خلاصه ای از مقاله
رسیدن به امنیت مالی برای کسانی که به تازگی کسب و کار خود را راه اندازی کردهاند، میتواند یک فرآیند چالش برانگیز و ناامید کننده باشد. اما راههایی وجود دارد که شما میتوانید به کمک آنها بر این مانع غلبه کنید. در این مقاله به این موضوع می پردازیم.
آنچه در این مقاله می خوانید:
کسب سرمایه برای راه اندازی یک استارت آپ
برنامه ریزی برای رشد و توسعه
نکاتی که باید در استارت آپ خود در نظر بگیرید
کسب سرمایه برای راه اندازی یک استارت آپ
داشتن امنیت مالی میتواند به شما کمک کند تا بتوانید کسب و کار خود را از یک نقطه درست و مناسب شروع کنید. اما دستیابی به این مهم برای کسانی که به تازگی کسب و کار خود را راه اندازی کردهاند، میتواند یک فرآیند چالش برانگیز و ناامید کننده باشد. اما راههایی وجود دارد که شما میتوانید به کمک آنها بر این مانع غلبه کنید.
خبر بسیار خوبی که میتوان به شما داد این است که منابع زیادی وجود دارند و میتوانید روی سرمایه گذاری آنها برای شروع کسب و کار خود حساب کنید. به دست آوردن سرمایه مناسب میتواند اولین مانعی باشد که شما با آن رو به رو میشوید. اما باید بدانید که به هیچ عنوان آخرین مانع در مسیر بیزینس شما نمیباشد.
- کمک هزینههای دولتی: کارآفرینان جوانی که قصد دارند استارت آپ خود را راه اندازی نمایند، میتوانند از گزینههایی که توسط دولت در اختیار آنها قرار میگیرد، استفاده نموده و سرمایه اولیه مورد نیاز را به دست آورند.
- خانواده و دوستان: گاهی اوقات برخی از افرادی که به شما نزدیک هستند و به کسب و کاری که شما راه اندازی نمودهاید علاقه مند میباشند نیز میتوانند روی بیزینس شما سرمایه گذاری کنند.
- وامهای بانکی: در حالی که گرفتن وامهای بانکی سنتیترین شکل کسب سرمایه اولیه برای کارآفرینان جوان است، اما در عین حال میتواند فرآیند بسیار چالش برانگیزی نیز باشد. با این حال خیلی از بانکها تسهیلاتی را برای این دسته از افراد قرار دادهاند که میتوان از کمک مالی آنها بهره گرفت.
- سرمایه گذاری جمعی: این نوع از سرمایه گذاریها، یکی از رایجترین روشهای تأمین بودجه مورد نیاز کارآفرینان به شمار میرود. روش جذب سرمایه به این شکل است که تعداد زیادی از افراد تصمیم میگیرند که روی کسب و کار شما سرمایه گذاری کنند و این کار معمولاً از طریق اینترنت و به صورت آنلاین صورت میگیرد. در حقیقت با این روش تلاشهای یک کارآفرین توسط عموم مردم یا سازمانهای مختلف مورد حمایت قرار میگیرد. این نوع سرمایه گذاری به چهار دسته اهدا (اهدا جمعی مشابه با یک حرکت خیرخواهانه)، پاداش (اعطای پاداش به مشارکت کنندگان به خاطر حمایتی که داشتهاند)، وام دهی جمعی (تأمین مالی مبتنی بر بدهی) و خرید سهام جمعی (اعطای سهام) تقسیم میشود.
- سرمایه گذاری داوطلبانه: این دسته از سرمایه گذاران نه تنها بودجه لازم برای راه اندازی یک کسب و کار را در اختیار شما قرار میدهند، بلکه مربیان و متخصصانی که میتوانند شما را در مسیر حرکتتان راهنمایی کنند را نیز به شما معرفی میکنند. بیشتر اوقات هدف آنها از سرمایه گذاری روی کسب و کار شما بیشتر از اینکه بحث مالی باشد، علاقه به محصول یا خدمتی است که ارائه میدهید.
- سرمایه گذاری خطر پذیر: در این نوع از سرمایه گذاری معمولاً سرمایه گذار سهم برابری را در ازای داشتن سرمایه گذاری اولیه دریافت میکند. معمولاً این نوع از سرمایه گذاریها روی کسب و کارهایی صورت میگیرد که انتظار میرود در کوتاه مدت به رشد بالایی دست پیدا کنند. اما باید در نظر داشته باشید که اگر حفظ مالکیت کامل کسب و کار برای شما دارای اهمیت است، این گزینه نمیتواند بهترین گزینه موجود برای شما باشد.
برنامه ریزی برای رشد و توسعه
برای بسیاری از کارآفرینان، رشد، کلید تمام فرصتها و موفقیتها است. در حالی که خیلی از صاحبان کسب و کارهای جدید به مدیریت عملی معتقد میباشند، اما گاهی اوقات برای برنامه ریزی رشد به یک رویکرد تیمی نیاز است. در ادامه به برخی از استراتژیهایی که باید در زمان برنامه ریزی برای رشد به کار گیرید، اشاره خواهد شد.
- شما باید تیم مدیریتی خوبی را استخدام نمایید تا بتوانند باری را از روی شانههای شما بردارند و زمان کافی برای ادامه دادن رشد و توسعه کسب و کار را به شما دهند.
- تیم مدیریتی خود را درگیر رشد کسب و کار خود نمایید. شما میتوانید این کار را با همراه کردن آنها برای ارائه ایدههای جدید در بحث توسعه محصول، بازاریابی، تأمین مالی و IT انجام دهید.
مقاله پیشنهادی: چگونه برای موفقیت برنامه ریزی کنیم؟
نکاتی که باید در استارت آپ خود در نظر بگیرید
شما باید در نظر داشته باشید که برای راه اندازی هر کسب و کاری باید یک سری از موارد را رعایت کنید. اما نکته مهم این است که کار به همین جا ختم نمیشود. شما باید در ادامه مسیر هم دقت لازم را داشته باشید و با فکر و برنامه پیش بروید. شاید بتوان گفت که اهمیت اقداماتی که شما در ادامه مسیر خواهید داشت، نسبت به کارهایی که در ابتدا انجام میدهید، بسیار بیشتر است.
چرا که اگر شما نتوانید به شکل درستی در مسیر پیش بروید، ممکن است شکست بخورید و تمام سرمایه خود را نیز از دست دهید. در ادامه مواردی را عنوان خواهیم کرد که میتوانند به شما در زمینه حفظ کسب و کارتان در مسیر درست کمک کنند.
1. طرح اولیه کسب و کار خود را بررسی و بازنگری کنید
شما باید طرح اولیه خود را به همراه اعضای تیم مدیریت تجزیه و تحلیل نمایید. بدین ترتیب میتوانید تعیین کنید که در کدام بخشها عملکرد خوبی داشتهاید و در کدام قسمتها ضعیف عمل کردهاید. آیا شما تمامی ایدههایی که در ابتدای کار داشتهاید را عملی کردهاید؟ آیا استراتژیهایی وجود دارند که شما از آنها استفاده نکردهاید و میتوانید از آنها در زمان حال استفاده نمایید؟
آیا شما در ابتدای کار با مشکلات مشخصی مثل نبود امکانات یا سرمایه لازم رو به رو شدهاید که دیگر پا بر جا نمیباشند؟ آیا امکان پیاده سازی ایده ها وجود دارد؟ در طرح کسب و کار خود مواردی نظیر بازاریابی، تبلیغات، امور مالی و IT را در نظر بگیرید و طرح کسب و کار خود را به شکلی به روز رسانی کنید که روی حرکت رو به جلو شما تمرکز داشته باشد.
2. به طور منظم کسب و کار خود را مورد بررسی قرار دهید
به طور مدام صنعت و رقابتی که دارید را مورد آنالیز قرار دهید تا اطمینان حاصل کنید که همچنان جلوتر از دیگران میباشید یا حداقل از دیگران عقب نیافتادهاید. در نظر داشته باشید که اگر راه یا روش متفاوتی وجود دارد که میتوانید از آن به عنوان یک مزیت رقابتی بهره ببرید، آن را پیدا نمایید.
3. پذیرای ایدههای جدید باشید
جلسات طوفان ذهنی را به طور منظم برگزار کنید. بدین ترتیب میتوانید ایدههای جدید و مناسب را با اعضای تیم خود بررسی کنید و در نتیجه آن، محصول یا خدمت فعلی خود را بهبود بخشیده یا محصول یا خدمت جدیدی را ارائه دهید.
4. اهمیت همکاری اعضای تیم در زمینه رشد کسب و کار
فرآیندهایی که در حال حاضر درون کسب و کار شما در حال انجام میباشد را بررسی کنید و تعیین کنید که آیا میتوانید تغییری ایجاد کنید که زمان و هزینههای مربوط به این فرآیندها کاهش پیدا کند. این کار میتواند به شما کمک کند تا مسئولیتهای محول شده به اعضای تیم خود را کمتر کنید. بدین ترتیب آنها میتوانند به وظایفی که به رشد بیشتر کسب و کار میانجامد، مثل تحقیق و توسعه یک محصول بپردازند.
5. اهمیت مشاوره را فراموش نکنید
اطمینان حاصل کنید که مشاوران کسب و کار شما به صورت فعال در زمینه برنامه رشد بیزینس با شما مشارکت دارند. آنها میتوانند به شما کمک کنند تا هر گونه ریسکی که کسب و کار شما ممکن است با آن رو به رو شود را شناسایی نمایید. بدین ترتیب شما فرصت این را خواهید داشت که جلو این ریسکها را قبل از اینکه دیر شود بگیرید و حتی از آنها به نفع خودتان بهره ببرید. همیشه این نکته را به یاد داشته باشید که شما با گرفتن مشورت از این افراد میتوانید از تجربیات آنها استفاده کنید و با اطمینان خاطر بیشتری در مسیر موفقیت پیش بروید.
تا به حال به خرید محصولات فیزیکی از کارخانههای چینی با قیمت بسیار مناسب و فروش آن در یک مارکت پلیس بزرگ و جهانی مانند آمازون فکر کردهاید؟ بیزینسی که با آزادی از المان زمان و مکان مسیر یک کسب درآمد 24 ساعته و دلاری را برای شما فراهم میکند. هر چند کار آسانی به نظر نمیرسد اما اگر راهنمای جامع و گامبهگام در این خصوص وجود داشته باشد، مسیر خیلی آسانتر و سریعتر طی میشود. تماشای ویدیوهای معرفی کسب و کار آمازون و مشاهده نتایج شگفتانگیز دوره آربی شاید نقطه عطف زندگی و کسب و کار شما باشد. پس این پیشنهاد را از دست ندهید.
پاسخ به نظر