خلاصه ای از مقاله
یکی از مهمترین رقبای گوگل، شرکت آمازون است و با محصولاتی که ارائه میدهد میتواند مشتریان گوگل را به سمت خود جذب نماید. در این مقاله به برخی از محصولات ویژه آمازون اشاره میکنیم.
آنچه در این مقاله می خوانید:
- رقابت آمازون و گوگل
- سرویس Amazon Prime Instant Video
- آمازون، معروفترین وبسایت خرید و فروش آنلاین
- فروشگاه Whole Foods
رقابت آمازون و گوگل
زمانی که گوگل در سال 2015 تحت شرکت مادر خود یعنی آلفابت، تغییر ساختار داد، مشخص شد که این شرکت قصد دارد فراتر از یک موتور جستجو باشد و همچنان به رشد خود ادامه دهد. سرمایه گذاران شرکت همواره در حال رصد فعالیتهای آن هستند تا ببینند که آیا میتوانند گوی سبقت را از رقبای خود بربایند؟ یکی از مهمترین رقبای گوگل، شرکت آمازون است و با محصولاتی که ارائه میدهد میتواند مشتریان گوگل را به سمت خود جذب نماید. در زیر به برخی از محصولات ویژه آمازون اشاره میکنیم:
-
Amazon Prime Now
این سرویس آمازون به مشتریان قول تحویل سفارش در عرض یک یا دو ساعت را میدهد. این سرویس در حال حاضر در برخی شهرهای آمریکا فعال میباشد. در 12 منطقه شهری، آمازون تحویل رایگان کالا در همان روز سفارش را ارائه میدهد. در سال 2015، آمازون در شهر نیویورک سرویس جدیدی راه اندازی نمود که شهروندان را قادر میساخت از سوپرمارکتها و نانواییهای نزدیک خود غذا سفارش دهند. هدف بعدی آمازون از راهاندازی این سرویس، گسترش خدمات تحویل فوق سریع غذا در شهرهای دیگر بود.
-
آمازون اکو
آمازون اکو دستگاهی است که به فرمان صوتی کاربر واکنش نشان میدهد. اکو میتواند موسیقی و کتاب صوتی پخش کند اما الکسا، هوش مصنوعی به کار رفته در آن، قابلیت این را دارد که سهم بازار را از سرچ گوگل بگیرد. الکسا میتواند واژهها را تعریف و هجی کند، محاسبات ریاضی انجام دهد و به پرسشهای تاریخی پاسخ دهد. الکسا همچنین میتواند در مورد وضعیت ترافیک و آب و هوا به کاربر اطلاعات ارائه دهد و اخبار روز را در اختیار کاربر قراردهد.
این سرویس به کاربران امکان تماشای آنلاین نزدیک به 40 هزار ویدیو از محتوای دیجیتالی وسیع آمازون را ارائه میدهد. اعضای این سرویس می توانند برنامه های تلویزیونی و فیلمهای دیگر را نیز به صورت تکی، اجاره یا خریداری نمایند.
-
Amazon Cloud Drive
گوگل از کاربران گوگل درایوT ماهیانه مبلغ 10 دلار دریافت میکند. برخی از کاربران که تمایل ندارند این مبلغ را بپردازند، ترجیح میدهند از سرویس ابری آمازون استفاده کنند که تنها 4.99 دلار در ماه از آنها دریافت میکند. این سرویس به کاربران فضای نامحدود برای ذخیره عکس و انواع فایلها را ارائه میدهد. درسال 2015، آمازون قیمت برنامه ذخیره عکس خود را 99 سنت در ماه قرار داد.
آمازون، معروفترین وبسایت خرید و فروش آنلاین
آمازون یکی از با ارزشترین سهامداران در بروس است که هر کالایی را در اینترنت به فروش میرساند و باعث شگفتی تحلیلگران شده است. یافتن و خرید کالا در وبسایت آمازون بسیار راحت و تنها با یک کلیک در کامپیوتر، لپ تاپ یا اپ آمازون صورت میگیرد. در نقطه اوج خریدهای کریسمس، تنها در یک هفته 4 میلیون نفر به عضویت پرایم درآمدند. آمازون که مقر اصلی آن در سیاتل قرار دارد، به عنوان معروفترین وبسایت فروش آنلاین شناخته شده است.
در حال حاضر، مشتریان میتوانند همه نوع کالایی را از کتاب و سیدی گرفته تا خوراک و پوشاک، جواهرات، اسباب بازی و حتی مبلمان را در این وبسایت خریداری نمایند. آمازون همچنین دستگاههای الکترونیکی برند خود مانند آمازون کیندل و اکو را نیز به فروش میرساند. آمازون در سال 2017 توانست فروش خالص معادل 177.8 میلیارد دلار در سال را تجربه کند. بخشی از این موفقیت از طریق خرید برخی شرکتهای بزرگ حاصل شده است.
جدیدترین خرید آمازون، شرکت Ring بوده است که سازنده زنگِ درِ هوشمند است. خبر این خریداری در 27 فوریه 2018 اعلام شد. هرچند مسائل مالی در این باره منتشر نشدند، اما تخمین زده میشود که ارزش این معامله حدود یک میلیارد دلار بوده باشد. در زیر لیست شرکتهایی را مشاهده مینمایید که توسط آمازون خریداری شدهاند.
1. وبسایت IMDB.com
مطمئناً هر کسی یک بار از این وبسایت دیدن کرده تا در مورد بازیگران و فیلمهای مورد نظر خود اطلاعات کسب نماید. IMDB یکی از بزرگترین وبسایتهای حوزه فیلم است که اطلاعات زیادی در مورد فیلمها، برنامههای تلویزیونی و بازی های ویدیویی در اختیار کاربران قرار میدهد. آمازون در سال 1998 این وبسایت را خریداری نمود و این امکان را فراهم کرده است که کاربران از طریق وبسایت آمازون بتوانند نسخه دی وی دی، بلو ری یا حتی نسخه اوریجینال فیلمها را خریداری نمایند.
2. Alexa.com
الکسا یک شرکت بزرگ اطلاعات و داده است که در مورد عادات جستجوی کاربران آنلاین اطلاعات جمع آوری میکند و این اطلاعات را تحلیل مینماید. همچنین این وبسایت بهترین مرجع برای یافتن رتبه وبسایت ها در جهان است. آمازون در سال 1999 این وبسایت را به قیمت 250 میلیون دلار خریداری نمود. با در اختیار داشتن این وبسایت، آمازون میتواند دادههای بهتری را در مورد عملیات روزانه خود جمعآوری نماید. البته تشابه اسمی این شرکت و الکس، دستگاه هوشمند هوش مصنوعی ساخت آمازون، کاملاً تصادفی است.
3. Audible.com
این شرکت محتوای سرگرمی، اطلاعاتی و آموزشی را در اینترنت به فروش میرساند. همچنین کتابهای صوتی، برنامههای رادیویی و تلویزیونی و نسخههای صوتی مجلات و روزنامه ها را نیز به فروش میرساند. آمازون این شرکت را در سال 2008 به قیمت 300 میلیون دلار خریداری نمود. از آن زمان تاکنون، Audible توانسته است حق پخش 5000 عنوان کتاب را از مهمترین رقیب خود یعنی AudioGo خریداری نماید. این شرکت که به تبلیغات روی صدها پادکست معروف است، به تازگی شروع به تولید محتوا مانند پادکست و نمایش رادیویی کرده است.
مقاله پیشنهادی: از طرح SBA آمازون چه می دانید؟
4. Zappos
Zappos یک وبسایت پیشتاز در حوزه کفش و پوشاک در جهان است. نام این شرکت برگرفته از واژه اسپانیایی zapatos به معنای کفش است. مهمترین حسن این وبسایت نسبت به دیگر وبسایتها این است که مشتریان میتوانند حتی پس از گذشت یک سال از خرید کفش، آن را مرجوع نمایند، به شرطی که کفش خراب نشده باشد. شهرت این شرکت به خاطر خدمات مشتریان آن است. مدیرعامل این شرکت، Tony Hsieh، کتابی منتشر کرده است با نام "Delivering Happiness" و در آن توضیح میدهد که چگونه با تفکر مثبت شرکت Zappos را اداره میکند. آمازون در سال 2009، Zappos را به مبلغ 1.2 میلیارد دلار خریداری نمود.
5. Annapurna Labs
در مورد Annapurna Labs که در سال 2015 توسط آمازون خریداری شد اطلاعات زیادی در دست نیست. این شرکت سازنده میکروچیپ، آمازون را قادر ساخته است که وارد دنیای میکروچیپ و نیمه رسانا شود.
6. AbeBooks
این شرکت هم یکی دیگر از شرکتهای حوزه کتاب است که آمازون خریداری کرده است. این شرکت کتابهای نایاب، دست دوم و کتابهایی که دیگر چاپ نمیشوند را ثبت میکند. AbeBooks با کتابفروشیهای مستقل کار میکند تا فهرستی از این کتابها را تهیه کند.
7. Goodreads
بر اساس رتبه بندی ارائه شده در سایت الکسا، سایت Goodreads در رتبه 350 سایت برتر از لحاظ ترافیک در دنیا قرار دارد. این وبسایت در واقع یک انجمن مجازی است که نقد، پیشنهاد و بحث در مورد کتابهای مختلف ارائه میدهد. این وبسایت در سال 2006 ایجاد شد و در سال 2013 آمازون آن را خریداری نمود.
Twitch.tv .8
Twitch.tv یک پلتفرم پخش آنلاین ویدیو است که بر بازیهای ویدیویی تمرکز دارد. طبق گزارش خود شرکت، 1.5 میلیون پخش کننده و 100 میلیون بازدید کننده هر ماه در این وبسایت فعالیت دارند. آمازون در سال 2014، این پلتفرم را به قیمت 970 میلیون دلار خریداری نمود. گوگل هم قصد خرید این شرکت را داشت اما نتوانست با آمازون رقابت کند. آمازون Twitch را با پرایم ادغام کرده و به اعضای پرایم امکان میدهد به جوایز درون برنامهای اختصاصی دسترسی یابند.
9. Kiva Systems
Kiva systems در ابتدا یک شرکت رباتیک معمولی در ماساچوست بود که پس از خریداری توسط آمازون به قیمت 775 میلیون دلار، به Amazon Robotics تغییر نام داد. این شرکت برای اهداف مختلف ربات تولید میکند. یکی از این کاربردها حمل و نقل بستهها در انبارهای آمازون است. در حال حاضر شرکت در حال کار بر روی فناوری تحویل کالا از طریق پهپاد است.
10. فروشگاه Whole Foods
در 16 ژوئن سال 2017، آمازون اعلام کرد که فروشگاه زنجیرهای خواروبار Whole Foods را به قیمت 13.7 میلیارد دلار خریداری نموده است. در آن زمان شرکت Whole Foods در رتبه 176 لیست 500 شرکت برتر آمریکا قرار داشت. از آن زمان تاکنون، آمازون برخی از کالاهای این شرکت را به قیمت ارزانتر ارائه میدهد.
شغل هر فرد، بخش مهمی از زندگی روزانه او را شامل می شود. بنابراین انتخاب شغلی که در کنار درآمدزایی 24 ساعته، شما را از انجام کارهای مورد علاقه تان مانند سفر کردن و... محروم نکند زندگی پربارتر و جذاب تری را برای شما میسازد. پیشنهاد ما به شما برای آشنایی بیشتر با چنین شغلی و راهنمایی که در مسیر بیزینس آنلاین آمازون شما را از همه نکات مطلع سازد، تماشای ویدیوهای معرفی این بیزینس غول آسا و جهانی است. همچنین نتایج شگفت انگیز دوره آربی مسیر را بهتر به شما نشان میدهد.
پاسخ به نظر