خدمات راه اندازی صفر تا صد بیزینس فروش در آمازون - برای تعداد محدود رزرو فرصت

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

استراتژی های راه اندازی استارت آپ

توضیحات کوتاه :
شکست بخشی از هر کسب و کار است. مطمئناً این جمله را بارها و بارها شنیده‌اید. همانطور که در هر کار دیگری موفقیت و شکست را نمی‌توان از یکدیگر جدا کرد، در استارت آپ هم شرایط به همین شکل است.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

1

تعداد امتیازها: 1

  • 1.3k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 2 دقیقه
استراتژی های راه اندازی استارت آپ

 

خلاصه ای از مقاله

 شما می‌توانید با دانستن بایدها و نبایدهای هر کسب و کار، جلوی شکست خوردن خود را بگیرید. این دقیقاً همان کاری است که شما به عنوان یک کارآفرین که قصد رسیدن به موفقیت را دارید، باید انجام دهید. در ادامه این مقاله به 2 مورد بسیار مهم که باید در زمینه راه اندازی یک کسب و کار، آن‌ها را رعایت نمایید، اشاره خواهد شد.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

راه اندازی یک استارت آپ

شکست بخشی از هر کسب و کار است. مطمئناً این جمله را بارها و بارها شنیده‌اید. همانطور که در هر کار دیگری موفقیت و شکست را نمی‌توان از یکدیگر جدا کرد، در استارت آپ هم شرایط به همین شکل است. اما نکته حائز اهمیت، این است که شما می‌توانید با دانستن بایدها و نبایدهای هر کسب و کار، جلوی شکست خوردن خود را بگیرید. این دقیقاً همان کاری است که شما به عنوان یک کارآفرین که قصد رسیدن به موفقیت را دارید، باید انجام دهید. در ادامه این مقاله به 2 مورد بسیار مهم که باید در زمینه راه اندازی یک کسب و کار، آن‌ها را رعایت نمایید، اشاره خواهد شد.

 

در کوتاه ترین زمان درآمد دلاری کسب کنیم

 

1. برنامه ریزی برای احتمالات را فراموش نکنید، مگر اینکه خیلی دیر شده باشد

شما چگونه باید در کسب و کار، خود را برای رویارویی با وقفه‌های ناگهانی در تولید آماده کنید؟ این وقفه‌ها می‌توانند از دست دادن یکی از کارکنان کلیدی، افزایش هزینه‌های مربوط به مواد اولیه، از دست دادن یک تولید کننده منحصر به فرد یا بلایای طبیعی همچون آتش سوزی و سیل باشند.

اتفاقات غیرقابل پیش بینی در حقیقت یک منبع شگفت انگیز از مشکلاتی است که سبب می‌شود شرکت‌ها با مشکلات مالی رو به رو شوند. چرا که کنترل یکسری از اتفاقات از دست دارندگان و مدیران این شرکت‌ها خارج است. برنامه ریزی برای احتمالات یا برنامه ریزی در خصوص تداوم کسب و کار، دقیقاً همان کاری است که همه بیزینس ها برای رسیدن به موفقیت بلندمدت باید آن را انجام دهند.

نکته‌ای که باید بدانید این است که کنار آمدن با وقفه در تولید که به صورت روزمره صورت می‌گیرد، بخشی از کارآفرین شدن است. اما بسیاری از کسب و کارها به طور کامل برای مدیریت از دست دادن غیرمنتظره یک یا دو نفر از اعضای کلیدی خود یا ناتوانی در استفاده از برخی یا تمام امکانات کسب و کار خود آماده نشده‌اند.

خوشبختانه در اکثر شرکت‌های بزرگ حوادثی که می‌توانند مانع اصلی تولید به شمار بروند نسبتاً کم بوده و برنامه ریزی برای این حوادث به بهترین نحو ممکن صورت گرفته است. با این حال، خیلی از شرکت‌ها وقت کافی را به برنامه ریزی کردن برای چنین اتفاقاتی اختصاص نمی‌دهند. اما نکته مهم این است که انجام این کار برای کسانی که می‌خواهند به موفقیت بلندمدت دست پیدا کنند از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

 راه اندازی استارت آپ

 

استراتژی‌هایی برای برنامه ریزی احتمالات

  • شناسایی حوزه‌های آسیب پذیر: درباره اتفاقاتی که ممکن است به وقوع بپیوندند و نتایج و تهدیداتی که می‌تواند روی کسب و کار شما داشته باشد، فکر کنید. این خطرات می‌توانند از دست دادن یک یا چند کارمند کلیدی یا مشتریان بزرگ، افزایش قابل توجه هزینه‌های مربوط به مواد اولیه، از دست دادن یکی از تولیدکنندگان اصلی یا بلایای طبیعی باشد. این تهدیدات را می‌توانید بر اساس میزان اهمیت آنها اولویت بندی کنید.
  • برنامه ریزی مناسبی را برای این احتمالات داشته باشید: شما با انجام این کار می‌توانید خودتان را در برابر سختی‌های زیادی که در این مسیر ممکن است پیش بیاید، ایزوله کنید. برنامه‌ای را آماده کنید که به خوبی تمامی حوزه‌های آسیب پذیر کسب و کار شما را پوشش دهد.
  • سرعت عمل داشته باشید: زمانی که مشکلی به وجود آمد، به هیچ عنوان برای داشتن یک اقدام قاطع تأخیر نداشته باشید. شما باید در سریع‌ترین حالت ممکن، حیاتی‌ترین تصمیمات را بگیرید. اگر تصور می‌کنید که در این خصوص به مشورت دیگران نیاز دارید، به هیچ عنوان خجالت نکشید و در اسرع وقت این کار را انجام دهید.

 

موفقیت در کسب و کار

 

2. بی تفاوت از کنار اتفاقاتی که در بازار مقصد شما پیش می‌آید، گذر نکنید

کسب و کارها مجبور هستند همیشه خودشان را با تغییرات تکاملی بازار سازگار کنند. چرا که تکنیک‌های تولید و ترجیحات مصرف کننده به تدریج و با گذر زمان مسیرهای جدیدی را به روی صاحبان کسب و کارها باز می‌کنند. در سال‌های اخیر، پیشرفت‌های سریع در بخش تکنولوژی مثل اینترنت و تخصصی شدن روز افزون ماشین آلات و تجهیزات در سرتاسر جهان روی کسب و کارها تأثیر زیادی گذاشته است. تغییرات انقلابی به شکل فزاینده‌ای به یک اتفاق رایج تبدیل شده‌اند.

در نتیجه شکست در سازگار شدن با تغییرات بازار می‌تواند به شکست موفق‌ترین کسب و کارها نیز منجر شود. بنابراین درک بازاری که کسب و کار شما به آن مرتبط می‌شود، می‌تواند یک فاکتور موفقیت بسیار مهم باشد. فاکتوری که بسیاری از شرکت‌های بزرگ مثل Blockbuster و Eaton’s و صنایع کلی مثل روزنامه‌ها نتوانسته‌اند به خوبی آن را اجرا کرده و با شکست رو به رو شده‌اند.

 

مقاله پیشنهادی: گام های اساسی برای راه اندازی یک استارت آپ

استراتژی های راه اندازی استارت آپ

 

این نکته که پیشرفت‌های تکنولوژی و تغییر در رفتار مصرف کننده یک منبع ریسک است، درست می‌باشد. اما با این حال آنها برای کسب و کارهایی که به خوبی با این موارد خود را وقف داده یا با آغوش باز از آنها استقبال می‌کنند، یک فرصت مناسب به شمار می‌روند. متأسفانه عدم توانایی در سازگار شدن با تغییرات اساسی در بازار، به شکست خوردن و از بین رفتن شرکت‌های زیادی منجر شده است.

کارآفرینان هنگام تلاش برای درک تغییرات عمده که ممکن است به روی بخش معینی از اقتصاد تأثیر بگذارد، باید چند سؤال مهم را از خودشان بپرسند. کدام یک از روندهای اساسی موجود در اینترنت، از تجارت الکترونیک و رسانه‌های اجتماعی گرفته تا پرداخت‌های الکترونیکی می‌توانند روی مسیر حرکت یک کسب و کار تأثیر بگذارند؟ کدام یک از گرایشات مصرف کنندگان، مثل آگاهی بهداشتی یا تمایل به محصولات و خدمات مشابه می‌توانند بازار را تغییر دهند؟ چگونه ممکن است پیشرفت‌های تکنولوژی در آینده بتوانند کسب و کار شما را تحت تأثیر قرار دهند؟

در نهایت، آیا موانع ساخته شده توسط انسان‌ها، مثل تعرفه‌ها یا مقررات موجود می‌باشند که در حال حاضر بازار مورد نظر شما به آنها بستگی داشته باشد؟ سعی کنید با پرسیدن این سؤالات به یک نما و چشم انداز کلی از کسب و کار خود دست پیدا کنید.

استراتژی‌هایی برای اتفاقات پیش آمده در بازار مقصد

  • به مشتریان خود گوش داده و نیازهای آنها را درک کنید: مشتریان شما حقیقتاً به دنبال چه چیزی می‌باشند و از شما چه انتظاراتی را دارند؟ برای موفقیت در یک کسب و کار دانستن نیازهای مشتریان نقش محوری را ایفا می‌کند. از خودتان بپرسید که مشتریان شما چه کسانی هستند؟ آن‌ها به دنبال چه محصولات یا خدماتی می‌باشند؟ دلیل آنها برای خرید آن محصول یا خدمتی مشخص چه چیزی می‌باشد؟ شما باید این سؤالات کلیدی را در زمان طراحی و تولید محصولات یا خدمات موفق از خودتان بپرسید. به دقت به مشتریان خود گوش داده و نیازهای آنها را درک کنید تا بتوانید محصول پرفروش‌تری را تولید نمایید.

 

فروش کالا در امازون و درآمد دلاری

 

  • رقبای خود را بشناسید: شرکت‌ها اکثراً بیش از اندازه روی کسب و کار خود تمرکز می‌کنند و همین مسئله باعث می‌شود تا نتوانند به میزان کافی روی رقیبان خود تمرکز کنند. درس گرفتن از رقبا، یک اصل کلیدی در هر کسب و کاری است. شما می‌توانید وبسایت، کاتالوگ و بروشور محصولات آنها را بررسی کنید و ببینید به چه شکلی شرکت، محصولات یا خدمات خود را معرفی می‌کنند. همچنین می‌توانید محصولات یا خدماتی که توسط آنها ارائه می‌شود را بررسی نمایید. سپس با خودتان فکر کنید محصول یا خدمت شما چه ویژگی‌های دیگری می‌توانسته داشته باشد تا شما به عنوان یک خریدار آن را خریداری نمایید. کیفیت، قیمت و ویژگی‌هایی که در آن وجود داشته و آنها را دوست دارید یا شاید هم دوست ندارید را آنالیز نمایید. این کار می‌تواند به شما کمک زیادی در زمینه تولید و ارائه یک محصول یا خدمت مناسب نماید.
  • فاکتورهایی که باعث تغییر بازار مورد نظر شما شده‌اند را درک کنید: این فاکتورها می‌توانند تغییر در نیاز مشتریان، تغییرات اجتماعی، تکنولوژی‌های جدید، ظهور کانال‌های توزیع جدید یا نوآوری در قابلیت‌های یک محصول باشند. شما باید این فاکتورها را پیدا کرده و به خوبی درک نمایید. پس از آن نیز باید خودتان را با این تغییرات سازگار نمایید.

 

تا به حال به خرید محصولات فیزیکی از کارخانه‌های چینی با قیمت بسیار مناسب و فروش آن در یک مارکت پلیس بزرگ و جهانی مانند آمازون فکر کرده‌اید؟ بیزینسی که با آزادی از المان زمان و مکان مسیر یک کسب درآمد 24 ساعته و دلاری را برای شما فراهم می‌کند. هر چند کار آسانی به نظر نمی‌رسد اما اگر راهنمای جامع و گام‌به‌گام در این خصوص وجود داشته باشد، مسیر خیلی آسان‌تر و سریع‌تر طی می‌شود. تماشای ویدیوهای معرفی کسب و کار آمازون و مشاهده نتایج شگفت‌انگیز دوره آربی شاید نقطه عطف زندگی و کسب و کار شما باشد. پس این پیشنهاد را از دست ندهید.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/strategies-to-begin-a-startup
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط