقیت، سطح اطلاعات خود را بالا ببرید

یکی از عوامل موفقیت در کسب و کار، داشتن اطلاعات کافی در آن حوزه است. در این رابطه، خواندن کتاب‌های مناسب و مرتبط با موضوع کسب و کارتان می‌تواند کمک زیادی به شما کند. اگر هر هفته، یک مفهوم تجاری را یاد بگیرید، بعد از چند ماه متوجه می‌شوید که سطح اطلاعاتتان تا چه اندازه بالاتر رفته است. البته برای یادگیری فقط به یک منبع (مثل کتاب‌ها) اکتفا نکنید، بلکه با افراد موفق هم صحبت کنید و از آنها درباره علت موفقیتشان یا دلایلی که باعث شکست آنها در ابتدای کارشان شده است، سؤال کنید.

همچنین مسائل مربوط به شغل فعلی‌تان را از یک چشم انداز وسیع‌تر نگاه کنید. مثلاً اگر کسی از شما می‌خواهد که یک مشکل فنی را برطرف کنید، از او درباره زمینه کسب و کارش سؤال کنید و بررسی کنید چرا این شرکت، این مسئله را قابل حل کردن تلقی کرده است. با انجام این کار نه تنها اطلاعات خود را درباره کسب و کار آنها را افزایش می‌دهید بلکه یاد می‌گیرید چطور به یک راه حل فنی بهتر دست یابید.

 

مسیر کارآفرینی

 

3. مهارت‌های حل مسئله را در خود ایجاد کنید

در علم فیزیک، مسائل تابع اصول تعریف شده‌ای هستند و جواب‌های مشخصی دارند. در حوزه کسب و کار شرایط به گونه دیگری است. چون در آنجا نمی‌توانیم با قطعیت درباره موضوعی اظهار نظر کنیم. در واقع می‌توان کسب و کار را به یک بازی شطرنج تشبیه کرد که طی آن شما باید موقعیت‌های پیچیده را آنالیز کرده  و از قبل، حرکات (در این جا اقدامات) رقیب را پیش بینی کنید.

در حقیقت، کلید موفقیت در تصمیم گیری این است که مهارت کافی برای مقایسه نتایج احتمالی سناریوهای مختلف را داشته باشید. برای تقویت این مهارت کافی است همیشه به یک مرحله جلوتر از شرایط کنونی‌تان فکر کنید. همیشه خودتان را به چالش بکشید و با دیدی عمیق به مسائل پیش رویتان نگاه کنید. مثلاً اگر کسی سؤالی درباره کسب و کارتان پرسید، از خود بپرسید آیا گفته‌های این شخص را می‌توان به شکل دیگری تفسیر کرد؟ خواسته واقعی او چیست؟ آیا راه متفاوتی برای برآوردن نیازهای او وجود دارد؟

اگر نسبت به هر مسئله‌ای چنین دید وسیعی داشته باشید، به تدریج مهارتتان در حل مسئله افزایش چشم گیری خواهد یافت. سرانجام به موقعیتی می‌رسید که می‌توانید برای هر مشکلی، حتی اگر قبلاً با آن برخوردی نداشته‌اید، سریعاً یک راه حل بیابید. عکس این مسئله هم صادق است، یعنی اگر در مواجهه با مشکلات تنبلی کنید و به دنبال یافتن راه حل نباشید، مهارت حل مسئله شما هیچگاه ارتقاء نخواهد یافت.

 

مقاله پیشنهادی: 6 راه موثر برای افزایش مهارت حل مساله | عزت خواه دات کام

کارآفرینان موفق

 

4. به عنوان یک کارآفرین باید شرایط محیط را کاملاً زیر نظر داشته باشید

همیشه نگاهی تیزبین نسبت به رویه بازار و گرایشات مشتریان داشته باشید. به این معنا که حتی به رویدادهایی که ظاهراً ارتباطی با یکدیگر ندارند ولی می‌توانند بر کسب و کارتان تأثیر بگذارند حساس باشید و آنها را در استراتژی خود بگنجانید. فرض کنید شما قصد وارد کردن دستگاه ماساژور را دارید. به این منظور باید از کاهش و افزایش قیمت دستگاه‌های مشابه آن در بازار مطلع باشید، همچنین باید بدانید که مشتریان چه انتظاراتی از این نوع دستگاه‌ها دارند.

البته معمولاً مشتریان به دنبال خرید کالایی با کیفیت و در عین حال ارزان قیمت هستند. از طرفی می‌دانید که بنا به دلایلی ممکن است قیمت این محصول در آینده کاهش یابد. با توجه به این اطلاعات، برای پروژه خود تصمیم بگیرید و برای قیمت گذاری محصولات خود، دقت زیادی به خرج دهید و آن را مستقیماً و بدون دخالت واسطه بفروشید. توجه به شرایط بازار به شما کمک می‌کند تا تغییرات لازم را در استراتژی خود اعمال کنید.

 

مسیر موفقیت

 

اصول کاربردی در کسب و کار

1. اعتماد مشتریان را جلب کنید

یکی از عواملی که باعث موفقیت شما در کسب و کار می‌شود، این است که اعتماد مشتریان خود را جلب کنید. ارائه کالای با کیفیت و قیمت گذاری مناسب از عوامل جلب اعتماد مشتریان است. البته قیمت گذاری محصول نباید باعث ضرر و زیان شما شود بلکه باید به شکلی باشد که نتیجه بهتری نسبت به رقبایتان به دست آورید. برخی از مشتریان صرف نظر از قیمت محصول، به دنبال کیفیت آن هستند، به همین خاطر کافی است یک مشتری (حال حتی اگر از دوستانتان باشد) یک بار از کیفیت محصول شما ناراضی باشد، در این صورت دیگر به شما مراجعه نخواهد کرد.

2. اصل رابطه متقابل را فراموش نکنید

یکی دیگر از اصول موفقیت در کسب و کار این است که به جای فکر کردن به منافع خودتان، همیشه منافع مشتریان را در نظر بگیرید. اگر هنگام ارائه محصولات یا خدمات، ارزشمندی مشتری را در نظر بگیرید، می‌توانید نسبت به پایداری کسب و کارتان مطمئن شوید. اگر اولویت شما تحویل به موقع سفارشات و توجه به کیفیت آنها باشد، آن‌ها نیز دیگر شما را به عنوان مرجع تأمین مایحتاج خود در نظر می‌گیرند و همیشه به شما سفارش خواهند داد.

توجه به کارمندان نیز به طور مستقیم یا غیرمستقیم در موفقیت شما نقش دارد. اگر برای کارمندان خود ارزش قائل باشید، آن‌ها نیز به کار خود بها داده و در مواجهه با مشتریانتان، به نیازهای آنها رسیدگی می‌کنند. همین عامل مجدداً باعث جلب اعتماد مشتریان خواهد شد.

 

کارآفرینی

 

3. مهارت مدیریت داشته باشید

بدون شک، افراد موفق به جای آن که عامل انجام کاری باشند، سعی می‌کنند مدیریت و رهبری آن را به عهده بگیرند. با این حال، مهارت بیشتر ما انسان‌ها برای انجام دادن کار است تا مدیریت آن. برای بالا بردن سطح پتانسیل‌های مدیریتی خود، باید نحوه ایجاد انگیزه در مشتریانتان را بدانید. شما نباید خود را رییس تلقی کنید. در روزگاران قدیم که دغدغه مردم تأمین نیازهای اساسی مثل امنیت فیزیکی، غذا و سرپناه بود، رهبران جامعه به آنها توجه زیادی نمی‌کردند اما در روزگار فعلی، کارمندان نمی‌توانند سلطه جویی رهبران خود را تحمل کنند، زیرا آنها عزت نفس و حس رضایتمندی، موفقیت و ارزشمندی خود را در کارشان جست و جو می‌کنند.

به همین خاطر است که به دنبال کار کردن در شرکتی هستند که هدف و مأموریت مشخصی داشته باشد. اگر محیط کاری دوستانه باشد و در آن از کارمند حمایت شود، او نیز متقابلاً انرژی بیشتری برای کار خواهد گذاشت. به همین خاطر است که باید گفت یک رهبر بیشتر از این که نقش نظارت کنندگی داشته باشد، باید حمایت گر باشد. وظیفه اصلی رهبر یک سازمان یا شرکت این است که وسایل و تجهیزات مورد نیاز کارمندانش را به خوبی تأمین کرده و محیطی را برایشان فراهم کند که امکان رشد و شکوفایی آنها را ایجاد کند.

 

 یک کارآفرین موفق

 

4. روابط دوستانه خود با دیگران را گسترش دهید

از آنجا که بخش عمده کسب و کار در قالب تعامل افراد با یکدیگر است، به همین خاطر، یکی از مهارت‌های مهمی که باید بیاموزید، برقراری سریع رابطه با دیگران است. مشتریان عموماً از پیشقدمی شما برای برقراری ارتباط استقبال می‌کنند. راه ایجاد رابطه با دیگران این است که موانع یا عواملی که باعث عدم راحتی شخص می‌شود را برطرف کنید و به دنبال یافتن نقاط مشترک خود با او باشید.

درباره خود با دیگران صحبت کنید و سؤالات مناسبی از آنها بپرسید. در گذشته، مردم عادت داشتند که در هواپیما با یکدیگر درباره مسائل خانوادگی، شغلشان یا موضوعات دیگر صحبت کنند. اما امروزه این طور نیست. طی گفت و گو با دیگران، می‌توانید مطالب زیادی بیاموزید و البته ارتباطات جدیدی به وجود آورید. عدم تمایل به گفت و گو یا نشان ندادن اشتیاق به صحبت‌های دیگران باعث می‌شود که روابط جدید به کندی شکل بگیرند.

 

چگونه یک کارآفرین موفق باشیم؟

 

5. افراد موفق، صادق هستند

صداقت، مبنا و شالوده ایجاد اعتماد در دیگران از جمله مشتریان و کارمندانتان است. صداقت داشتن در مواجهه با مشتریان بهترین سیاست به حساب می‌آید، چون وقتی مشتریان به شما اعتماد کنند، تمایل بیشتری به خرید کردن از شما خواهند داشت. از طرفی اگر از همان ابتدا در مواجهه با کارمندانتان، صادقانه مأموریت کسب و کار خود را اعلام کنید، تنها کسانی که حاضر به حمایت از آن باشند، به گروه شما خواهند پیوست و افرادی که تمایل به کسب و کار شما نداشته باشند، حاضر به همکاری با شما نخواهند بود و در نهایت افراد علاقه‌مند و سازنده در کنار شما باقی خواهند ماند.

6. خودتان باشید و نقاط ضعفتان را بپذیرید

با خودتان صادق باشید و نقاط ضعفتان را مشخص کنید. هر کدام از ما انسان‌ها منحصر به فرد هستیم، زیرا مهارت‌ها و خواسته‌های متفاوتی داریم. اگر خودتان را به همان صورتی که هستید باور داشته باشید و نقاط قوت و ضعف خود را بپذیرید، در نتیجه اهداف معقول‌تری برای کسب و کار خود انتخاب کرده و در تصمیم گیری‌های خود درست عمل می‌کنید.

 

فروش در امازون

 

7. تغییرات را بپذیرید و موفقیت را تجربه کنید

شاید برخی از شما ناچار به بازنشستگی زودهنگام هستید یا وارد شغلی شده‌اید که از آینده آن اطمینان ندارید و می‌خواهید آن را تغییر دهید. اگر با اطلاعات کافی می‌خواهید از شغل فعلی‌تان استعفا دهید و تحقیقات لازم برای کسب و کار جدیدتان را انجام داده‌اید، پس در تصمیم خود تعلل نکنید. زیرا بدون تغییرات، هیچ فرصتی برای رشد نخواهید داشت. جف بزوس، مؤسس شرکت آمازون در ابتدا در یکی از شرکت‌های وال استریت مشغول به کار بود و سمت معاون آن شرکت را داشت.

اما بعد از این که ایده تأسیس یک فروشگاه اینترنتی به ذهنش خطور کرد، از آن کار استعفا داد. وی در حال حاضر بزرگترین فروشگاه اینترنتی جهان را در اختیار دارد. ایجاد تغییر در کسب و کار، فرآیندی به ظاهر دشوار و ترسناک است، اما می‌تواند بهترین اتفاقی باشد که تاکنون در زندگی‌تان رخ داده است. در پایان باید گفت که تلاش برای شناخت دیگران می‌تواند به شما در شناخت خودتان کمک کند، زیرا انسان در مواجهه با افراد سرسخت و موقعیت‌های دشوار است که به توانایی‌های خود پی می‌برد.

بنابراین تلاش برای برقراری رابطه با دیگران و کمک کردن به آنها، بهترین شیوه برای شناخت خود و ابراز محبت به دیگران است. در این فرآیند شما نقاط ضعف، محدودیت‌ها و مشکلاتتان خود را عمیق‌تر خواهید شناخت و بنابراین راه حل یا تصمیمی که برای برطرف کردن آنها اتخاذ خواهید کرد، سنجیده‌تر و معقول‌تر خواهد بود.

 

هدف ما از ارائه این مطالب کمک به شما دوست عزیز است تا با استفاده از موارد مطرح شده، در زندگی شخصی یا حرفه‌ای خود یک گام جلوتر بروید. اگر مشتاق هستید در کنار یک زندگی آرام، شغلی فارغ از مکان و زمان را هم تجربه کنید، برای کسب اطلاعات لازم درمورد فروشندگی در وبسایت آمازون با ما در آموزش فروش در آمازون همراه باشید. همچنین با دنبال نمودن صفحه نتایج شگفت‌انگیز دوره آربی از تجربیات دانشجویان این دوره بهره ببرید.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/succeed-as-an-entreprenur
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط