خلاصه ای از مقاله
از دیدگاه اقتصادی، سه راه برای دستیابی به ثروت وجود دارد، یکی این که انسان خودش دست به تولید ثروت بزند و دیگر این که از ثروت، مجدداً برای تولید ثروت استفاده کند. در این مقاله به سه عنصر موفقیت در کسب و کار می پردازیم.
آنچه در این مقاله می خوانید:
- کار کردن اولین عنصر موفقیت در کسب و کار
- صرفه جویی دومین عنصر موفقیت در کسب و کار
- سرمایه گذاری، سومین عنصر موفقیت در کسب و کار
عوامل موفقیت در کسب و کار چیست؟
در این مقاله میخواهیم به عوامل موفقیت در کسب و کار بپردازیم. همانطور که میدانید از دیدگاه اقتصادی، سه راه برای دستیابی به ثروت وجود دارد، یکی این که انسان خودش دست به تولید ثروت بزند و دیگر این که از ثروت، مجدداً برای تولید ثروت استفاده کند. برای دستیابی به پول، بی نهایت راه وجود دارد که یکی از آنها کار کردن و استفاده از نیروی بدنی است. مثلاً کارگری که با زور بازوی خود به دنبال تأمین معاش است، همانند چاه کنی است که در قبال کندن زمین دستمزد میگیرد، اما همان را خرج خریدن غذایی میکند که با خوردن آن باز هم بتواند چاه بکند.
این شرایط برای هر کارگری که از سر ناچاری یا انتخاب، تمام درآمد خود را خرج میکند صادق است. دومین راه کسب ثروت این است که شخص از نیروی جسمی و مهارتهای فکری خود استفاده میکند، سرکارگری یا دفترداری دو نمونه از این مشاغل هستند. روش سوم این است که شخص تماماً از تواناییهای فکری و ذهنی خود استفاده میکند. معلمی نمونه این مشاغل است.
1. کار کردن اولین عنصر موفقیت در کسب و کار
یکی از مهمترین رازهای دستیابی به موفقیت، علاقه به کار کردن است. تاکنون هیچ سیستم پول سازی در دنیا وجود نداشته است که در آن بتوان بدون کار کردن به ثروت دست پیدا کرد. البته شاید در برخی از کسب و کارها مثل بیزینس های آنلاین ملاحظه کنید که فرد تنها یک یا دو ساعت از روز را به کار خود اختصاص میدهد. نکته این جا است که این فرد قبل از رسیدن به این نقطه، مراحل کم و بیش سختی را پشت سر گذاشته است.
یک نقاش هم برای کشیدن یک تابلو نقاشی باید ابتدا مقدمات و وسایل آن مثل بوم، قلم مو و رنگ را آماده کند و بعد دست به کار شود. ما در دنیایی از انرژی زندگی میکنیم و هر با فعالیت فیزیکی یا ذهنی که انجام میدهیم، مقداری از این انرژی را به کار میگیریم. در دنیای کسب و کار، نمیتوان تنها از کار کردن روزانه انتظار دستیابی به ثروت را داشت. روزهایی از زندگی هستند که ما کار نمیکنیم یا روزهایی در زندگی آیندهمان وجود دارد که نباید کار کنیم. پس باید برای این روزها نیز برنامه ریزی داشته باشیم.
2. صرفه جویی دومین عنصر موفقیت در کسب و کار
در صورتی که درآمد روزانه خود را تماماً خرج تأمین مایحتاج خود کنید و پس انداز نکنید، در نتیجه نمیتوانید انتظار چیزی به نام درآمد مازاد را داشته باشید. فرض کنید شما روزانه 8 دلار دستمزد میگیرید، اما ناچار هستید روزانه 6 دلار آن را خرج زندگی خود کنید، بنابراین روزانه 2 دلار پس انداز خواهید داشت. شما میتوانید از پس اندازی که طی سه روز به دست میآورید برای گذراندن مخارج روز چهارم استفاده کنید.
دانلود رایگان نحوه سرمایه گذاری : بازار بورس آمریکا
اما میتوانید این 2 دلار را مجدداً به کار خود وارد کرده و به تدریج سرمایه خود را افزایش دهید. امروزه همه ما از اهمیت به کارگیری پول برای کار آگاه هستیم اما موضوعی که چندان به آن اهمیت نمیدهیم، پس انداز کردن است. البته پس انداز کردن به معنی نادیده گرفتن خواستهها نیست، بلکه در عوض باید بتوانید سیستمی را برای زندگی خود در نظر بگیرید که به کمک آنها، هم استانداردهای زندگی خود را در سطح مطلوبی نگه دارید و هم اینکه همچنان امکان پس انداز پول و استفاده از آن به عنوان سرمایه برایتان فراهم باشد.
-
آموزش صرفه جویی مالی را باید از مدارس شروع کرد
کودکان از همان دوران مدرسه باید با روشهای حسابداری خانگی و سیستم بودجه بندی خانواده آشنا شوند. این کار نباید صرفاً در قالب صحبت کردن باشد بلکه باید آن را به صورت عملی بیاموزند. البته کار آموزش در مدارس، نباید همانند رشتههای تخصصی دانشگاه باشد بلکه میتوان از روشهای سادهای در این زمینه استفاده کرد تا آنها صرفاً با مفهوم مخارج عمده خانواده، اولویت بندی نیازها و پس انداز کردن آشنا شوند.
اگر در زندگی خود به دنبال افزایش ثروت هستید، میتوانید از همین امروز سعی در بودجه بندی درآمد خود داشته و حساب مخارج روزانه خود را حتماً یادداشت کنید. در عین حال نیز بخشی از درآمد روزانهتان را کنار بگذارید چرا که تنها در این صورت است که میتوانید سرمایه خود را افزایش دهید.
-
افزایش سرمایه به تنهایی برای رسیدن به استقلال مالی کافی نیست
مسئلهای که شما باید درباره استقلال مالی به خاطر داشته باشید این است که تنها با افزایش سرمایه خود نمی توانید به این هدف دست پیدا کنید. شما باید از سرمایهای که به دست میآورید به درستی استفاده کرده و با آن سرمایه گذاری کنید. برای سرمایه گذاری شما میتوانید به دو شکل عمل کنید.
روش اول این است که روی خودتان سرمایه گذاری نمایید. در این حالت شما از پولی که به دست آوردهاید برای یادگیری مهارتهای جدید و کارآمد استفاده کرده و تخصص خود را بالا میبرید.
روش دوم این است که سرمایه خود را روی شرکتهایی که شرایط مناسبی دارند سرمایه گذاری کرده و به عنوان یک سهامدار با آنها همکاری کنید. اگرچه این روش امنیت روش اول را ندارد اما به نسبت ظرفیت، درآمد زایی بالایی دارد. به این معنا که سرمایه شما و افراد دیگر به کار گرفته شده و شما در سود حاصل از آن شریک خواهید بود. در صورتی که اوضاع کسب و کاری که در آن پول سرمایه گذاری کردهاید، به خوبی پیش رود، میتوانید به درآمد بالایی رسیده و در کنار آن از سرمایه خود در راستای پیشرفت و بهبود شرایط برای دیگران نیز استفاده کردهاید.
مقاله پیشنهادی: قوانین موفقیت در کسب و کار
3. سرمایه گذاری، سومین عنصر موفقیت در کسب و کار
شما میتوانید از پول سرمایه گذاری شده، در کسب و کار خود استفاده کنید، در این حالت، اگر کسب و کارتان را به درستی انتخاب کرده باشید و با روش انجام آن به درستی آشنا باشید، هم شما و هم پولتان میتوانید به بازگشت سرمایه خود مطمئن باشید. با این حال از آنجا که درصد کمی از کارآفرینان در درازمدت در کار خود موفق میشوند، به همین خاطر، میتوان نتیجه گرفت که تنها عده محدودی از افراد در انتخاب کسب و کار خود موفق عمل میکنند یا از توانایی لازم برای انجام کسب و کار برخوردار میباشند. به همین دلیل هر فردی که وارد حوزه کسب و کار میشود، باید قبل از هر اقدامی، خود و تواناییهایش را صادقانه و به دقت بررسی کند.
پیشنهاد می کنیم برای محاسبه جایگاه مالی کسب و کار خود از ماشین حساب سرمایه گذاری استفاده کنید
یک نکته مهم درباره سرمایه گذاری و استقلال مالی
اگر خودتان به تنهایی کسب و کاری را به راه انداختهاید یا میخواهید در بیزینسی سرمایه گذاری کنید که نیازمند صرف سرمایه زیادی است، عاقلانهترین کار این است که سرمایه خود را به سرمایه بقیه شرکا یا شرکتها اضافه کنید. امروزه محبوبترین روش سرمایه گذاری، این است که سرمایه خود را در اختیار شرکتهایی که در این زمینه فعالیت میکنند قرار دهید، چون در این صورت هر سهامدار نسبت به تعداد سهامی که در اختیار دارد، در بخش مدیریت اختیاراتی خواهد داشت و میتواند در انتخاب اعضا و هیئت مدیره شرکت کند.
در این مقاله با سه عنصر تأثیر گذار در موفقیت یک کسب و کار، یعنی کار کردن، پس انداز و سرمایه گذاری آشنا شدیم. این سه مؤلفه به تنهایی ضامن موفقیت یک کسب و کار نیستند، بلکه مکمل یکدیگر هستند. موضوعی که برای شروع هر کسب و کاری باید به آن توجه کرد این است که همیشه قبل از اقدام، شرایط خود (اعم از توانایی و مهارتهای فردی و مالی) و شرایط آن کسب و کار را در نظر بگیرید و با توجه به آنها اقدام به تصمیم گیری کنید.
دوست خوبم تلاش ما بر این است نقشی در موفقیت تو داشته باشیم. اگر شما دوست عزیز مشتاق یادگیری فروشندگی آنلاین در سایت آمازون هستید میتوانید با مطالعه مطالبی که در صفحه دوره آربی ارائه شده است، مسیر درستی را انتخاب کنید. آموزش های دوره آربی شما را از صفر تا صد با نحوه فروش در آمازون آشنا میکند.
پاسخ به نظر