جهت مشاهده کامل ویدئو و کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمایید
خلاصه ای از مقاله
ما اصولاً نمیدانیم که تنها هستیم ولی مواقعی که مشکلی پیش میآید و احساس میکنیم نیاز به درد و دل کردن داریم آن موقع میفهمیم کسی نیست که حرفمان را گوش کرده و کمکمان کند. سعی کنید ارتباط خودتان را با اطرافیانتان بیشتر کنید و دایره ارتباطاتتان را گسترش دهید تا از نعمت دوستان خوب بیشتر بهرهمند گردید.
آنچه در این مقاله می خوانید:
- راه حل احساس تنهایی چیست؟
- اولین اصل ( ارتباط خودتان را با اطرافیانتان بیشتر کنید !!)
- برقراری ارتباط با دیگران
- دومین اصل (دایره ارتباطی را گسترده کنید!!)
- سومین اصل (از دایره ارتباطی کوچک خودتان بیرون بیایید !!)
راه حل احساس تنهایی چیست؟
اکثراً همه ما با این موضوع درگیر هستیم و به یک راه حل خیلی خوب نیاز داریم و چیزی است که هرگز با پول هم قابلحل نیست. متأسفانه در سالهای اخیر همه ما کم و بیش درگیری بیشتری با این مسأله داریم. مشکل این است: زمانی که ما احساس تنهایی میکنیم: راه حل چیست؟ چرا تنها هستیم؟ یا اینکه اگر بهتر سؤال بپرسم: چه کنیم که تنها نباشیم؟ این اصولی را که به شما میگویم لازمهاش این است که تکتک آنها را اجرا و تمرین کنید تا وضعیتتان بهتر شود. بگذارید از اینجا شروع کنیم ما اصولاً نمیدانیم که تنها هستیم ولی مواقعی که مشکلی پیش میآید و احساس میکنیم نیاز به دردودل کردن داریم آن موقع میفهمیم کسی نیست که حرفمان را گوش کرده و کمکمان کند. آن موقع دیگر زمان بدی است. زیرا دیگر دوستی نداریم و دیر به این فکر افتادیم که بخواهیم دوست پیدا کنیم ولی خوب اگر نگاهی به اطراف خودمان بیندازیم میبینیم که الآن همه سرگرم اینستاگرام، تلگرام و یا شبکههای اجتماعی دیگری هستند و هر کسی را هم که ببینید چند هزار نفر فالوور دارد و فکر میکند که با چند هزار نفر دوست است و فکر میکند فرد معروفی است و دوستان زیادی دارد و در کل فردی اجتماعی است. در واقع متأسفانه اینطور نیست چون همان آدمهایی که با آنها در فضای مجازی درگیرشان هستند، در دنیای واقعی اگر به همه آنها زنگ بزنند شاید سی نفر از آنها را از نزدیک ندیده باشند و شاید حتی حاضر نباشند با این فرد حرف بزنند. این آدم تنها است و شاید از ما دور نباشد.
مقاله پیشنهادی: مقابله با ترس از تنهایی
شاید این مشکل را من یا افراد دیگری که هر روز با آنها در ارتباط هستیم کم و بیش داشته باشند. حالا این طیفی که میگویم شاید فردی باشد که دوستی ندارد و آدمی باشد که دوستان بیشتری داشته باشد، ولی خوب متأسفانه همه درگیر این مسأله هستیم و معضل بدی است که باید حتماً حل کنید و خیلی از مسائل زندگی ما به این عواطف و احساساتمان به این تنهایی متصل میشود. بعضی مواقع میلیونها تومان پول هم داشته باشید و کسی را نداشته باشید که از این پولها لذت ببرید، احساس تنهایی میکنید و اصلاً کسی را دوست ندارید و یاد نگرفتهاید که چگونه با کسی ارتباط برقرار کنید. حال مواردی که باید اجرا کنید در زیر عنوان شده است. به دقت بخوانید و اجرا کنید:
اولین اصل ( ارتباط خودتان را با اطرافیانتان بیشتر کنید !!)
با آدمهایی که الآن در کنارتان هستند. ارتباطهای بهتر و بیشتری را برقرار کنید. به این معنا که ایدهآلگرایی را کنار بگذارید، مثلاً اگر در ذهنتان این را دوست دارید که با آدمهای پولدار، تحصیلکرده و دکتری و سطح بالا باشید، این ایدهآلگرایی خیلی خوب است ولی برای شروع با آدمهایی که الآن در زندگیتان هستند بیشتر ارتباط برقرار کنید و به آنها بیشتر اهمیت بدهید. مثلاً وقتی همسایه خود را میبینید. از او در مورد کارش بپرسید، ببینید آیا از مشتریهایش راضی است، کامل جویای احوالش شوید. این کار را از همسایه، همکاران، مغازهدار و از هرکسی که در زندگیتان هست شروع کنید، شاید در روز شما سی نفر را ببینید. این سی نفر نباید آدمهای کمرنگی در زندگیتان باشند. نقطه شروع آدمهای اطراف شما هستند. سعی کنید آدمهای اطراف خودتان را بیشتر و بهتر بشناسید و به آنها اهمیت دهید و بعد به آدمهای ایدهآلی که دوست دارید نزدیکتر شوید، اگر سطح زندگی افرادی را که با آنها در ارتباط هستید را دوست ندارید قبول، ولی به دنبال این باشید که آدمهای بیشتر و بهتری را پیدا کنید.
برقراری ارتباط با دیگران
برقراری ارتباط با دیگران نوعی مهارت به شمار میرود. در صورتی که احساس میکنید این مهارت را ندارید جای نگرانی وجود ندارد. مهارتهای اکتسابی را میتواند در هر سن و سال و با هر شرایطی یاد بگیرید. روشهایی برای محبوبشدن و نفوذ در قلبها وجود دارد. عادت مطالعه را در خودتان ایجاد کنید و با فراگیری این روشها مهارت برقراری ارتباط موثر را نیز افزایش دهید. در صورتی که بتوانید به صورت عالی این روش را به کار ببندید میتوانید حس تنهاییتان را کاهش دهید.
مقاله پیشنهادی: مهارت ارتباط موثر با دیگران
دومین اصل (دایره ارتباطی را گسترده کنید!!)
قویترین موردی هست که میتواند شما را از دایره تنهایی در بیاورد. اینکه شما باید دایره دوستی خودتان را افزایش دهید. به این شکل که وقتی با یکی از دوستانتان بیرون میروید به او بگویید که یکی از دوستانش را با خودش بیاورد. حالا اگر برنامهای دارید که شام بیرون بروید یا یک ورزشی را باهم انجام بدهید؛ شام، تفریح یا کار مورد نظرتان را سه نفری انجام بدهید. این باعث میشود که یک نفر جدید در زندگی شما وارد شود، باور نمیکنید که این یک نفر میتواند چقدر زندگی شما را تحتتاثیر قرار بدهد و نه تنها میتواند شما را از تنهایی بیرون بیاورد، ممکن است در آینده هم به شما کمکهای زیادی کند و از لحاظ احساسی شما را همراهی کند و شاید بتواند از لحاظ کاری به شما کمک کند. شاید بتواند یکی از بهترین دوستان شما باشد. همیشه به دنبال دوستان بهتری باشید، به دنبال این باشید که دایره ارتباطی خودتان را گسترده کنید. در کلاسهای بازاریابی که دارم، اکثراً توصیهای که به دانشجوها دارم این است که اگر میخواهید فروش بیشتری داشته باشید باید با افراد بیشتری تعامل داشته باشید. اگر 10 پلتفرم تبلیغاتی دارید این را به 20 یا بیشتر ارتقاء بدهید. اگر فقط در اینترنت تبلیغ میکنید، از بازارهای فیزیکی هم استفاده کنید. از انواع روشها استفاده کنید چون از این طریق افراد بیشتری با کارتان تعامل پیدا میکنند.
مقاله پیشنهادی: روش های برقراری ارتباط موثر با دیگران
سومین اصل (از دایره ارتباطی کوچک خودتان بیرون بیایید !!)
آیا خودتان را به خوبی به دوستانتان معرفی میکنید؟ آیا فن معرفی کردن خودتان به دوستانتان را میدانید؟ آیا میتوانید از رویاها، رفتار، از اهدافتان و از چیزهایی که دوست دارید به دوستانتان بگویید. توجه کنید یک آدمی که خیلی ساکت است و همیشه یک گوشه مینشیند نمیتواند دوستان زیادی داشته باشد، به این علت که مثل جعبهای است که در آن کاملاً بسته است و هیچکسی هم علاقهمند نیست که به جعبه بسته نگاهی کند. اگر دقت کنید در فروشگاه یک محصولی را اگر میخواهند به فروش برسانند یک بسته از آن را در بیرون از جعبه میگذارند. زیرا برای یک جعبه سربسته که کسی نمیداند داخل آن چه چیزی است، علاقهای هم ندارد برای آن پول پرداخت کند. باید خودتان را طوری معرفی و عرضه کنید که کار، اخلاق، رویاها، اهداف بلندمدت و چیزهایی که دوست دارید به دوستانتان بگویید. آدمهای بیشتری به شما علاقهمند شوند و مکالمات بیشتری را با شما داشته باشند. همیشه در خاطر داشته باشید اگر دوست جدیدی را پیدا کردید و با فردی شام خوردید. رفتارتان را تحلیل کنید که به چه شکلی برخورد کردید و چگونه میتوانستید بهتر باشید، آیا رفتار خوبی داشتید یا نه اینکه چگونه میتوانستید بهتر و عالیتر ظاهر شوید و همینطور رفتار و برخورد فرد مقابل خود را هم تحلیل کنید.
با این تحلیل میتوانید بفهمید که از چه مدل آدمهایی خوشتان میآید، از لحاظ مغزی و فرکانسی هم همان آدمها را به زندگیتان جذب می کنید. خیلی مهم است که بدانید چه آدمهایی به زندگیتان میآیند، شما چه آدمی هستید. این کمک میکند که خودتان را بهتر بشناسید. مثلاً زمانی که با یک فردی حرف میزنید. یاد میگیرید که به چه شکلی به او نگاه کنید. چه حرکات دست و چهرهای را انجام بدهید، چه حرفهایی بزنید، چقدر بتوانید مؤدب باشید و چقدر میتوانید شخصیت سرگرمکنندهای باشید، همه این موارد را تحلیل کنید و نکته آخر اگر در آن تحلیلها موفق نشدید و نتیجه خوبی برای شما نداشت، وقت آن است که پیش یک روانشناس یا سخنران بروید که بتواند به شما راهنمایی و کمک کند. کمک گرفتن هیچ مشکلی ندارد مشکل این است که شما تنها باشید و نتوانید مشکل خود را حل کنید. اصولأ در سنهای بالا این اتفاق میافتد ولی در سالهای اخیر رسانههای اجتماعی با مردم کاری کرده است که همه فکر میکنند. خیلی آدمهای اجتماعی هستند و دوستان زیادی دارند ولی در واقع همه آنها تنها هستند. تنها با یک موبایل یا تبلت فکر میکنند که با همه در ارتباط هستند و با همه ارتباط برقرار میکنند. امیدوارم که این اصول گفتهشده را اجرا کنید و هیچوقت در زندگیتان تنها نباشید و دوستان بیشتر و بهتری پیدا کنید و به اهدافتان برسید.
با سپاس فراوان از شما دوست عزیز، امیدوارم بیشترین بهره را از مطالب مقاله زمانی که احساس تنهایی می کنیم ، راه حل چیست؟ برده و شاهد اثرات آن در بهبود زمانبندی خود بوده و آنها را از طریق ارسال کامنت با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.
موفقیت شما روزافزون
حسین عزت خواه، مدرس موفقیت و کارآفرین
داشتن یک ذهنیت درست برای ساخت تجربهای از زندگی که با پذیرش همه اتفاقات غیرقابل پیشبینی آن، شما را به موفقیت برساند، چقدر برای شما حائز اهمیت است؟ اگر علاقهمند هستید در خصوص راهنمایی که شما را برای تجربه یک زندگی موفق آماده می کند، بیشتر بدانید، مطالعه مقاله معرفی دوره شگفت انگیز پاراسل زندگی را از دست ندهید.
پاسخ به نظر