خدمات راه اندازی صفر تا صد بیزینس فروش در آمازون - برای تعداد محدود رزرو فرصت

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

روش های تضمینی مدیریت استرس

توضیحات کوتاه :
هر عاملی که فراتر از نیروی کنترل ما باشد، می‌تواند دلیل ایجاد استرس شود، اما نمی‌توان آن را الزاماً یک منبع به حساب آورد. در ادامه با راهکارهایی برای مدیریت بهتر استرس آشنا خواهید شد.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

4

تعداد امتیازها: 1

  • 2.9k
  • 1
  • مدت زمان مطالعه 4 دقیقه
روش های تضمینی مدیریت استرس

 

خلاصه ای از مقاله

استرس چیست؟ چه روش هایی برای مدیریت استرس وجود دارد؟ چگونه می توان با مدیریت استرس به موفقیت دست یافت؟ در این مقاله راه هایی را ارائه می کنیم که با به کار بردن آنها در زندگیتان می توانید استرس خود را کنترل نمایید.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

چگونه با مدیریت استرس به موفقیت دست یابیم؟

بیشتر ما در مقابله با استرس، احساس ناتوانی می‌کنیم، زیرا تصور می‌کنیم که منبع به وجود آورنده آن، جایی خارج از وجود ما قرار دارد. هر عاملی که فراتر از نیروی کنترل ما باشد، می‌تواند دلیل ایجاد استرس شود اما نمی‌توان آن را الزاماً منبع به حساب آورد.

اشتباه ما در این میان آن است که تأثیر خودمان در ایجاد استرس را در نظر نمی‌گیریم. در عوض، تمام احساسات و هیجانات خود را به عاملی خارجی نسبت می‌دهیم. در این مقاله، قصد داریم شما را با راهکارهایی آَشنا کنیم که به شما در مدیریت هر چه بهتر استرس کمک خواهد کرد.

 

چگونه یک کسب وکار میلیاردی راه اندازی کنیم؟

 

1. علت استرس را مشخص و آن را برطرف کنید

شما زمانی می‌توانید نسبت به مدیریت استرس در خود خوش بین باشید که قبل از همه به علت آن پی ببرید. ممکن است دلیل استرس شما، نداشتن اعتماد به نفس برای انجام دادن کاری یا ترس از کمبود وقت و به پایان نرساندن کارها در موعد مقرر باشد.

در مورد اول شما باید به دنبال یادگیری تکنیک‌های دست‌یابی به اعتماد به نفس باشید و در مورد دوم، باید روش‌های مدیریت زمان را بیاموزید. در  هر حالت، تا زمانی که به علت استرس پی نبرید، نمی‌توانید آن را مدیریت کنید.

2. اولویت‌های خود را مشخص کنید

یکی از دلایلی که باعث ایجاد استرس در انسان می‌شود، ترس از کمبود وقت است. راهکار مساله این است که کارهای خود را اولویت‌بندی کنید. مسلماً شما در طول روز، کارهای متعددی برای انجام دادن دارید اما آیا همه آنها به یک اندازه اهمیت دارند؟ مسلماً نه.

پس به منظور اینکه برای انجام کارهای مهم وقت کم نیاورید، توصیه می‌شود از همان ابتدای صبح کارهایی که می‌خواهید در طول روز انجام دهید را روی یک تکه کاغذ بنویسید. بعد از آن کارهایی که انجام دادن آنها اهمیت بیشتری برای شما دارد را به ترتیب اولویت مرتب کنید.

این طبقه بندی، ارتباطی به کوتاه یا طولانی بودن زمان انجام کارها  ندارد بلکه ملاک، اهمیت و ضرورت آنها است. مثلاً شاید در بین کارهایی که باید انجام دهید، تلفن زدن به مطب دکتر و گرفتن نوبت و شرکت در یک جلسه کاری مهم وجود داشته باشد و برای شما تماس تلفنی، اولویت بالاتری نسبت به جلسه داشته باشد، هر چند مدت زمان انجام آن کوتاهتر باشد.

 

استرس داشتن

 

3. از استرس، فرصت بسازید

شما می‌توانید به استرس خود به چشم فرصت نگاه کنید. مثلاً اگر نگران آن هستید که در مصاحبه شغلی رد شوید و دلیل آن را، نداشتن دانش کافی در زمینه مورد نظر می‌دانید، می‌توانید تا قبل از مصاحبه، با مطالعه، میزان اطلاعات خود را افزایش دهید یا مثلاً اگر استرس دارید که مشتری از محصول شما استقبال نکند، تمام تلاش خود را به کار بگیرید که بهترین خدمات و محصولات را در اختیار مشتری قرار دهید. 

4. از دیگران کمک بگیرید

وقتی اضطراب بیش از اندازه زیاد شود، شما ناچار می‌شوید از دیگران کمک فکری یا مشاوره بگیرید. در واقع هیچ انسان موفقی، خود را بی‌نیاز از همکاری و همفکری دیگران نمی‌بیند.

این افراد، هیچ گاه سعی نمی‌کنند تمام بار مشکلات را به تنهایی به دوش بکشند و خودشان یک تنه به دنبال یافتن راه حل برای آنها باشند. وقتی برای حل چالش‌های زندگی از دیگران درخواست کمک می‌کنید، نه تنها سریع و به شکل مؤثرتری می‌توانید مشکل خود را حل کنید بلکه از روش‌های حل مساله دیگران هم مطلع خواهید شد که شاید خودتان هیچ وقت به تنهایی نمی‌توانستید به آنها دست یابید.

به علاوه، وقتی مشکلات و فشار ناشی از آن را با دیگران به اشتراک می‌گذارید، دیگر احساس نمی‌کنید که زیر بار مشکلات خرد شده‌اید.

 

کنترل استرس

 

5. به دنبال ایجاد نگرش مثبت در خود باشید

وقتی شما دچار اضطراب می‌شوید، ناخودآگاه نگرشی منفی نسبت به موقعیتی که در آن قرار دارید، پیدا خواهید کرد. همین موضوع، حواس و تمرکز شما را از کاری که می‌خواهید انجام دهید، پرت خواهد کرد. راهکار مقابله با این حالت این است که به خودتان یاد آوری کنید که هر گاه دچار استرس می‌شوید و تا قبل از این که نگرش منفی به شکل جدی در شما ایجاد شود، تنها به مسائل مثبت فکر کنید.

فراموش نکنید که شما به انتخاب خود می‌توانید به این فشار عصبی، واکنش مثبت یا منفی نشان دهید. وقتی واکنش شما به استرس منفی باشد، تمرکز خود را از دست  می‌دهید و نسبت به مسائل پیرامون خود بدبین می‌شوید.

در مقابل، واکنش مثبت شما به استرس، باعث می‌شود که نسبت به اتفاقات پیرامون خود، نگرش مثبت و خوش بینانه‌ای داشته باشید. 

6. به تغذیه خود اهمیت بدهید

وقتی شما، از رژیم غذایی درستی استفاده می‌کنید، انرژی بدن شما به خوبی تأمین می‌شود و حالت‌های عصبی مانند استرس، کمتر به سراغ شما خواهند آمد. از بین مواد غذایی، مواردی مثل ترکیبات حاوی کربوهیدرات، میوه‌ها و سبزیجات را انتخاب کنید.

این مواد، سطح قند خون را در بدن ثابت نگه می‌دارند و کمتر خسته می‌شوید. همچنین از نوشیدن بیش از حد چای و قهوه خودداری کنید و به جای آنها، آب بنوشید.

 

مقاله پیشنهادی: راه هایی ساده و قطعی برای رهایی از استرس

روش های مدیریت استرس

 

7. بیشتر به فعالیت‌های جسمی بپردازید

حتماً می‌دانید که موقعیت‌های استرس زا، سبب افزایش سطح هورمون‌های استرس از جمله آدرنالین و کورتیزول در بدن می‌شود. برای کاهش اثر هورمون‌های استرس و به آرامش رسیدن بدن و ذهن، می‌توانید در هوای آزاد، چند دقیقه‌ای قدم بزنید.

به طور کلی سعی کنید به طور مرتب، قبل و بعد از رفتن به سرکار، ورزش کنید. این فعالیت‌ها، کیفیت خواب شما را نیز افزایش خواهند داد.

8. بیشتر بخوابید

کمبود خواب، یکی از دلایل اصلی بروز استرس به شمار می‌آید و استرس نیز خود سبب بروز اختلالات خواب می‌شود. دلیل این موضوع این است که هنگام تجربه فشار عصبی، مغز انسان دائماً درگیر فکر است و به همین خاطر، نمی‌تواند به راحتی به خواب برود.

به جای این که برای خوابیدن، به داروهای خواب آور وابسته شوید، تلاش کنید تا ذهن خود را آرام کنید. به این منظور، بررسی کنید که اتاق خواب شما حتماً، ساکت و فاقد عوامل استرس‌زا باشد.

همچنین چند ساعت قبل از خواب، از خوردن نوشیدنی‌های حاوی کافئین و انجام فعالیت‌های ذهنی شدید، خودداری کنید، چون در غیر این صورت، مغز شما فرصت آرام شدن پیدا نخواهد کرد.

گرفتن دوش آب گرم و چند دقیقه خواندن کتاب‌های سرگرم کننده، بدن شما را آرام می‌کند و از طرفی باعث خسته شدن چشم‌های شما شده و به شما کمک می‌کند، موضوعاتی که باعث نگرانیتان شده‌اند را فراموش کنید.

یکی دیگر از کارهایی که باید انجام دهید این است که هر شب، تقریباً سر ساعت مشخصی به رختخواب بروید، تا بدن شما به این روتین عادت کند.

 

 مدیریت استرس

 

9. تکنیک‌های آرامش بخش را امتحان کنید

هر روز، یکی از تکنیک‌های کاهش استرس را امتحان کنید. در حال حاضر، روش‌های تأیید شده زیادی برای کاهش استرس وجود دارند. شما می‌توانید برخی از آنها را در مورد خودتان امتحان کنید تا متوجه شوید کدام روش برایتان مناسب‌تر است.

یکی از تکنیک‌های بسیار ساده کاهش استرس این است که حواس خود را معطوف به کلمه یا عبارتی کنید که معنای مثبتی برای شما دارد. کلماتی مانند آرامش، عشق و صلح از این دست کلمات هستند.

همچنین می‌توانید جمله تاکیدی مثبتی برای خودتان در نظر بگیرید و آن را تکرار کنید. مثلاً: «من لایق دست‌یابی به آرامش در زندگی خود هستم». در صورتی که احساس کردید ذهن شما آشفته شده است یا افکار مزاحم به ذهنتان خطور کرده‌اند، آن‌ها را نادیده بگیرید و تمرکز خود را مجدداً به کلمه یا عبارتی که باعث آرامش شما شده است، معطوف کنید.

اگر مجدداً دچار این حالت شدید، به آرامی دوباره آن کلمه یا عبارت را تکرار کنید. اگر در ابتدا نتوانستید به احساس آرامش دست پیدا کنید، سعی کنید مهارت آرام سازی ذهن را یاد بگیرید و آن را با تمرین تقویت کنید.

10. هیجانات سرکوب شده خود را تخلیه کنید

یکی از دلایلی که باعث ایجاد استرس در انسان می‌شود، انباشته شدن هیجانات و نیافتن راهی برای تخلیه آنها است. یکی از راحت‌ترین کارهایی که می‌تواند به کاهش هیجانات شما کمک کند، این است که احساسات خود را بنویسید یا صدای خود را در جایی ضبط کنید. انجام ورزش‌های پرتحرک هم می‌تواند به شما در این زمینه کمک کند.

 

روش های تضمینی مدیریت استرس

 

11. تمرکز خود را روی زمان حال قرار دهید

فکر کردن به اتفاقاتی که هنوز رخ نداده‌اند، یکی دیگر از عواملی است که باعث ایجاد استرس در شما می‌شوند. مثلاً شاید شما در حال اداره کسب و کاری هستید اما از آینده بازار و میزان فروش محصول خود مطمئن نیستید.

یا این که شاید در گذشته دچار شکستی شده‌اید و بابت تکرار آن نگران هستید. همین عوامل باعث ایجاد استرس در شما می‌شوند. راهکار مقابله با این حالت این است که بپذیرید که گذشته تمام شده است و آینده نیز هنوز نیامده است.

بنابراین تمام تمرکز خود را بر زمان حال قرار دهید. در این صورت است که می‌توانید به داشتن آینده‌ای که در انتظارش هستید، امیدوار باشید.

12. عادت‌های خود را تغییر دهید

برخی از عادت‌ها، باعث ایجاد استرس در انسان می‌شوند. مثلاً وقتی شما صبح ساعت 8، یک قرار ملاقات مهم دارید، لازم است که زودتر از خانه خارج شوید و این در صورتی امکان پذیر است که صبح زود از خواب بیدار شوید.

حال اگر شما جزو افرادی باشید که عادت به دیر خوابیدن دارید، به احتمال زیاد دیر از خواب بیدار می‌شوید و بنابراین برای رسیدن به قرار ملاقات خود، ناچار هستید عجله کنید. همین عامل، باعث ایجاد حالت‌های هیجانی مثل استرس در شما می‌شود.

بنابراین یکی از راهکارهای مقابله با استرس، ترک یا تغییر عادت‌هایی است که باعث ایجاد چنین وضعیتی در شما می‌شوند.

 

چگونه با فروشندگی در آمازون درآمد دائمی داشته باشیم؟

 

استرس یکی از حالت‌های طبیعی در انسان است که او را به وادار به انجام دادن کارها می‌کند. اما مشکل زمانی است که استرس از حد طبیعی خود فراتر برود.

در این صورت علاوه بر این که تمرکز خود را برای انجام کار از دست می‌دهید، افکار منفی نیز به سراغ شما می‌آیند. بنابراین توصیه می‌شود با راهکارهای توصیه شده در این مقاله، میزان استرس خود را به سطح مطلوب نزدیک کنید.

 

هدف ما از ارائه این مطالب کمک به شما دوست عزیز است تا با استفاده از موارد مطرح شده، در زندگی شخصی یا حرفه‌ای خود یک گام جلوتر بروید. اگر مشتاق هستید در کنار یک زندگی آرام، شغلی فارغ از مکان و زمان را هم تجربه کنید، برای کسب اطلاعات لازم درمورد فروشندگی در وبسایت آمازون با ما در آموزش فروش در آمازون همراه باشید. همچنین با دنبال نمودن صفحه نتایج شگفت‌انگیز دوره آربی از تجربیات دانشجویاتن این دوره بهره ببرید.

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/manage-stress-guaranteed-ways
ezzatkhah

نظرات کاربران

تعداد 1 مورد

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh
مهدی گفته:
۰ | ۱

سلام ممنون از مطالب قابل استفاده ی شما.

سمیه کرمی/پشتیبانی عزت خواه دات کام پاسخ داده:
۰ | ۰

درود به شما مهدی عزیز
با آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون برای شما
سمیه کرمی هستم از تیم پشتیبانی عزت خواه دات کام

تشکر و تقدیر برای شما که همواره لطفتان را به ما ارزانی دارید. از ابراز لطف و رضایت شما بی نهایت تشکر می‌نماییم.

شاد و سربلند باشید.

پاسخ

مطالب مرتبط