خلاصه ای از مقاله
یکی از بزرگترین ترسهای شما در زندگی، ترس از طرد شدن میباشد. همین ترس باعث میشود شما خیلی از کارها را انجام ندهید، ایدههای خود را مطرح نکنید، خیلی از بیزینسها را شروع نکنید، به کسی که علاقه دارید ابراز علاقه نکنید و... زیرا میترسید که شما را رد کنند و این ترس شما را از سطحی که میتوانید به آن برسید، فوقالعاده دور میکند. هر فردی در یک سطحی از زندگی خود قرار دارد و این سطحها مهم نیستند. مهم این است که همه شما میخواهید در زندگی خود پیشرفت کنید. در این مقاله به این نوع ترسها میپردازیم.
آنچه در این مقاله می خوانید:
- چگونه ترس خود را از بین ببریم؟
- علائم ترس از تنهایی
- تقویت روحیه جنگندگی
- اصلاح باورها و رفتارها، درمان تنهایی و افسردگی
- علت ترس از تنهایی چیست؟
- با ترس از تنهایی چه باید کرد؟
- بررسی انواع ترس
- چگونه به ترس از تنهایی و طرد شدن غلبه کنیم؟
چگونه ترس خود را از بین ببریم؟
در این مقاله قصد داریم به شما تکنیکهایی را آموزش بدهیم تا بتوانید با بزرگترین ترس زندگی خود روبهرو شوید. اگر بتوانید با این ترسها به خوبی روبهرو شوید، به قدرت عجیبی میرسید و میتوانید کارهایی را انجام دهید که فقط به آنها فکر میکردید یا همیشه حسرت میخوردید که چرا این کارها را تاکنون انجام ندادهاید. یکی از بزرگترین ترسهای شما در زندگی، ترس از طرد شدن میباشد. مثلاً زمانی که شما ایدهای دارید یا میخواهید با فردی صحبت کنید، دائم این ترس را در وجود خود حس میکنید که ممکن است آن فرد شما را نپذیرد و رد کند. همین ترس باعث میشود شما خیلی از کارها را انجام ندهید، ایدههای خود را مطرح نکنید، خیلی از بیزینسها را شروع نکنید، به کسی که علاقه دارید ابراز علاقه نکنید و... زیرا میترسید که شما را رد کنند و این ترس شما را از سطحی که میتوانید به آن برسید، فوقالعاده دور میکند. هر فردی در یک سطحی از زندگی خود قرار دارد و این سطحها مهم نیستند. مهم این است که همه شما میخواهید در زندگی خود پیشرفت کنید. یکی از مواردی که باعث میشود شما از یک سطح در زندگی خود به سطح بالاتری ارتقا پیدا نکنید، این است که شما ترس دارید! یکی از بزرگترین ترسهای هر انسانی در زندگی ترس از جواب رد شنیدن و طرد شدن توسط دیگران میباشد. آیا تاکنون فکر کردهاید که چرا این موضوع در زندگی بسیار حائز اهمیت است؟
مقاله پیشنهادی: رویارویی با بزرگترین ترس های زندگی
علائم ترس از تنهایی
اگر زمانی که ایدهای به ذهن شما میرسد و لازم میدانید با کسی درباره آن صحبت کنید، قصد دارید بیزینسی را با فردی شروع کنید، به فردی پیشنهاد دوستی بدهید و... دچار ترس و آشفتگی میشوید و بهانههایی را مطرح میکنید که برای انجام آنها اقدام نکنید در حالی که خودتان عمیقاً میدانید که تمام این موارد بهانه میباشد و شما به خاطر حس ترس و خجالت، قدم در مسیر نمیگذارید، دچار ترس از تنها شدن و طرد شدن شده اید. پس ابتدا باید تشخیص دهید که آیا شخصیت شما به این صورت میباشد یا خیر. اگر چنین شخصیتی در شما وجود دارد، باعث میشود فرصتهای خوب زندگی خود را از دست بدهید و آنقدر جسارت نداشته باشید که قدم در مسیر بگذارید.
تقویت روحیه جنگندگی
همیشه اتفاقات زندگی مطابق میل شما نیستید و موفقیت همیشه به این معنا نیست که شما اقدام نمایید و در هر محله به جواب و نتیجه دلخواه خود برسید. برای مثال بدانید زمانی که وارد بیزینس میشوید، قسمتی از این مسیر نه شنیدن میباشد. فروشنده خوب کسی است که آنقدر تلاش میکند و در مسیر خود ثابت قدم است که موفق میشود کالای خود را به فروش برساند. اگر کسی از شما خرید نکرد حتماً مشتری شما نبوده است. این مسئله ممکن است در جنبههای مختلف زندگی مانند ازدواج، انتخاب دوست، شریک و... مطرح گردد. زمانی که به دنبال پیدا کردن شغل مناسب هستید، ممکن است رزومه خود را به شرکتهای بسیاری ارائه دهید ولی فقط تعداد کمی از آنها شما را برای استخدام میپذیرند و آنها موقعیتهای خوب زندگی شما هستند.
اصلاح باورها و رفتارها، درمان تنهایی و افسردگی
شاید اکنون متوجه شده باشید که این ترس درون شما وجود دارد. یکی از نکات مهم در زمینه موفقیت این میباشد که شما ابتدا متوجه شوید که کدام قسمت از ذهن و باورهای شما اشتباه است و مشکل دارد. اگر صرفاً به دنبال یادگیری بیشتر بروید، دائم درحال دریافت و افزایش اطلاعات خود هستید ولی این اطلاعات ازآن شما نیست زیرا ابتدا باورها و ذهنیتهای اشتباه خود را برطرف نکردهاید. در این مقاله قصد داریم با تکنیکهایی به شما آموزش دهیم که این ترس را در وجود خود از بین ببرید. ولی نکته مهم این است که ابتدا بررسی کنید که این مشکل و ترس در وجود شما میباشد یا خیر.
مقاله پیشنهادی: چگونه باور در زندگی انسان نقش بازی می کند؟
علت ترس از تنهایی چیست؟
ممکن است شما خیلی مواقع در کار، زندگی، رفتار با دوست و... سرویسهای زیادی به دیگران ارائه بدهید و این کار شما از روی محبت نباشد بلکه ناشی از ترس طرد شدن باشد. دقت داشته باشید که این موضوع با محبت کردن کاملاً متفاوت است. این مقوله در زندگیهای مشترک بسیار دیده میشود. این اتفاق فوقالعاده ناخوشایند است زیرا که این شخصیت شما نمیباشد و ترس، باعث تغییر شخصیت شما شده است و شما را به فردی تبدیل نموده است که فقط به دیگران سرویس میدهید و برای آنها احترامی ساختگی قائل هستید. زیرا ترس از طرد شدن و تنها ماندن در وجود شما شکل گرفته است در حالی که این کار باعث نابودی شخصیت شما میشود. کمکم برای جلوگیری از طرد شدن این باور را در خود ایجاد میکنید که باید کارهای اضافهای انجام دهید و آن شخصیت اصلی شما که باید سرشار از اعتمادبهنفس باشد، نابود میگردد. کمی به رفتارها و باورهای خود فکر کنید. بررسی کنید که آیا شما فردی هستید که برای ترس از طرد شدن دائم به افراد دیگر سرویس میدهید؟ محبت کردن به خودی خود، اقدام و عمل فوقالعاده خوبی میباشد اما به شرط آنکه جز شخصیت شما باشد و آن را ارئه دهید نه اینکه به خاطر ترس از تنها ماندن و پذیرفته نشدن، این کار را انجام دهید.
با ترس از تنهایی چه باید کرد؟
اگر به خاطر ترس از طرد شدن به دیگران احترام میگذارید، همین الان این کار را متوقف کنید چون اولین کاری که با این اقدام خود انجام میدهید، شکستن و نابود کردن باورهایتان میباشد. بهتر است کمی با خود خلوت کنید و نسبت به رفتارهای خود بیندیشید. زیرا کوچکترین اقدام و رفتارهای شما به عنوان باور در ذهن شما ثبت میشوند. همانطور که ممکن است خیلی از رفتارهای شما از باورهای شما نشات بگیرد، برعکس این موضوع هم وجود دارد و خیلی از باورهای شما از رفتارها و اقدامات شما نشات میگیرد. برای مثال در قانون جاذبه گفته میشود اگر میخواهید بیشتر به دست آورید، بیشتر هم خرج کنید. اگر میخواهید انسان ثروتمندی شوید و باورهای درستی در این خصوص بسازید، خوب زندگی کنید، لباس خوب بپوشید و... در واقع یعنی از اقدامات و رفتارهای خود باور میسازید. پس از آنجایی که رفتارهای شما تبدیل به باورهایتان میشوند، این موضوع خیلی حائز اهمیت میباشد. اگر نسبت به این موارد بیتوجه باشید بعد از گذشت 10 سال همچنان درجا میزنید. کارهای زیادی انجام میدهید ولی شاهد موفقیت و دستاوردهای زیادی نیستید. زیرا خودتان با رفتارهایتان تمام باورهایتان را نابود کردید.
بررسی انواع ترس
2 حالت برای این ترس وجود دارد. 1. بعضی از افراد به دنبال این ترس هیچ حرفی نمیزنند، هیچ اقدامی انجام نمیدهند، خود را به بقیه افراد معرفی نمیکنند و خود را عقب نگه میدارند چون از ابتدا میترسند که رد شوند و از مورد تمسخر قرار گرفتن، به شدت میترسند. ترجیح میدهند در منطقه امن خود بمانند. 2. این مدل از ترس برای بعضی از افراد باعث میشود که احترام و سرویسهای بیمورد را به دیگران ارائه دهند و بیحد و اندازه به دیگران محبت کنند. محبتی که از ته قلبشان نیست بلکه ناشی از ترس است.
مقاله پیشنهادی: بهترین و موثرترین راه غلبه بر هر ترسی در زندگی
چگونه به ترس از تنهایی و طرد شدن غلبه کنیم؟
اگر ترس شما از نوع اول میباشد و حس میکنید که باید خود را معرفی کنید، باید به فردی پیشنهاد همکاری یا دوستی بدهید و... به شما تکنیکی ارائه میشود. شما میتوانید با این تکنیک به وسیله یک ماژیک یک جفت محرک بسازید. روی دست خود یک کلمهای مانند "انجامش بده" را بنویسید که باعث میشود شما به یادآورید که برای مثال باید الان خود را معرفی کنید، باید ایده خود را مطرح نمایید و همین الان باید اقدام نمایید و اجازه ندهید که زمان بگذرد. این کار را با استفاده از یک ساعت، دستبند یا هر چیز دیگری که بتواند به شما یادآوری کند، استفاده نمایید. حال اگر ترس شما از نوع دوم میباشد نیز میتوانید از این تکنیک بهره ببرید و روی دست خود کلمه stop را بنویسید. به این معنا که دیگر کافی است. این کار باعث میشود زمانی که حس کردید برای یک نفر احترام بیجا قائل شدید یا سرویسهایی که لازم نیست را ارائه میدهید، این اقدام خود را متوقف کنید. شاید آن لحظه وقت آن رسیده که آن جمع را ترک کنید یا به فردی که رفتار نادرستی را نسبت به شما بروز داده است بگویید که رفتار درستی نداشته است و... مواردی که باید حتماً میگفتید ولی همیشه از گفتن آنها ترس داشتید.
بدانید که شاید زمانهای دیگر، فردا، یک ماه دیگر و... دیر باشد. پس برای تغییر کردن دقیقاً الان وقتشه که اقدام نمایید.
شغل ایدهآل شما باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟ آزادی از المان زمان و مکان برای شغلی که انتخاب میکنید، چقدر اهمیت دارد؟ شروع بیزینسهای آنلاین آن هم در یک مارکت پلیس جهانی، یکی از شغلهای محبوب جهان است چون فرد را محدود به زمان و مکان خاصی نمیکند و زمینه کسب درآمد دلاری را فراهم میکند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کسب و کار بزرگ و پرسود آمازون، پیشنهاد ما مشاهده ویدیوی معرفی این بیزینس است.
پاسخ به نظر