خدمات راه اندازی صفر تا صد بیزینس فروش در آمازون - برای تعداد محدود رزرو فرصت

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

9 عادت ساده برای تقویت احساس مهربانی نسبت به خود

توضیحات کوتاه :
خوددلسوزی یا شفقت به خود خالص‌ترین شکل دوست داشتن خود است. آیا برای از بین بردن حس ناامیدی، طرد شدن یا بی‌ارزش بودن دنبال تقویت این حس هستید؟ با این عادات می‌توانید نسبت به خودتان مهربان باشید.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

1

تعداد امتیازها: 1

  • 3.6k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 5 دقیقه
9 عادت ساده برای تقویت احساس مهربانی نسبت به خود

 

خلاصه ای از مقاله

کریستین نِف، خود دلسوزی را به معنی مهربان بودن نسبت به خود و صفاتی مثل ملایمت، پشتیبانی و درک خود عنوان می کند. در این مقاله 9 عادت ساده برای تقویت احساس مهربانی نسبت به خود را بیان می کنیم.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

چگونه حس دلسوزی نسبت به خود را افزایش دهیم؟

خود دلسوزی یا شفقت به خود خالص‌ترین شکل دوست داشتن خود است، اما آیا شما هر روز به دنبال تقویت این حس در خودتان هستید؟ متأسفانه، برای بسیاری از افراد، خود دلسوزی، یک مفهوم ناشناخته به حساب می‌آید.

همه ما در زندگی خود لحظاتی را تجربه کرده‌ایم که احساس ناامیدی، طرد شدن یا بی‌ارزش بودن کرده‌ایم. در این شرایط، بسیاری از افراد، به جای این که وقتشان را صرف تقویت روحیه خود کنند، به تنبیه و سرزنش کردن خود می گذارنند.

اگر به خودتان مهر نورزید، نباید انتظار عشق ورزیدن از سمت دیگران را داشته باشید. مساله به همین سادگی است. با این حال مشکل از جایی شروع می‌شود که افراد درک درستی نسبت به موضوع خود دلسوزی ندارند.

خود دلسوزی یا مهربان بودن نسبت به خود، به معنی خودخواه یا مغرور بودن نیست. در عوض نتیجه تحقیقات، کاملاً عکس این موضوع را ثابت می‌کند.

روانشناسی به نام کریستین نِف، اولین کسی بود که اصطلاح "خود دلسوزی" را تعریف و ارزیابی کرد. از نظر او:  "خود دلسوزی به معنی مهربان بودن نسبت به خود بوده و صفاتی مثل ملایمت، پشتیبانی و درک را شامل می‌شود."

 

چگونه کسب و کار خود را مدیریت کنیم و ثروتمند شویم؟

 

در زبان ساده‌تر، خود دلسوزی را می‌توان به این صورت تعریف کرد: نشان دادن همان سطح از مهربانی به خودتان که به دیگران نشان می‌دهید.

وقتی احساس می‌کنید زیر بار زندگی کمر خم کرده‌اید، خود دلسوزی، همان نیرویی است که به شما کمک می‌کند، دوباره سرسختانه به زندگی ادامه دهید و از شرایط پیش آمده نهراسید. روانشناسان کم‌کم در حال رسیدن به این نتیجه هستند که خود دلسوزی، مهم‌ترین مهارت فرد در زندگی است، زیرا به او سرسختی، شجاعت، انرژی و خلاقیت می‌بخشد.

از آنجا که هیچ انسانی کامل نیست، بنابراین خود دلسوزی به معنی این است که یاد بگیرید چطور به خودتان افتخار کنید و نقایصتان را بپذیرید، زیرا در واقع، رسیدن به کمال صد در صدی امکان پذیر نیست و هیچ کس کامل نیست.

از طرفی اگر تصور می‌کنید هر کاری که انجام می‌دهید، باید نتیجه کاملی برای شما به همراه بیاورد، در اشتباه هستید، زیرا در واقع این خطاها و نقایص است که زمینه ساز ایجاد صفت‌های زیبا در شما خواهند شد.

در این مقاله، قصد داریم 9 عادتی را به شما معرفی کنیم که به کارگیری آنها در زندگی روزانه، به ایجاد حس خود دلسوزی بیشتر در شما منتهی خواهد شد.

 

عادات ساده برایدوست داشتن خود

 

1. گفت و گوهای درونی‌تان را مجدداً ارزیابی کنید

در طول روز، ما دائماً در حال گفت و گو با خودمان هستیم. حال آیا در این گفت و گو خودتان را تشویق می‌کنید یا تحقیر؟ آیا همانند بهترین دوستتان با خودتان صحبت می‌کنید؟

اگر پاسختان منفی است، وقت آن است که گفت و گوی درونی خود را به سمتی ببرید که احساس توان و نیروی بیشتری در شما ایجاد کند. یک راه انجام این کار این است که در گفت و گوی خود از کلمات مثبت استفاده کنید.

این کلمات اثرات زیادی بر زندگی شما به جا می‌گذارند، از جمله این که سطح رضایت شما از زندگی و شور و نشاطتان را افزایش می‌دهند و باعث کاهش استرس در شما می‌شوند. بنابراین سعی کنید موقعیت‌هایی که طی آن با خود گفت و گوی منفی داشته‌اید را شناسایی کنید و تغییر دهید.

 

شفقت نسبت به خود

 

2. خودتان را ببخشید

آیا موردی هست که همچنان بخواهید خودتان را به خاطر آن سرزنش کنید؟ در این جا به شما می گوییم که دیگر حتی یک روز هم نباید این حس را با خودتان داشته باشید.

وقتی شما به خاطر اشتباه‌های خود، حس گناهکار بودن را همیشه با خودتان حمل می‌کنید، دیگر حرکت و پیشرفت در زندگی امری غیر ممکن خواهد بود. چاره این کار این است که خودتان را ببخشید.

به خاطر داشته باشید که اشتباه، جزئی از ذات انسان است و به شما کمک می‌کند در زندگی یاد بگیرید و رشد و پیشرفت کنید. ملانی کولوریس می‌گوید: «هیچ گاه به خاطر اشتباه‌های گذشته خود، آینده‌تان را خراب نکنید، خودتان را ببخشید، از آن درس بگیرید و از کنار آن عبور کنید.»

 

مقاله پیشنهادی: افزایش عزت نفس و دوست داشتن خود

دلسوزی و شفقت

 

3. زمانی را در تنهایی به سر ببرید

آیا تاکنون به خاطر این که برای انجام دادن مشترک کاری، کسی را پیدا نکرده‌اید، از انجام دادن آن منصرف شده باشید؟ اگر فکر می‌کنید که برای داشتن اوقات خوب، باید حتماً شخص دیگری در کنار شما حضور داشته باشد، در اشتباه هستید.

در عوض باید بدانید که گذراندن وقت به تنهایی، یکی از بهترین راه‌ها برای برقراری و عمیق کردن رابطه با خودتان است. اگر به این عادت کرده‌اید که همیشه کسانی در اطرافتان حضور داشته باشند، تنها بودن می‌تواند به تعدیل این عادت کمک کند.

شاید در ابتدا این وضعیت کمی ناراحت کننده به نظر برسد، اما به معنی این است که دارید کاری را به درستی انجام می‌دهید. ما انسان‌ها، ذاتاً موجوداتی اجتماعی هستیم، با این حال، نتیجه تحقیقات نشان می‌دهد که تنهایی نیز به اندازه برقراری ارتباط با دیگران، اهمیت دارد.

همچنین ثابت شده است توانایی تحمل اوقات تنهایی با افزایش شادی، رضایت بیشتر از زندگی و مدیریت بهتر استرس همراه است. رابطه‌ای که با خودتان برقرار می‌کنید، مهم‌ترین ارتباطی است که خواهید داشت، بنابراین، باید برای تقویت آن نیز تلاش کنید.

 

دلسوری نسبت به خود

 

4. شکست را در آغوش بگیرید

آیا جزو افرادی هستید که به جای توجه به نقاط قوت خود، بر روی شکست‌هایتان تمرکز می‌کنید؟ در این صورت، باید بگوییم شما تنها نیستید. نتیجه تحقیقات نشان می‌دهد که منفی نگری، باعث می‌شود که بیشتر به شکست‌های خود توجه کنیم و بیشتر روی نقایص مانور بدهیم.

فراموش نکنید که همه ما در زندگی خود شکست را تجربه می‌کنیم و احتمال این که طی سال‌ها بعد، باز هم با آن مواجه شویم وجود دارد. با این حال، برخی از افراد اجازه می‌دهند که شکست، ماهیت آنها را تعریف کند، تا جایی که در همان نقطه اولی که بودند، باقی می‌مانند.

در این میان، خود دلسوزی، هر چند به میزان کم، می‌تواند تفاوت زیادی در وضعیت شما به وجود آورد. اگر تلاش نکنید و به دنبال آزمایش موارد جدید نباشید، هرگز نمی‌دانید در زندگی توانایی به دست آوردن چه چیزی را دارید.

 

دوست داشتن خود

 

توماس ادیسون در این باره می‌گوید: «من شکست نخورده‌ام، فقط 10 هزار راهی را پیدا کرده‌ام که بی نتیجه هستند.» اگر به انجام کاری که دیگران انجام می‌دهند، تمایلی نداشته باشید، هیچ گاه نمی‌توانید پتانسیل‌های واقعی خودتان را عملی کنید.

این یک واقعیت است. بار بعدی که در کاری شکست خوردید، مهربانی به خود را جایگزین رنج کنید. بررسی کنید چه کار اشتباهی انجام داده‌اید، خودتان را به خاطر کارهای درست تشویق کنید و از اشتباه‌ها درس بگیرید. هر جایی که رشد وجود نداشته باشد، انرژی شما به هدر خواهد رفت.

در واقع گویا شما در حال مردن هستید. با این حال، اگر یاد بگیرید که چطور از میان سردرگمی‌های زندگی، مسیر خود را به راحتی بیابید، شما برنده هستید.

 

 احساس مهربانی

 

5. نگرش شکرگزاری را در خود ایجاد کنید

وقتی شرایط زندگی به صورتی نیست که انتظار دارید، مطمئناً خیلی راحت دست به سرزنش خودتان می‌زنید یا دنیا و شرایط آن را به خاطر مشکلاتتان سرزنش می‌کنید. با این حال، اگر به هر آنچه پیرامون خودتان می‌بینید، حتی بدترین آنها، به چشم یک هدیه نگاه کنید، چه اتفاقی خواهد افتاد؟

به خاطر داشته باشید که نگرش و طرز فکر شما، واقعیت وجودی شما را مشخص می‌کند. بنابراین اگر دیدگاه منفی اندیشی داشته باشید و به این باور برسید که کائنات به دنبال آسیب رساندن به شما است، مطمئناً این انرژی را به زندگی خودتان جذب خواهید کرد.

برعکس، اگر عقیده داشته باشید که کائنات قصد کمک کردن به شما را دارند، در نتیجه به راحتی می‌توانید منابعی را پیدا کنید که برای دست یابی به هدف‌های خود به آنها نیاز دارید. داشتن نگرش شکرگزاری به شما امکان می‌دهد زندگی خود را به صورتی تغییر دهید که احساس شادی و موفقیت بیشتری پیدا کنید.

به علاوه، با داشتن این نگرش، نه تنها نسبت به حضور دیگران در زندگی خود سپاسگزار خواهید بود، بلکه به خاطر وجود خودتان و راهی که تاکنون طی کرده‌اید هم شاکر خواهید بود.

شکرگزاری، در واقع کانالی است که از طریق آن می‌توانید سطح بالاتری از دلسوزی برای خود، دیگران و دنیای اطرافتان را تجربه کنید. شما در زندگی خود، بابت چه مواردی شکرگزار هستید؟ آن‌ها را مشخص و هر روز به خودتان یادآوری کنید.

 

 احساس مهربانی نسبت به خود

 

6. اطراف خود را با افراد مثبت پر کنید

از آنجا که شما خلق و خوی افرادی را به خود خواهید گرفت که در اطراف شما حضور دارند، به همین خاطر باید در انتخاب دوستان خود، کاملاً عاقلانه رفتار کنید. آیا دوستانتان، به شما اعتماد به نفس می‌دهند یا برعکس شما را سرزنش می‌کنند.

اگر مورد دوم برای شما صدق می‌کند، بنابراین وقت آن است که دوستان جدیدی برای خود انتخاب کنید. اگر در اطراف شما کسانی هستند که باعث می‌شوند صفات و ویژگی‌های بد در شما ظهور کنند، در نتیجه زندگی شما نیز بر همان اساس به پیش خواهد رفت.

برای جلوگیری از چنین حالتی، وقت خود را با افرادی بگذرانید که صفات مثبت شما را می‌بینند و شما را به داشتن بهترین شکل زندگی تشویق می‌کنند. موفقیت شما در زندگی به همین عامل بستگی دارد. البته شما باید همزمان، خودتان را به عنوان یک دوست دلسوز نیز به دیگران نشان دهید.

 

 تقویت احساس مهربانی نسبت به خود

 

7. دست از مقایسه کردن خود با دیگران بردارید

همه ما در طول زندگی خود، گاهی دست به چنین کاری می‌زنیم. با این حال، کاملاً از اثرات منفی این کار بر سلامت هیجانی و روحی خود اطلاع نداریم.

نتیجه تحقیقات نشان می‌دهد وقتی از سر عادت دائماً در حال مقایسه خود با دیگران و یافتن نکات منفی در مورد خودتان باشید، دچار استرس، اضطراب و افسردگی شده و انتخاب‌هایی که در زندگی خواهید داشت به شکست منجر خواهند شد.

امروزه وجود شبکه‌های اجتماعی باعث شده است افراد وقت زیادی را صرف نگاه و فکر کردن به زندگی دیگران کرده  و کمتر به مسائل خودشان بپردازند. این موضوع باعث به خطر افتادن احساس ارزشمند بودن انسان می‌شود.

وقتی خودتان را با دیگران مقایسه می‌کنید، در واقع صدای منفی درون ذهن شما فرصت خودنمایی پیدا کرده و به شما خواهد گفت به اندازه کافی انسان ارزشمندی نیستید. این مساله باعث می‌شود گفت و گوی شما با خودتان به صورت منفی درآید و به این باور برسید که دیگران از شما بهتر هستند.

هر چه بیشتر خودتان را با دیگران مقایسه کنید، بیشتر از خودتان فاصله می‌گیرید. بنابراین به جای قیاس خودتان با دیگران، بر روی استعدادهای درونی خود تمرکز کنید و به آنها فرصت درخشیدن بدهید.

 

عادات ساده برای تقویت احساس مهربانی

 

8. از شبکه‌های اجتماعی فاصله بگیرید

آیا احساس می‌کنید که ارتباط شما با فناوری، یک رابطه ناسالم است؟ امروزه دیگر بر همه ثابت شده است که دنیای دیجیتال برای بسیاری از ما یک هدیه و در عین حال یک عامل مخرب است. زیرا هم باعث ارتباط و هم جدایی ما از یکدیگر و از خودمان شده است.

بنابراین دوری از دنیای دیجیتال، راه بسیار خوبی برای بازگشت به زمان حال است که زندگی واقعی در آن جریان دارد. این کار در عین حال به شما فرصت می‌دهند تا وقت خود را صرف انجام کارهایی کنید که دوست دارید. از آن مهمتر، امکان ایجاد ارتباط دوباره با خودتان را به شما خواهد داد.

 

عادات ساده برای تقویت احساس مهربانی نسبت به خود

 

9. هر روز جملات تاکیدی را با خودتان تکرار کنید

افکار شما، واقعیت شما را شکل می‌دهند. به همین دلیل است که باید هر روز جملات تاکیدی نیرومند و انگیزه بخش را با خودتان تکرار کنید تا ذهن شما نیز تربیت شده و  آنها را باور کند.

ساخت شبکه‌ای (RAS) در مغز انسان، کلماتی را تولید می‌کند که در طول زمان و به عنوان بخشی از هویت ما تکرار می‌شود. بنابراین، وقتی کلمه یا عبارت مثبتی را هر روز با خودتان تکرار می‌کنید، آن کلمه به قسمتی از شخصیت و هویت شما تبدیل خواهد شد.

اگر بازگویی این عبارت‌ها را به جزئی از برنامه روتین صبحگاهی خود تبدیل کنید، می‌توانید به تدریج افکار محدود کننده خود را کاملاً از بین ببرید. از آن مهمتر این که، وقتی مغز خود را به صورتی تربیت می‌کنید که درباره هر موضوعی مثبت فکر کند، می‌توانید اعتماد به نفس را جایگزین ترس‌های خود کنید.

تمام کاری که باید انجام بدهید این است که یک عبارت انتخاب و آن را با خود تکرار کنید. در این جا، چند نمونه از این عبارت‌ها را مشاهده می‌کنید:

 

نحوه فروش کالا در آمازون و کسب درآمد دلاری

 

  • من انسان با ارزشی هستم.
  • من فرد موفقی هستم.
  • من یک انسان دوست داشتنی هستم.
  • من ثروتمند هستم.

تکرار این عبارت‌ها، باعث می‌شود مغز آن‌ها را باور کند و این صفات به تدریج در وجود شما نهادینه شوند.

خود دلسوزی، بزرگ‌ترین هدیه‌ای است که می‌توانید به خودتان بدهید. در این دنیای پرشتابی که اکنون در آن زندگی می‌کنیم، باید یاد بگیریم که با خودمان مهربان باشیم.

کریستوفر گِرمِر می‌گوید: یک لحظه احساس مهربانی و خود دلسوزی نسبت به خود می‌تواند کل روز شما را تغییر دهد، بنابراین مجموعه‌ای از این لحظات می‌تواند کل زندگی شما را تغییر دهد. 

 

شغل هر فرد، بخش مهمی از زندگی روزانه او را شامل می شود. بنابراین انتخاب شغلی که در کنار درآمدزایی 24 ساعته، شما را از انجام کارهای مورد علاقه تان مانند سفر کردن و... محروم نکند زندگی پربارتر و جذاب تری را برای شما می‌سازد. پیشنهاد ما به شما برای آشنایی بیشتر با چنین شغلی و راهنمایی که در مسیر دوره آنلاین بازاریابی و فروش در آمازون شما را از همه نکات مطلع سازد، تماشای ویدیوهای معرفی این بیزینس غول آسا و جهانی است. همچنین نتایج شگفت انگیز دوره آربی مسیر را بهتر به شما نشان می‌دهد.

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/boost-self-compassion
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط