خلاصه ای از مقاله
دستیابی به شغل رویایی می تواند با چالش های زیادی رو به رو باشد. چالش هایی که خیلی از افراد را برای رسیدن به این هدف، در میانه راه منصرف می نماید. افرادی می توانند به شغل رویایی خود دست یابند که تلاش کنند و با شکست خوردن ناامید نشوند. در این مقاله راهکارهایی را به شما ارائه می کنیم که به شما در رسیدن به رویاهایتان کمک خواهد کرد.
آنچه در این مقاله می خوانید:
- دلایل نارضایتی شغلی چیست؟
- خاطرات شغل فعلیتان را دور بریزید
- اجازه ندهید محیط اجتماعی کنترل شما را به دست بگیرد
- با افراد همفکر خود معاشرت کنید
چگونه از شغلی که دوست نداریم دست بکشیم؟
دستیابی به شغل رویایی از چه طریقی امکانپذیر است؟ آیا از این که هر روز از ساعت 9 صبح تا 5 عصر سر کار بروید، احساس نارضایتی میکنید؟ آیا از این که بر سر شغل مورد علاقه خود نیستید، ناراحت هستید؟ آیا اصلاً تاکنون به این فکر افتادهاید تا از کاری که دوست ندارید دست بکشید؟
برخی از افراد، به دلیل نیاز مادی، حاضر میشوند به شغلی که دوست ندارند، ادامه دهند. اگرچه برآورده کردن این دسته از خواستهها، اهمیت زیادی دارد، اما مطمئناً این راه امرار معاش، رضایت قلبی مورد نظر را به انسان نمیبخشد و در هر حال انسان باید به دنبال کاری باشد که بتواند از انجام آن لذت ببرد.
اگر شما هم جزو کسانی هستید که از شغل خود ناراضی هستید، حتماً این مقاله را بخوانید، زیرا طی آن با مراحل دستیابی به شغل رویایی خود آشنا میشوید.
دلایل نارضایتی شغلی چیست؟
احتمالاً وقتی در سن نوجوانی بودید، رویاهای بزرگی در سر داشتید و از ته دل خواهان دست یابی به آنها بودید. در آن زمان، مشکلاتی که مانع شما برای دستیابی به هدفتان میشد را نادیده میگرفتید.
اما هرچه بزرگتر شدید، این اشتیاق لحظه به لحظه کمرنگتر شد و دیگر حتی برای به دست آوردن یکی از آنها هیچ اشتیاقی نداشتید. مشکل از جایی شروع میشود که وقتی شرایط آن طور که میخواهید نیست، افراد و موقعیتها را مقصر قلمداد میکنید.
متاسفانه، بعد از مدتی، آن رویاها به ضمیر ناخودآگاه شما منتقل میشوند و احتمالاً دیگر پیگیر آنها نخواهید بود. قبل از این که دلسردی و ناامیدی به سراغتان بیاید، بهتر است بدانید که سرهنگ ساندرز، کارآفرینی بود که در سن 40 سالگی توانست به آشپزی حرفهای تبدیل شود.
او در 62 سالگی توانست امتیاز تأسیس مرغ سوخاری کنتاکی را به دست آورد و وقتی در 75 سالگی، شرکت خود را فروخت، به نمادی برای این غذا تبدیل شد. پس همانطور که میبینید کنار گذاشتن شغلی که دوست ندارید از آن چه که فکر میکنید هم راحتتر است.
اگر به این نتیجه رسیدید که کار فعلیتان موجب عدم رضایت و ناراحتی شما شده است، پس قطعاً وقتش رسیده است که آن را عوض کنید و برای دستیابی به شغل رویایی خود تلاش کنید. در ادامه 10 روشی که به شما در تغییر شغلتان کمک میکند را با هم مرور خواهیم کرد.
1. از منطقه امن ذهنی خارج شوید
یکی از بزرگترین دلایلی که باعث شده است امروز از کارتان ناراضی باشید و به دنبال پیدا کردن شغل رویایی خود نباشید این است که هیچ وقت سعی نکردهاید پای خود را از مرزهای منطقه امن خود بیرون بگذارید، زیرا اصلاً به دنبال بهبود شرایط کنونیتان نبودهاید.
با این حال، امروز وقت آن است که تغییری در وضعیت خود به وجود آورید. خارج شدن از منطقه امن، یکی از مهمترین مراحلی است که به شما کمک میکند شغل خود را از حالت یکنواختی و کسل کنندگی به شکل مورد نظرتان در بیاورید.
تلاش برای شروع کسب و کار جدیدی که به آن علاقه دارید، اولین قدم برای خارج شدن از این منطقه است.
2. خاطرات شغل فعلیتان را دور بریزید
بیشتر اوقات، این گذشته است که باعث میشود نتوانید خودتان را به زمان حال بیاورید. مرور خاطراتی که از شغل فعلیتان دارید، باعث میشود نتوانید تجربهها و خاطرات خوشایندی را در شغل جدید خود رقم بزنید. با این حال نگران نباشید.
شما قویتر از آن هستید که خودتان فکر میکنید. اگر بتوانید خاطرههای شیرینی که از کار فعلیتان دارید را کنار بگذارید، میتوانید یک قدم بزرگ به سمت پرورش کامل استعدادهای خود و دستیابی به رویاهایتان بردارید.
در این صورت آینده زیبایی در انتظارتان خواهد بود که هر لحظه آن چنان خوشایند است که شما را از فکر کردن به خاطرات گذشتهتان باز میدارد.
مقاله پیشنهادی: قدرت رویاپردازی در مسیر موفقیت
3. به صدای درونتان گوش دهید
وقتی هر کس به جز خودتان، بتواند درباره درستی یا نادرستی باورهای شما اظهار نظر کند، دیگر نمیتوانید از روی آگاهی و اطمینان درباره آینده شغلیتان تصمیم بگیرید. اگر واقعاً کار فعلیتان را دوست ندارید و احساس میکنید این شغل برای شما آیندهای ندارد و نمیتوانید در آن موفق شوید، پس از آن استعفا دهید.
چرا باید خودتان را محدود کنید؟ این خود شما هستید که میتوانید برای تردیدهایتان پاسخی پیدا کنید. این خود شما هستید که برای دستیابی به شغل رویاییتان باید تلاش کنید. پس به دنبال یافتن جواب از دیگران نباشید، بلکه جواب را در خودتان جست و جو کنید.
4. از شکست استقبال کنید
شاید این جمله مسخره به نظر برسد، اما واقعاً این طور نیست. اگر توماس ادیسون، مخترع بزرگ بارها و بارها شکست نخورده بود، امروز به عنوان مشهورترین مخترع آمریکا و جهان شناخته نمیشد.
نه تنها ادیسون، بلکه کسانی که امروز ه از آنها به عنوان افراد تاثیرگذار و موفق یاد میشود، بارها در زندگی خود شکست خوردهاند تا بالاخره توانستند موفق شوند. راه رسیدن به شغل رویایی، همیشه با مخاطرات و ناکامیهایی همراه است.
تا زمانی که خودتان را آماده شکست خوردن نکنید، نباید انتظار دست یابی به موفقیت را داشته باشید. شکست واقعی وقتی است که همچنان به شغلی ادامه بدهید که از انجام دادن آن لذت نمیبرید.
5. اجازه ندهید محیط اجتماعی کنترل شما را به دست بگیرد
یکی از عواملی که باعث میشود نتوانید دست از شغل فعلیتان بردارید و به دنبال شغل رویایی خود بروید و کار مورد نظرتان را پیش بگیرید این است که همیشه نگران قضاوتهای دیگران راجع به تصمیم خود هستید.
یعنی مدام با خود فکر میکنید اگر من از این کار خود استعفا بدهم، دیگران در مورد من چه فکر خواهند کرد. اگر در تصمیم خود برای تغییر کارتان مصمم هستید، به طرز فکر دیگران درباره خودتان فکر نکنید و از مواجه شدن با کسانی که ممکن است شما را از تصمیمتان بازدارند، دوری کنید یا حداقل آنها را در جریان تصمیمات خود قرار ندهید. زیرا مطمئناً این افراد با حرفهای خود، شما را از دنبال کردن رویایتان باز میدارند.
6. به جای تحلیل شرایط، اقدام کنید
عمدتاً افراد باهوش در مقایسه با دیگران، بیش از اندازه درباره یک موضوع فکر میکنند و آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار میدهند. همین مساله، بعد از مدتی باعث میشود قدرت تحلیل آنها از بین برود و در نتیجه نتوانند به درستی تصمیم بگیرند و اقدام کنند.
درست است که شما فرد باهوشی هستید، اما باید عاقلانهتر عمل کنید. به این معنا که اجازه ندهید که هوشتان مانع استعفا دادن از شغل فعلیتان شود. اگرچه فکر کردن و برنامه ریزی، دو اقدام مهم برای رسیدن به هدف هستند، اما هرگز اجازه ندهید که فکر کردن بیش از اندازه، مانع از دستیابی شما به اهدافتان شود.
به جای این که به فکر پیشرفتهای بزرگ باشید، سعی کنید با برداشتن قدمهای کوچک روز به روز به موفقیت نزدیکتر شوید. به عبارت دیگر باید هدف بزرگ خود را به چند هدف فرعی و کوچکتر تقسیم کنید و مطمئن شوید که به تکتک آنها دست یافتهاید.
7. رویای خود را به دیگران بگوئید
شاید شغل رویایی شما، کاری باشد که خانوادهتان تاکنون چیزی درباره آن نشنیده باشند و به همین دلیل در مقابل آن جبهه بگیرند. با این حال نگران نباشید. چون نباید انتظار داشته باشید که آنها یک شبه با تصمیم شما برای تغییر شغلتان کنار بیایند.
تمام تلاش خود را بکنید تا به درستی به آنها بفهمانید که چرا از کارتان ناراضی هستید و میخواهید آن را کنار بگذارید. شاید لازم باشد برای این کار وقت زیادی را صرف کنید، اما امیدتان را از دست ندهید. زیرا همین کار، خود نوعی آزمون برای سنجش استقامت و پایداری شما است.
وقتی بالاخره توانستید متقاعدشان کنید، دیگر یک تیم پشتیبانی قوی در اختیار شما خواهد بود که هنگام شکستها در کنار شما خواهند ماند. از طرفی وقتی موفقیتهای کوچکی به دست میآورید، شما را تشویق خواهند کرد. همین امر، انگیزه شما را برای ادامه راه افزایش خواهد داد.
8. با افراد همفکر خود معاشرت کنید
یکی دیگر از کارهایی که به شما کمک میکند بر چالش تغییر شغل غلبه کنید و به دنبال شغل رویاییخود بروید این است که با افرادی نشست و برخاست کنید که از نظر فکری به شما نزدیک باشند. یعنی افرادی باشند که از تغییر شرایط به خوبی استقبال میکنند.
پس همیشه در مورد کسانی که وقت گرانبهایتان را با آنها میگذرانید، حساس باشید. در این رابطه لازم است از خودتان بپرسید: « آیا این افراد مشوق من هستند یا دائماً تلاش میکنند من را از تصمیم خود باز دارند؟»
وقتی توانستید پاسخی برای این پرسش پیدا کنید، آن را بپذیرید و خود را با جریان همگام کنید. اگرچه در این راه شاید لازم باشد ارتباط خود را با افراد دیگر قطع کنید، اما در عوض خودتان را پیدا میکنید.
9. شادی درونی را به شادی مادی ترجیح بدهید
شاید یکی از دلایلی که باعث میشود شما نسبت به کنار گذاشتن شغل فعلیتان و شروع کسب و کار مورد علاقه خود تردید داشته باشید، منافع مالی شغل کنونیتان باشد. در این صورت، انتخاب و تصمیم گرفتن، واقعاً کار دشواری خواهد بود.
حتماً شما هم قبول دارید که پول همه چیز نیست، اما در هر صورت باعث ایجاد حس شادی در شما میشود. با این حال، اگر شغلتان، حس خوبی که به دنبال آن هستید را به شما نمیبخشد و در عوض باعث از بین رفتن احساس شادی در شما میشود، پس دیگر منتظر چه هستید؟
شاید شغل رؤیاییتان، به لحاظ اقتصادی به خوبی کار فعلیتان نباشد، اما مطمئناً، شما را به لحاظ روحی ارضا خواهد کرد. حال که دیگر می دانید چه کاری باعث ایجاد احساس خوشحالی در شما میشود، بلند شوید و به دنبال آن بروید.
10. نه گفتن را یاد بگیرید
کلمه «نه»، تنها از دو حرف تشکیل شده است، اما آیا تاکنون به قدرت و تأثیر آن فکر کردهاید؟ بیان همین کلمه، میتواند شما را در نظر دیگران، فردی شجاع جلوه دهد. با این حال، مشکل اینجا است که غالباً از این کلمه به درستی استفاده نمیکنیم. شما میتوانید از همین هنر نه گفتن برای کنار گذاشتن شغلی که دوستش ندارید، استفاده کنید.
وقتی یاد بگیرید که برای خاطر خودتان، برخی مسائل (مثلاً همین شغل فعلیتان) را نادیده بگیرید، میتوانید قدم به قدم به دوست داشتن خودتان نزدیکتر شوید و به این ترتیب عزت نفس شما تا جایی افزایش خواهد یافت که دیگر به محرکهای منفی (شغل کنونیتان) اجازه نمیدهید که بر شما تأثیر بگذارند. چون دیگر برای گوش کردن به خودتان دلیل دارید.
در این مقاله، با 10 راهی آشنا شدید که به شما کمک میکنند راحتتر بتوانید از شغل قبلیتان دست بردارید. نارضایتی از شغل و داشتن رویای شروع یک کسب و کار جدید به تنهایی کافی نیست. شما باید خود را فرد آزادی ببینید و وارد رقابتی شوید که تنها رقیبتان خودتان باشد
فراموش نکنید که زندگی کوتاهتر از آن است که بخواهید آن را با حسرت و پشیمانی بگذرانید. پس سعی کنید همیشه رو به جلو حرکت کنید و از موانعی که بر سر راهتان قرار میگیرند نترسید، چون سرانجام روزی به رؤیاهایتان خواهید رسید.
فروش عرصهی پررقابتیست، بنابراین به هر موقعیتی برای موفقیت نیازمندید. خبر خوب این است که هنوزهم فروشندگان زیادی بر روشهای قدیمی افزایش میزان فروش تاکید دارند. اما امروزه روش ها و بسترهای بسیار جدیدتر و گسترده تر مورد استقبال قرار گرفته است. یکی از این پلتفرم ها وبسایت بزرگ آمازون است. برای فروشندگی در آمازون با کاملترین تکنیک های فروش در آمازون ، می توانید یک نوع متفاوت از فروشندگی را تجربه کنید.
پاسخ به نظر