خدمات راه اندازی صفر تا صد بیزینس فروش در آمازون - برای تعداد محدود رزرو فرصت

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

گام به گام تا شروع یک کسب و کار

توضیحات کوتاه :
شاید شما هم از آن دسته افراد هستید که به دنبال راه اندازی کسب و کار مخصوص خود هستید، زیرا احساس می‌کنید که دانش و علاقه لازم را دارید یا می‌توانید خلاء موجود در بازار را به نحوی برطرف کنید.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

3

تعداد امتیازها: 1

  • 2.1k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 4 دقیقه
گام به گام تا شروع یک کسب و کار

 

خلاصه ای از مقاله

اگر به دنبال راه اندازی یک کسب و کار هستید، قطعاً باید از قبل بدانید که قرار است چه کاری انجام دهید. مثلاً این که می‌خواهید محصول بفروشید یا خدماتی به دیگران ارائه دهید. به این منظور، سریعاً دست به کار شده و شرکت‌هایی که در حیطه مورد نظر شما فعالیت می‌کنند را شناسایی کنید. اگر تصور می‌کنید که آمادگی شروع اولین کسب و کارتان را دارید، پس با ما همراه باشید زیرا در این مقاله شما را با مراحلی که قبل از شروع کسب و کار باید طی کنید، آشنا خواهیم کرد.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

گام به گام تا شروع یک کسب و کار

شاید شما هم از آن دسته افراد هستید که به دنبال راه اندازی کسب و کار مخصوص خود هستید، زیرا احساس می‌کنید که دانش و علاقه لازم را دارید یا می‌توانید خلاء موجود در بازار را به نحوی برطرف کنید. هر جا که علاقه‌ای در خود پیدا کنید، قطعاً راهی برای تبدیل آن به کسب و کار وجود دارد. با این حال، چنین سفری آسان نیست و مستلزم صرف زمان، تلاش و سخت کوشی است، چون تنها بخشی از کسب و کارها به موفقیت منتهی می‌شود.

اگر کسب و کاری که شروع کردید، پابرجا ماند، باید تحمل مشکلاتی که بر سر راهتان قرار می‌گیرد را داشته باشید، زیرا مزایا و فوایدی که از موفقیت در کسب و کار نصیبتان می‌شود، ارزش تحمل دشواری‌ها را دارد. قبل از شروع یک کسب کار باید به موضوعات زیادی توجه کنید و آمادگی لازم برای تبدیل شدن به یک کارآفرین را در خود به وجود آورید.

اگر تصور می‌کنید که آمادگی شروع اولین کسب و کارتان را دارید، پس با ما همراه باشید زیرا در این مقاله شما را با مراحلی که قبل از شروع کسب و کار باید طی کنید، آشنا خواهیم کرد.

 

چگونه ذهنیت یک کارآفرین را داشته باشیم؟

 

1. ایده کسب و کارتان را مشخص کنید

اگر به دنبال راه اندازی یک کسب و کار هستید، قطعاً باید از قبل بدانید که قرار است چه کاری انجام دهید. مثلاً این که می‌خواهید محصول بفروشید یا خدماتی به دیگران ارائه دهید. به این منظور، سریعاً دست به کار شده و شرکت‌هایی که در حیطه مورد نظر شما فعالیت می‌کنند را شناسایی کنید.

همچنین روش کار برندهای بزرگ را بررسی کرده و تحقیق کنید آیا راهی برای بهتر انجام شدن آن سراغ دارید یا خیر. اگر تصور می‌کنید کسب و کار شما می‌تواند خدمت یا محصولی ارائه دهد که شرکت‌های دیگر فاقد آن هستند یا محصول و خدمات آن مشابه شرکت‌های دیگر اما با سرعت بیشتر و قیمت کمتر است، می‌توانید اطمینان حاصل کنید که ایده تجاری مناسبی انتخاب کرده‌اید و دیگر می‌توانید طرح تجاری یا بیزنس پلن خود را تهیه کنید.

 

 شروع یک بیزینس

 

2. طرح تجاری خود را تدوین کنید

حال که ایده تجاری خود را مشخص کردید، باید پاسخ چند سؤال مهم را مشخص کنید: هدف کسب و کارتان چیست؟ مشتریان شما چه کسانی هستند؟ هدف نهایی‌تان از این کسب و کار چیست؟ بودجه مالی مورد نیاز برای شروع آن را از کجا تأمین خواهید کرد؟ پاسخ به این سؤالات را می‌توان در قالب یک طرح تجاری درست مشخص کرد. یکی از اشتباهات رایج که در کسب و کارهای جدید مشاهده می‌کنیم این است که کارآفرینان غالباً بدون در نظر گرفتن این موضوعات سریعاً اقدام به راه اندازی یک کسب و کار می‌کنند. این در حالی است که باید قبل از آن مشتری هدف، یعنی کسی که محصول یا خدمات شما را می‌خرد، شناسایی کنید.

اگر نتوانید ثابت کنید که محصول یا خدماتتان متقاضی دارد، دیگر اجرایی کردن آن چه فایده‌ای خواهد داشت. یکی از اقدامات مهم هنگام نوشتن طرح تجاری، بررسی شرایط بازار و ویژگی مشتریان احتمالی‌تان از لحاظ جنسیت، سن و طبقه اجتماعی است. برای این کار باید دست به تحقیق زده، داده‌ها، آمار و ارقام موجود را بررسی کنید. طرح تجاری به شما کمک می‌کند مسیر شرکت یا کسب و کارتان را مشخص کنید، این که چطور می‌توانید بر مشکلات احتمالی فائق آیید و با چه اقداماتی می‌توانید آن را سرپا نگه دارید.

 

گام به گام تا شروع یک بیزینس

 

3. منابع مالی خود را ارزیابی کنید

شروع هر کسب و کاری، مستلزم صرف هزینه است، به همین خاطر باید قبل از اقدام به هر کاری، راه تأمین هزینه‌های مالی آن را مشخص کنید. به عبارت دیگر باید بررسی کنید که بودجه لازم برای راه اندازی استارت آپ خود را در اختیار دارید یا باید وام بگیرید. همچنین اگر قصد کنار گذاشتن کار فعلی‌تان را دارید و می‌خواهید بر کسب و کارتان تمرکز کنید، آیا تا زمان سوددهی پول لازم برای گذراندن امور زندگی‌تان را دارید یا خیر.

کارشناسان عموماً معتقدند که کسب و کارهای استارت آپ، اغلب با شکست مواجه می‌شوند، زیرا بودجه آنها تا قبل از دستیابی به سود، تمام می‌شود. بنابراین توصیه می‌شود مقدار سرمایه‌ای که برای شروع کسب و کار نیاز دارید را بیش از اندازه برآورد کنید، چون مدتی طول می‌کشد تا به درآمد پایدار و قابل اطمینان برسید. اگر برای شروع کسب و کارتان به کمک مالی نیاز دارید، می‌توانید از بانک وام تجاری بگیرید، اما در صورتی که شرایط برای دریافت وام را ندارید، می‌توانید از بنگاه‌هایی که در زمینه ارائه وام فعالیت می‌کنند، کمک بگیرید.

استارت آپ هایی که از همان ابتدا به بودجه زیادی نیاز دارند، معمولاً با افراد سرمایه گذار وارد کار می‌شوند. سرمایه گذاران گاهی حاضر می‌شوند میلیون‌ها دلار از سرمایه خود را در اختیار شرکت‌های تازه کار قرار دهند، اما در قبال آن باید به آنها اختیارات لازم برای دخالت در کسب و کار داده شود.

 

مقاله پیشنهادی: چگونه ایده کسب و کار را اجرا کنیم؟

رموز موفقیت یک کسب و کار  جدید

 

4. ساختار حقوقی کسب و کار خود را مشخص کنید

قبل از ثبت شرکت خود، باید ماهیت آن را مشخص کنید، چون از بعد حقوقی، ساختار کسب و کار شما بر تمام موضوعات از جمله نحوه پرداخت مالیات تا مسئولیت شخصی شما در قبال اشتباهات صورت گرفته، تأثیر می‌گذارد. در صورتی که مالکیت کسب و کار، تماماً در اختیار خودتان است و شخصاً مسئولیت تعهدات و پرداخت بدهی‌ها را به عهده دارید، می‌توانید کسب و کار خود را در قالب یک واحد اقتصادی تک مالکی ثبت کنید.

البته توجه داشته باشید که این روش، به شکل مستقیم، اعتبار فردی شما را تحت تأثیر قرار می‌دهد. روش دیگر شراکت است. همانطور که از نام آن هم بر می‌آید، در این شیوه، دو یا چند نفر مسئولیت و مالکیت یک شرکت تجاری را به عهده می‌گیرند. در صورتی که می‌توانید اشخاصی را پیدا کنید که با شما همکاری کنند، بهتر است خودتان مستقلاً دست به راه اندازی یک کسب و کار نزنید، چون در صورت شراکت با چند نفر، علاوه بر تقسیم مسئولیت‌ها، می‌توانید از مهارت شرکای خود نیز استفاده کنید.

اگر می‌خواهید مسئولیت فردی خود را از مسئولیت‌های شرکت جدا کنید، باید در قالب یکی از انواع شرکت‌ها فعالیت کنید. در این صورت است که ماهیت شرکت و کسب و کار شما، از صاحبان آن جدا خواهد شد و بنابراین شرکت‌ها هماننند افراد، حق مالکیت، مسئولیت و تعهد خواهند داشت، مالیات پرداخت خواهند کرد، وارد قرارداد شده و امکان شکایت دارند.

یکی از متداولترین ساختارهایی که برای کسب و کارهای کوچک استفاده می‌شود، شرکت با مسئولیت محدود (یا به اختصار LLC) است. در این ساختار، شرکت به لحاظ حقوقی تحت حمایت است و همزمان از مزایای مالیاتی شراکت بهره‌مند می‌شود. در نهایت این شما هستید که با در نظر گرفتن نیازهای کنونی و اهداف تجاری خود در آینده، تصمیم می‌گیرید که چه نوع شراکتی برای کسب و کارتان انتخاب کنید.

 

 

 شروع یک کسب و کار جدید

 

5. کسب و کار خود را به صورت دولتی ثبت کنید

برای این که کسب و کارتان به رسمیت شناخته شود، باید آن را نزد دولت ثبت کنید. همه شرکت‌ها نیاز به سندی به نام آیین نامه دارند که شامل نام و هدف تجاری‌تان، ساختار شرکت، جزئیات سهام و سایر اطلاعات مربوط به شرکت شما است. در غیر این صورت، کافی است نام بیزنس خود را ثبت کنید که شامل نام حقوقی‌تان، نامی که برای کسب و کارتان انتخاب کرده‌اید (اگر خودتان به تنهایی کسب و کارتان را اداره می‌کنید)، یا نامی که برای شرکت خود انتخاب و ثبت کرده‌اید، باشد. همچنین در صورت تمایل می‌توانید علامت تجاری کسب و کار خود را ثبت کنید چون در این صورت امکان حمایت حقوقی بیشتری از آن وجود خواهد داشت.

پس از ثبت کسب و کار یا شرکت خود، نوبت به دریافت شماره شناسایی کارفرما است. اگرچه بنگاه‌های اقتصادی تک مالکیتی بدون کارمند، نیازی به دریافت این شماره ندارند اما در صورتی که بخواهید مالیات‌های فردی و تجاری خود را از هم جدا کنید یا در آینده قصد استخدام کارمند دارید و می‌خواهید دردسری برایتان پیش نیاید، بهتر است این شماره را دریافت کنید.

 

راه اندازی کسب و کار

 

6. پیش از راه اندازی کسب و کار اقدامات لازم را انجام دهید

خرید بیمه نامه مناسب برای کسب و کارتان، یکی از مهمترین اقداماتی است که قبل از شروع رسمی کسب و کار خود باید انجام دهید. در هر کسب و کاری ممکن است حوادث ناگواری مثل آسیب به اموال، سرقت یا حتی طرح شکایت از سمت مشتری صورت گیرد که همگی مستلزم پرداخت هزینه زیادی است. به همین خاطر، کسب و کار شما باید به خوبی مورد محافظت قرار گرفته باشد.

در صورتی که کارمند استخدام می‌کنید، لازم است حداقل بیمه‌های خسارت کارگران و بیکاری را تهیه کنید. همچنین با توجه به مکان و نوع صنعتی که دارید، سایر پوشش‌های بیمه‌ای نیز مورد نیاز است، با این حال به بیشتر صاحبان کسب و کارهای کوچک توصیه می‌شود که بیمه‌های مسئولیت عمومی یا بیمه نامه مربوط به صاحب کسب و کار را خریداری کنند.

بیمه‌های مسئولیت عمومی، خسارات وارده به اموال، آسیب‌های جسمی و شخصی وارد شده به شما یا طرف سوم را پوشش می‌دهد. در صورتی که در کسب و کارتان خدماتی ارائه می‌کنید، باید بیمه مسئولیت حرفه‌ای را هم خریداری کنید. در صورتی که در حوزه تخصصی‌تان کار اشتباهی انجام داده باشید یا در حین کارتان از انجام فعالیتی غفلت ورزیده باشید، در این صورت بیمه آن را جبران خواهد کرد.

 

 شروع یک کسب و کار

 

7. تیم سازی کنید

در صورتی که قصد ندارید، خودتان به تنهایی کسب و کارتان را اداره کنید، پس باید به دنبال ایجاد تیم بزرگی برای خود باشید. به گفته جو زاوازکی، مدیر عامل و مؤسس شرکت MediaMath: «کارآفرینان باید برای نیروی انسانی کسب و کار خود همان ارزشی را قائل باشند که برای محصولات خود قائل هستند». وی در ادامه اضافه می‌کند: «محصولات شما توسط نیروی انسانی ساخته می‌شود، به همین خاطر، شناخت تیم، ضعف و کاستی‌های موجود و نحوه برطرف کردن آنها باید جزء اولویت‌های شما قرار گیرد. همچنین باید بدانید که اعضای تیم شما با چه روشی می‌توانند در کنار یکدیگر کار کنند. اگر از همان ابتدا نقش و مسئولیت هر کدام از اعضا را مشخص کنید، تقسیم کار انجام دهید، نحوه فیدبک دادن یا همکاری کارمندان با یکدیگر از اتاق‌های مختلف را معلوم کنید، می‌توانید مانع از بروز مشکلات در آینده شوید».

8. فروشنده یا وندور خود را انتخاب کنید

راه اندازی یک کسب و کار و اداره آن، کار دشواری است و مطمئناً خودتان به تنهایی نمی‌توانید آن را مدیریت کنید. به همین خاطر باید از کمک فروشندگان طرف سوم استفاده کنید. در هر حوزه‌ای از صنعت، شرکت‌هایی هستند که می‌توانند با شما شریک شده و به بهتر انجام شدن کسب و کارتان کمک کنند.

البته در انتخاب این فروشندگان دقت کنید، چون آنها به اطلاعات حیاتی و حساس شما دسترسی دارند، به همین خاطر باید افراد و شرکت‌های مورد اطمینان را در نظر بگیرید. همچنین باید از تجربه، سابقه و مشتریان فعلی آنها مطلع بوده و تأثیر آنها در رشد کسب و کار مشتریان قبلی‌شان را در نظر بگیرید.

 

گام به گام تا شروع یک کسب و کار

 

9. برند خود را بسازید و محصول و خدماتتان را تبلیغ کنید

قبل از این که کار فروش محصول یا خدماتتان را شروع کنید، باید برند خود را بسازید. به این منظور لوگویی برای کسب و کارتان انتخاب کنید که منعکس کننده برند شما باشد. این برند در تمام پلتفرم‌ها از جمله وب سایت اصلی شرکت، باید شکل واحدی داشته باشد. برای تبلیغ کسب و کارتان می‌توانید از شبکه‌های اجتماعی استفاده کنید و در آنها تخفیفات و هدیه‌های ویژه‌ای که برای مشتریان خود در نظر گرفته‌اید را اعلام کنید.

شبکه‌های اجتماعی باید همیشه به روز بوده و محتوای آن جالب و مرتبط با کسب و کار و صنعت شما باشد. طرح بازاریابی نیز به افزایش فروش شما به ویژه در ابتدای راه اندازی کسب و کار، کمک خواهد کرد و به اندازه کیفیت محصول یا خدمات ارزش دارد.

10. کسب و کار خود را رونق دهید

شروع کسب و کار و فروش محصول، تنها بخشی از کسب و کار شما به حساب می‌آید. بنابراین اگر به دنبال دست‌یابی به سود و پابرجا نگه داشتن کسب و کار خود هستید، باید آن را رونق دهید. البته این کار، مستلزم صرف وقت و انرژی است اما آنچه در نهایت از آن به دست می‌آورید، جبران تمام سختی‌ها را خواهد کرد.

برای رونق کسب و کار چه باید کرد؟

یکی از روش‌هایی که به رشد کسب و کار شما کمک می‌کند، همکاری با برندهای شناخته شده‌ای است که فعالیتی مشابه شما دارند. همچنین می‌توانید از شرکت‌های دیگر یا وبلاگ نویس های حرفه‌ای و پرخواننده بخواهید که در قبال دریافت نمونه رایگان خدمات یا محصولات شما، آن را برایتان تبلیغ کنند. همکاری با مؤسسات خیریه و انجام کارهای داوطلبانه در آنجا یا ارائه محصولاتتان به آنها نیز می‌تواند به مطرح شدن نام برند شما کمک کند.

جان منصور، مدیرعامل و یکی از مؤسسان شرکت B4، به کارآفرینان تازه کار توصیه می‌کند بدون این که بیش از اندازه بر مشکلات تمرکز کنند، به دنبال یافتن راه حلی برای آنها باشند. او در ادامه می‌گوید: «مشکلات همیشه وجود دارند و باید نحوه مواجهه و یافتن راه حل برای آنها را بدانید. اگر اشتباهاتتان را به حداقل برسانید، از آنها درس بگیرید و سرعت پیشرفت خود را افزایش دهید، می‌توانید مطمئن باشید که برای رقبایتان دشمن خطرناکی خواهید بود».

 

چگونه با قروش در آمازون کسب درآمد کنیم

 

در این مقاله با گام‌های شروع یک کسب و کار آشنا شدیم. همانطور که دیدید برای شروع هر بیزینسی باید ابتدا مقدمات آن را فراهم کرد. این مقدمات شامل مشخص کردن ایده تجاری، تدوین یک طرح تجاری خوب، فراهم کردن منابع مالی، مشخص کردن ساختار حقوقی شرکت، خرید بیمه، تیم سازی، انتخاب فروشنده، ساخت لوگو و تبلیغات است. با در نظر گرفتن این نکات می‌توانید به موفقیت کسب و کار خود بیشتر مطمئن شوید، چون همانطور که می‌دانید تنها بخش کمی از کسب و کارها موفق خواهند شد.

 

امیدواریم با ارائه این مطالب به پیشبرد اهداف شما کمک شایانی کرده باشیم. اگر شما دوست عزیز و همراه گرامی سایت عزت خواه دات کام مشتاق هستید در زندگی شخصی و کاری عملکرد بهتری داشته باشید، یک پیشنهاد ارزشمند برای شما داریم و آن مطالعه مقاله آشنایی با دوره پاراسل زندگی و تماشای ویدیو معرفی این دوره است. در پاراسل زندگی با روشی کاربردی برای ساخت یک زندگی ایده‌آل با شما همراه خواهیم بود.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/steps-to-start-a-new-business
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط