خلاصه ای از مقاله
در این مقاله به تکنیک های جذب مشتری می پردازیم. تکنیک هایی که به شما کمک می نمایند در کسب و کار خود مشتریان بیشتری جذب نمایید و مشتریان بالقوه را به مشتریان بالفعل تبدیل کنید.
آنچه در این مقاله می خوانید:
- برای کسب و کار خود یک وبسایت طراحی کنید
- از رسانههای اجتماعی استفاده کنید
- به یک متخصص در زمینه کاری خود تبدیل شوید
- تأمین بودجه شخصی
چگونه اولین مشتری خود را پیدا کنید؟
تمام چیزی که شما به عنوان یک کارآفرین برای رسیدن به موفقیت به آن نیاز دارید، مشتری است. اگر شما نتوانید در زمینه جذب مشتری عملکرد خوبی را داشته باشید، نمیتوانید انتظار داشته باشید که به موفقیت خاصی در کسب و کار خود دست پیدا کنید.
چرا که این مشتریان هستند که باعث رونق کسب و کار شما میشوند. نکتهای که باید بدانید این است که تمام کارهایی که شما در راستای راه اندازی یک بیزینس انجام میدهید مهم و ضروری میباشند و میتوانند به جذب مشتری و اعتماد آنها به شما کمک کنند.
اما در کنار تمامی کارهایی که انجام میدهید باید توجه داشته باشید که برای پیدا کردن مشتری و فروش محصول یا خدمت خود به آنها میتوانید اقدامات مربوط و مناسبی را داشته باشید.
در ادامه به برخی از این موارد اشاره خواهد شد. اگر بتوانید آنها را درک کرده و به درستی از آنها استفاده نمایید، میتوانید خیلی زود اعتماد مشتریان و ارباب رجوعان را کسب کرده و به فروش بالایی دست پیدا کنید.
1. برای کسب و کار خود یک وبسایت طراحی کنید
شما باید یک وبسایت داشته باشید که دارای نام دامنه، سرویس میزبانی وب و طراحی قالب مناسبی باشد. هر چقدر که وبسایت شما قویتر بوده و شرایط بهتری را برای کاربران و مشتریان شما ایجاد کند، امکان جذب آنها برای خرید محصول یا خدمت شما بالاتر میرود.
وبسایت آمازون یکی از وبسایت هایی است که امکان خرید اینترنتی را برای همگان فراهم کرده است. اگر شما به کسب و کار اینترنتی علاقه دارید و میخواهید فروشندگی به صورت آنلاین را دنبال کنید، میتوانید فروش در سایت آمازون را تجربه کنید.
چرا که این وبسایت خیلی از قابلیتهایی که شما به مرور زمان به آنها دست پیدا میکنید را از همان ابتدا در اختیار شما قرار میدهد. در این سایت بیش از 2 میلیون فروشنده مشغول به کار بوده و در هر ثانیه به طور میانگین 306 محصول به فروش میرسد.
2. از نزدیکان خود بخواهید محصولات شما را به دیگران معرفی کنند
اگر به دنبال جذب مشتری برای محصول یا خدمت خود میباشید، میتوانید از دوستان، آشنایان و خانواده خود بخواهید که شما را به دیگران معرفی کنند. این کار میتواند بسیار مؤثر واقع شود و باعث شود که شما بتوانید اولین فروش خود را داشته باشید.
شما هیچ وقت نمیتوانید حدس بزنید که اولین مشتری شما از چه طریقی با شما آشنا میشود. پس باید همه راههای ممکن که تا کنون جواب دادهاند را امتحان کنید.
3. برای بهبود شرایط کسب و کار خود، تبلیغات انجام دهید
شما میتوانید در وبلاگهایی که میدانید مشتریان هدف شما را درون خود دارند، تبلیغ محصول یا خدمت خود را قرار دهید. وبلاگ نویسهای وبلاگهای مورد نظر میتوانند درباره کسب و کار شما و محصولتان مطلبی را بنویسند که برای مشتریان هدف شما جذاب باشد.
4. از رسانههای اجتماعی استفاده کنید
شما میتوانید از رسانههای اجتماعی برای تبلیغ محصول خود استفاده کنید. چرا که با روی کار آمدن شبکههای اجتماعی و افزایش روز افزون تعداد کاربران آنها، این شبکهها میتوانند بهترین منبع برای جذب مشتری باشند. یک صفحه اجتماعی برای کسب و کار خودتان ایجاد نموده و در آنجا برای محصول خود تبلیغ نمایید.
5. از طریق ایمیل بازاریابی کنید
یکی از روشهای بازاریابی که اخیراً به شدت مورد استفاده قرار میگیرد، تبلیغات از طریق ارسال ایمیل است. شما باید یاد بگیرید ایمیلهایی که از نظر محتوا و ظاهر حرفهای میباشند و میتوانند در مخاطبان ایجاد انگیزه کنند را ساخته و ارسال نمایید.
6. برای محصولات خود تخفیف قرار دهید
اگر شما به مشتریان اولیه خود در هنگام خرید محصول یا خدمات تخفیفی ارائه دهید، میتوانید باعث شوید که آنها بیشتر به سمت کسب و کار شما جذب شوند. این کار به ویژه در کسب و کارهایی که باید بعد از مدت زمان مشخصی تمدید شوند، بسیار نتیجه بخش میباشد.
مقاله پیشنهادی: روش های جذب مشتری و افزایش فروش
7. به یک متخصص در زمینه کاری خود تبدیل شوید
شما زمانی میتوانید اسم و رسمی پیدا کرده و به شهرت برسید که در زمینه کاری خود متخصص باشید. مشتریان معمولاً جذب محصولات یا خدماتی میشوند که میدانند تخصص زیادی پشت آن قرار گرفته است.
پس اگر شما میخواهید در کسب و کار خود موفق شوید، باید بدانید که داشتن تخصص از اهمیت بالایی برخوردار است و باعث میشود افراد اعتماد بیشتری به شما و بیزینسی که دارید پیدا نمایند.
8. مدیریت مالی داشته باشید
شما باید در هنگام برنامه ریزی کلی برای کسب و کار خود، یک برنامه ریزی مالی داشته باشید و اتفاقات پیش رو را پیش بینی کنید. سپس در زمانی که بیزینس خود را راه اندازی کردید، باید از آنها استفاده نمایید تا همیشه از نظر مالی چه در کسب و کار خود و چه در زندگی شخصی در شرایط مطلوبی قرار داشته باشید.
9. تأمین بودجه کسب و کار خود را از یاد نبرید
شما باید برای حداقل یک سال آینده کسب و کار خود بودجه کافی داشته باشید. اما اکنون این سؤال مطرح میشود که چگونه میتوانید قبل از اینکه کسب و کار خود را به راه بیندازید، بودجه مورد نظر را تأمین نمایید؟
در ادامه سؤالاتی مطرح میشوند که شما باید از خودتان بپرسید تا بتوانید به یک چشم انداز مناسب در خصوص بودجه مورد نیاز خود دست پیدا نمایید.
- قیمت گذاری شما برای محصول یا خدمتی که ارائه میدهید، چقدر است؟
- هزینههای تولید محصول یا ارائه خدمت مورد نظر چقدر میباشد؟
- هزینه تجهیزات استارت آپ شما چه میزان است؟
- چقدر از این هزینهها را میخواهید خودتان پرداخت نمایید؟
- مالیاتی که باید پرداخت کنید چقدر است؟
- انتظار دارید که در یک سال اول چه تعداد محصول را به فروش برسانید؟
هر ماه بودجه خود را بررسی کنید تا بتوانید اطمینان حاصل کنید که به اندازه کافی برای پاسخگویی به نیازهای کسب و کار خود پول دارید. در این بررسیها:
- مشکلات بالقوه، مانند کمبود پول نقد در آینده را مشخص کرده و به دنبال راه حل مناسب برای حل آن بگردید
- هدفهای فروشی را در نظر بگیرید که به رشد کسب و کار شما کمک میکنند
- بررسی نمایید که آیا حاشیه سود شما برای پاسخ دادن به اهداف درآمدی شما مناسب میباشد. سپس قیمتها و هزینهها را بر اساس آن تنظیم کنید.
- برای زمانهایی که باید مالیات را پرداخت کنید، برنامه ریزی داشته باشید.
- به سرمایه گذارانی که قصد دارند در آینده روی کسب و کار شما سرمایه گذاری کنند، نشان دهید که بیزینس خود را به خوبی مدیریت میکنید.
10. تأمین بودجه شخصی
در کنار داشتن یک شغل تمام وقت و راه اندازی استارت آپ خود، نیاز است که هزینههای زندگی شخصی خود را به حداقل برسانید. شاید حتی بتوان گفت که این اتفاق که دیگر زمان زیادی برای تفریح کردن هم ندارید، میتواند به نوعی مثبت تلقی شود. برای مدیریت هزینههای شخصی خود نیز میتوانید به شکل زیر برنامه ریزی داشته باشید.
- پرداخت اجاره خانه
- هزینههای نگهداری از اتومبیل و بیمههای مربوطه
- هزینه تأمین غذا
- هزینه مربوط به خدمات رفاهی
- هزینههای مراقبت از فرزندان
- هزینههای شخصی
- پرداخت هزینههای مربوط به طرح بازنشستگی
در آخر، شما باید اطمینان حاصل کنید که هر ماه درصدی از بودجه مربوط به هزینههای شخصی را پس انداز میکنید. با این کار شما میتوانید سرمایه لازم برای زمانی که قصد دارید کسب و کار خود را از حالت نیمه وقت به حالت تمام وقت برگردانید را در دست داشته باشید. اگر شما وسوسه شدید که به جای پس انداز کردن، مبلغ باقی مانده را خرج کنید، باید در برابر این احساس قرار بگیرید و به این فکر کنید که شما اهداف بسیار بزرگتری را در سر دارید.
هدف ما از ارائه این مطالب کمک به شما دوست عزیز است تا با استفاده از موارد مطرح شده، در زندگی شخصی یا حرفهای خود یک گام جلوتر بروید. اگر مشتاق هستید در کنار یک زندگی آرام، شغلی فارغ از مکان و زمان را هم تجربه کنید، برای کسب اطلاعات لازم درمورد فروشندگی در وبسایت آمازون با ما در آموزش فروش در آمازون همراه باشید. همچنین با دنبال نمودن صفحه نتایج شگفتانگیز دوره آربی از تجربیات دانشجویان این دوره بهره ببرید.
پاسخ به نظر