خدمات راه اندازی صفر تا صد بیزینس فروش در آمازون - برای تعداد محدود رزرو فرصت

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

چگونه اهداف مالی تعیین کنیم؟

توضیحات کوتاه :
نامساعد بودن اوضاع مالی موجب ناراحتی و عصبانیت هر فردی می‌شود. گرچه تعیین برنامه مالی کار سختی به نظر می‌رسد اما اگر خود فرد مصمم باشد و ذهن آماده‌ای داشته باشد برنامه‌ریزی مالی آسان می‌شود.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 2

  • 2k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 4 دقیقه
چگونه اهداف مالی تعیین کنیم؟

 

خلاصه ای از مقاله

چگونه اهداف مالی تعیین کنیم؟ داشتن هدف مالی در زندگی، یکی از ارکان اصلی موفقیت می باشد. اگر مدیریت مالی درستی نداشته باشید، هر چقدر هم به درآمدهای بالا دست یابید باز هم به استقلال مالی نخواهید رسید. در این مقاله نکاتی را بیان می کنیم که با استفاده از آن می توانید اهداف مالی خود را تعیین نمایید.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

استقلال مالی در زندگی

اهداف مالی چه نقشی در زنگی و موفقیت فرد دارند؟ نامساعد بودن اوضاع مالی می‌تواند موجب ناراحتی و عصبانیت هر فردی شود. گرچه صحبت درمورد برنامه‌ریزی مالی ساده است اما در عمل آنقدرها هم ساده نخواهدبود.

به عبارت دیگر، برنامه‌ریزی و تعیین اهداف مالی همانند تخم مرغی نیست که بتوان به راحتی آن را در سبد فرد یا خانوار قرار داد. به همین خاطر است که اکثر افراد دائماً درگیر پرداخت بدهی‌های خود یکی پس از دیگری هستند.

با خواندن مطالبی که ارائه می‌شود متوجه خواهیدشد چگونه باید اهداف مالی‌تان را تعیین کنید تا به راحتی از عهده اوضاع مالی برآیید.

 

چگونه بیزینس موفقی داشته باشیم؟

 

پنج گام برای برنامه‌ریزی مالی

گرچه تعیین برنامه مالی کار سختی به نظر می‌رسد اما در صورتی که خود فرد مصمم باشد و ذهن آماده‌ای داشته باشد انجام برنامه‌ریزی مالی آسان خواهد بود. می‌توانید پنج گام پیشنهادی زیر را برای یک هدفگذاری مالی موفق امتحان کنید:

1. چشم انداز دقیق و روشنی نسبت به اهداف مالی خود داشته باشید

هر هدفی حتی اهداف مالی بدون داشتن یک چشم‌انداز روشن و دقیق بیش از یک طبل تو خالی نیستند. این موضوع برای اهداف مالی خود‌نمایی بیشتری می‌کند. برخی افراد معتقد هستند که پس‌انداز موجب تأخیر در مصرف می‌شود.

بنابراین اگر در حال حاضر سرمایه‌تان را پس‌انداز می‌کنید باید چشم‌انداز روشنی برای چرایی آن داشته باشید. شاید همین الان سرمایه‌تان را برای اهدافی از قبیل تحصیل فرزندان، زمان بازنشستگی، ازدواج، یک مسافرت رویایی یا یک اتومبیل‌گران قیمت پس‌انداز می‌کنید.

اگر هدف شما برای پس‌انداز مالی مشخص باشد، می‌توانید یک ارزش پولی و چهارچوب زمانی برای آن در نظر بگیرید. نکته مهمی که در این مرحله از هدفگذاری مالی وجود دارد این است که باید همه اهدف مالی را فهرست کنید.

هر چه قدر هم که کوچک باشند باید در فهرست مالی شما گنجانده شوند و برای آنها ارزش مالی در نظر گرفته شود.

 

مقاله پیشنهادی: مدیریت در کسب و کار

هدف داشتن

 

2. اهداف مالی خود را واقع بینانه نگاه کنید

اگر فرد خوش‌بینی باشید بسیار خوب است اما اگر از مرزِ خوش‌بینی فراتر بروید و به مرز خوش‌گذرانی برسید چندان مطلوب نخواهد بود. همچنین متعهد ماندن به یک برنامه‌ریزی مالی بسیار خوب است اما اگر نسبت به این برنامه اقتصادی سخت‌گیری بیش از حدی داشته باشید، به محض اینکه پا را فراتر از خطوط تعیین شده بگذارید شانس دستیابی به اهداف مالی دچار تزلزل خواهد شد.

بنابراین بسیار مهم است که نگاه واقع بینانه‌ای نسبت به برنامه مالی‌تان داشته باشید زیرا تنها در این شرایط می‌توانید در تمام مسیر رسیدن به هدف انگیزه خود را ثابت نگه دارید.

 

تعیین اهداف مالی در زندگی

 

3. تورم مالی در طول زمان را در نظر بگیرید

رونالد ریگان معتقد بود: «تورم، خشن، ترسناک و کشنده است.» این باور او در بحث اهداف مالی دقیقاً عینیت پیدا می‌کند. بنابراین هر گاه برای اهداف مالی آتی خود، ارزش مالی تعیین می‌کنید باید تورم را نیز در این برنامه‌ریزی مالی لحاظ کنید.

به طور مثال، اگر یکی از اهداف مالی شما برای تحصیلات آکادمیک فرزندتان در 15 سال آینده تعیین شده و تورمی که در طول این سالها اتفاق می‌افتد فقط 3 درصد باشد بار مالی را به بیش از 50 درصد افزایش می‌دهد. بنابراین برای رسیدن به هدف‌های اقتصادی باید تورم مالی را نیز درنظر بگیرید.

4. اهداف مالی کوتاه مدت در برابر اهداف مالی بلند مدت

همانطور که کالری هر ماده غذایی متفاوت است، رویکردهای رسیدن به هدف‌های مالی نیز متفاوت هستند و نمی‌توان رویکرد مشابهی برای همه آنها داشت. در گام اول، لازم است هدف‌های مالی را به دو بخش اصلی اهداف کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم کنیم.

به عنوان یک قانون کلی، هر هدف مالی که رسیدن به آن در عرض 3 سال آینده ممکن باشد در حیطه اهداف کوتاه مدت گنجانده می‌شود. اهدافی که رسیدن به آنها نیازمندِ زمان طولانی‌تری هستند در زیرمجموعه اهداف بلند‌مدت قرار می‌گیرند.

تقسیم‌بندی اهداف مالی در دو دسته کوتاه و بلندمدت به انتخاب ابزارهای سرمایه‌گذاری درست و مناسب برای رسیدن به آنها کمک می‌کند.

 

پیشنهاد ویژه : بررسی و محاسبه وضعیت مالی کسب و کار خود از طریق ماشین حساب سرمایه گذاری

داشتن هدف مالی

 

5. مسیر مالی شما منحصر به خودتان است

تعیین مسیر مالی و هدفگذاری برای آن یک کار شخصی است. به عبارت دیگر، اهداف شما متعلق به شما هستند و بر طبق علایق و خواسته‌های شما تعیین شده‌اند. بسیاری از مواقع اهدافی را پشت سر هم برای خود تعریف می‌کنیم اما در آینده متوجه می‌شویم این هدف‌ها اصلاً متعلق به ما نبوده‌اند.

در تعیین اهداف، مهم آن است که بدانید فهرست هدف‌های شما مال شما هستند و هیچ شخص دیگری الهام بخش آنها نبوده است.

9 راه برای رسیدن به اهداف مالی

هر زمان در مورد رسیدن به هدف‌های مالی صحبت می‌شود، معمولاً یک پروسه دو مرحله‌ای را شامل می‌شود:

  • حصول اطمینان از یک پس‌انداز درست و هدفدار
  • یک سرمایه‌گذاری هوشمندانه

برای رسیدن به هدفهای مالی در ابتدا باید به میزان لازم پس‌انداز کنید و در گام بعدی پس اندازتان را به درستی سرمایه‌گذاری کنید تا پس از گذشت مدتی رشد خوبی داشته باشد و به کمک شما بیاید.

 

 اهداف مالی و موفقیت

 

  • شیوه سرمایه‌گذاری‌های درست و هدفمند

1. بررسی هزینه‌های مالی

اولین و مهم‌ترین مرحله بررسی و برآورد هزینه‌های ماهیانه است. می‌توانید از نرم‌افزارهای موبایلی برای یک برآورد دقیق استفاده کنید. اگر این کار را به دقت انجام دهید متوجه می‌شوید چقدر ریزهزینه‌ها بر مقدارِ کل اثرگذار هستند.

همچنین می‌توانید هزینه‌های ماهانه را در دسته‌بندی‌های مختلف قرار دهید تا بفهمید کدام دسته‌بندی بیشترین مقدار درآمد ماهانه شما را جذب می‌کند. یادداشت این موارد کمک می‌کند هزینه‌های اضافی و ناخواسته را به حداقل برسانید و میزان پس‌انداز مالی را افزایش دهید.

2. در ابتدا برای خودتان هزینه کنید

به طور کلی، پس از کنار گذاشتن هزینه‌های لازم ماهانه، مقداری از درآمد پس‌انداز می‌شود. این یک اشتباه رایج است که تقریباً همه ما مرتکب آن شده‌ایم و توجه به خودمان را در آخرین مرحله قرار می‌دهیم.

روش مطلوب و درست این است که برعکس این ماجرا عمل کنیم. در ابتدا باید خودمان و نیازهایمان را در نظر بگیریم و سپس سراغ هزینه‌های دیگر برویم.

 

اهداف مالی در زندگی

 

3. یک برنامه مالی تعیین کنید و به آن متعهد بمانید

بودجه‌بندی مالی بهترین راه برای مشکلات مالی است. پیش از خرج کردن درآمد ماهانه، تصمیم بگیرید بودجه مالی شما چطور باید تقسیم شود. امروزه نرم‌افزارهای مدیریت مالی به طور اتوماتیک به شما کمک خواهند کرد.

ممکن است در ابتدای راه متعهد ماندن به برنامه‌ای که تهیه کرده‌اید بسیار سخت باشد اما نگذارید این سختی بر شما غالب و مانع بودجه‌بندی مالی‌تان شود.

4. با وجود مواجهه با شکست برای موفقیت مالی تلاش کنید

اجازه دهید نگاه واقع بینانه‌ای به موضوع داشته باشیم. موضوع مالی دنیایی نیست که با یک اشتباه به پایان برسد. منظور این نیست که نسبت به خودتان ارفاق داشته باشید بلکه باید در حوزه مالی نظم و مدیریت داشته باشید.

در صورتی که نتوانستید برای یک ماه بودجه‌بندی درستی داشته باشید، برنامه‌ریزی مالی را به طور کلی متوقف نکنید؛ از ابتدا شروع کنید. به خاطر داشته باشید که برنامه‌های انعطاف‌پذیر، برنامه‌های واقع‌گرایانه‌تری هستند.

بنابراین تلاش کنید طبق برنامه و هدفگذاری مالی حرکت کنید اما اگر به هر دلیلی برنامه از دست شما خارج شد آن را به طور کلی متوقف نکنید. مهم نیست در مسیر رسیدن به اهداف مالی چقدر بالا و پائین داشته‌اید، مهم این است که در مسیر باقی بمانید و تا رسیدن به هدف تلاش کنید.

 

اهداف مالی

 

5. به پس انداز عادت کنید

لازمه دستیابی به هدف این است که اقدامات لازم برای رسیدن به آن، تبدیل به عادت شوند زیرا راحت‌تر می‌توان با عادت‌ها کنار آمد. بنابراین برای آسان‌تر شدن هدفگذاری مالی باید پس‌انداز را تبدیل به عادت کنید نه اینکه آن را یک هدف بدانید.

برخی افراد در این موضوع رفتاری ماهرانه و هوشمندانه دارند. مثلاً به جای اینکه در تعطیلات آخر هفته برای صرف غذا به رستوران بروند در روزهای کاری هفته می‌روند زیرا ارزانتر برایشان تمام می‌شود. اگر این رفتار را به یک عادت تبدیل کنید پس از مدتی بابت این رفتار هوشمندانه پول زیادی را پس‌انداز کرده‌اید.

اگر در ترافیک تعطیلات به مسافرت می‌روید، برای پس‌انداز بیشتر می‌توانید در زمان‌هایی به غیر از تعطیلات به خودتان یک استراحت بدهید و البته هزینه کمتری برای خودتان بتراشید.

اگر به قصد خرید از منزل خارج می‌شوید یا قصد خرید آنلاین دارید ببینید کجا می‌توانید اجناس بهتری را با قیمت پائین‌تر بیابید، دنبال کوپن‌های تخفیف باشید و ببینید چطور می‌توانید ارزانتر خرید کنید.

نکته مهم این است که باید رفتاری را در خودتان نهادینه کنید که منجر به پس‌انداز شود. اگر تمرکز شما بر پس‌انداز باشد همواره حس قربانی بودن خواهید داشت و در طولِ زمان، مطمئناً کار طاقت‌فرسا و عذاب‌آوری خواهد بود.

6. در مورد برنامه مالی‌تان صحبت کنید

متعهد ماندن به برنامه پس‌انداز برای رسیدن به اهداف مالی کار چندان ساده‌ای نیست. ممکن است افرادی که هم راستا با اهداف شما نیستند خللی در برنامه‌تان ایجاد کنند.

مسلماً همراه شدن با آنها در آن لحظه برایتان خوشایندتر خواهد بود. بنابراین پیشنهاد می‌شود دایره ارتباطی‌تان را با افرادی شکل دهید که اهدافی مشابه شما داشته باشند. یک گفتگوی روزانه با افرادی که هم جهت با شما هستند انگیزه‌ای برای ادامه مسیر ایجاد خواهد کرد.

 

چگونه اهداف مالی تعیین کنیم؟

 

7. از امور مالی خود یادداشت تهیه کنید

برخی افراد یادداشت امور را مرحله مهمی می‌دانند زیرا متوجه خواهند شد تا چه اندازه‌ای به برنامه و هدف‌هایشان رسیده‌اند. شما هم اگر جزء این دسته افراد قرار دارید بهتر است هزینه و مخارج و به طور کلی امورمالی را یادداشت کنید.

از این طریق می‌توانید هر ازگاهی مروری نسبت به آنها داشته باشید و ببینید به کدام یک از اهداف مالی رسیده‌اید و چقدر باید برای سایر موارد تلاش کنید. اگر تعهدات شما به صورت نوشته درآید انرژی و انگیزه بیشتری برای دنبال کردن آنها خواهید داشت.

  • سرمایه‌گذاری هوشمندانه

پس‌انداز به خودی خود هیچ اهمیتی ندارد اما اگر بتوانید یک سرمایه‌گذاری هوشمندانه داشته باشید شما را به حیرت وامی‌دارد.

8. از یک مشاور مالی کمک بگیرید

بسیاری از افراد هیچ ایده یا راهکاری برای پس‌انداز ندارند، نمی‌دانند چقدر از درآمدشان را باید کنار بگذارند و چطور می‌توانند یک سرمایه‌گذاری مالی درست داشته باشند. بهتر است از یک مشاور مالی کمک بگیرید؛ ابتدا در مورد اهداف مالی خود با او صحبت کنید و درمورد ابزارهای مناسب سرمایه‌گذاری اطلاعات کسب کنید.  

 

چگونه با فروشندگی در آمازون درآمد کسب کنیم؟

 

9. روش و ابزارهای سرمایه گذاری درستی را انتخاب کنید

گرچه مشاور مالی شما بهترین ابزارِ سرمایه‌گذاری را معرفی خواهد کرد اما بد نیست برای موفقیت مالی بیشتر خود شما هم اطلاعاتی راجع به این ابزار پیدا کنید. نمی‌توان هیچ روش سرمایه‌گذاری را مطلقاً بد یا خوب دانست بلکه نوع استفاده و نحوه عملکرد شما خوب یا بد بودن آن را مشخص می‌کند.

 

شغل هر فرد، بخش مهمی از زندگی روزانه او را شامل می شود. بنابراین انتخاب شغلی که در کنار درآمدزایی 24 ساعته، شما را از انجام کارهای مورد علاقه تان مانند سفر کردن و... محروم نکند زندگی پربارتر و جذابتری را برای شما میسازد. پیشنهاد ما به شما برای آشنایی بیشتر با چنین شغلی و راهنمایی که در مسیر آموزش فروش در آمازون شما را از همه نکات مطلع سازد، تماشای ویدیوهای معرفی این بیزینس غول آسا و جهانی است.

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/financial-goals
برچسب ها
استقلال مالی
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط