خدمات راه اندازی صفر تا صد بیزینس فروش در آمازون - برای تعداد محدود رزرو فرصت

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

تقویت مهارت های ارتباطی

توضیحات کوتاه :
مهارت های اجتماعی اکتسابی هستند و می توان با تمرین و تکرار آنها را به دست آورد. یکی از این مهارت ها که اهمیت فراوانی نیز دارد، برقراری ارتباط با افراد جامعه است.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 1

  • 3.1k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 3 دقیقه
تقویت مهارت های ارتباطی

 

خلاصه ای از مقاله

یکی از مهارت‌هایی که اهمیت فراوانی دارد، برقراری ارتباط با افراد جامعه است. در ادامه به مواردی اشاره می شود که در عین سادگی از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

چگونه می توان در برقراری ارتباط با دیگران موفق بود؟

مهارت های اجتماعی اکتسابی هستند و می‌توان با تمرین و تکرار آنها را به دست آورد. یکی از این مهارت‌ها که اهمیت فراوانی نیز دارد، برقراری ارتباط با افراد جامعه است. در ادامه به مواردی اشاره می شود که در عین سادگی از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

 

کسب درامد میلیاردی در کوتاه ترین زمان با فروش در آمازون

 

مهارت‌های گفتگو با دیگران

یکی از بزرگترین چالش‌های شخصی که دچار اضطراب اجتماعی است، شروع گفتگو و چگونگی تدوام آن خواهد بود. زمانی که قصد دارید صحبت کوتاهی با کسی داشته باشید، مطمئناً کمی دشوار خواهد بود. به ویژه زمانی که احساس اضطراب داشته باشید. به عبارت دیگر، برخی افراد مضطرب و عصبی بسیار حرف می‌زنند. همین امر باعث خواهد شد نسبت به دیگران احساس منفی ایجاد کنند.

گام اول: مشخص کردن نقاط ضعف

می‌توانید سؤالاتی که در زیر آمده‌اند را از خود بپرسید. با توجه به پاسخ‌های خود می‌توانید مواردی که نیاز به اصلاح شدن دارند را بیابید.

  • آیا من برای شروع یک مکالمه، مشکل دارم؟
  • آیا نمی‌توانم یک گفتگو را ادامه دهم و به عبارتی برای تداوم گفتگو کم می‌آورم؟
  • آیا پاسخ «بله» را با حرکت سر نشان می‌دهم و با این کار موجب خواهم شد دیگران از ادامه گفتگو خودداری کنند؟
  • آیا از صحبت کردن در مورد خودم اکراه دارم؟
  • آیا زمانی که عصبی هستم، زیاد صحبت می‌کنم؟

 

تقویت مهارت های ارتباطی و رسیدن به موفقیت

 

نکاتی برای شروع کردن مکالمه و ایجاد ارتباط موثر

مکالمه و گفتگوی خود را با عبارت شخصی شروع نکنید. از عبارت کلی و عام در ابتدای گفتگوی خود استفاده کنید. به طور مثال، در مورد آب و هوا شروع کنید. بگوئید، روز خوبی است، اینطور نیست؟ نظر خود را در مورد چیزی عنوان کنید (این لباس برازنده شما است) نظر دیگران را جویا شوید (متوجه شدم که شما کتابی در مورد قایق رانی می‌خوانید، آیا شما قایق دارید؟) یا خودتان را معرفی کنید (فکر نمی‌کنید ما جایی همدیگر را دیده باشیم؟ من... .)

لازم نیست به شدت شوخ طبع باشید. بهتر است هنگام گفتگو با دیگران، صادق و بی‌ریا باشید. پس از آن که مدتی صحبت کردید، به ویژه در صورتی که فرد مخاطب را از قبل می‌شناختید، شاید بهتر باشد به سراغ موضوعات شخصی بروید. به طور مثال، می‌توانید در مورد روابط، مسائل خانوادگی، احساسات شخصی و عقاید خود صحبت کنید. به خاطر داشته باشید که به رفتارهای غیر کلامی خود توجه کنید. ارتباط چشمی برقرار کنید و آنقدر بلند صحبت کنید که دیگران بتوانند به راحتی صدای شما را بشنوند.

نکاتی برای حفظ و تداوم گفتگو در ارتباط با دیگران

به خاطر داشته باشید که گفتگو و مکالمه همانند یک خیابان دو طرفه می‌باشد. نه زیاد حرف بزنید و نه خیلی کم حرف باشید. تا جایی که ممکن باشد در مورد نیمه مکالمه که به شما مربوط می‌شود، مشارکت خوبی داشته باشید.
در مورد برخی اطلاعات شخصی خود از جمله، فعالیت‌های آخر هفته، تیم مورد علاقه‌تان در بازی هاکی، علایق و سرگرمی‌های خود صحبت کنید. لازم نیست اطلاعات شخصی که ارائه می‌کنید، بیش از حد شخصی باشند. می‌توانید با ارائه نظر خود در مورد فیلم و کتاب یا کارهایی که دوست دارید انجام دهید، شروع کنید.

  • در مورد دیگران سؤال بپرسید. اما زمانی که برای اولین بار شخصی را می‌بینید سعی کنید سؤالاتی که می‌پرسید بسیار شخصی نباشند. سؤالاتی که در این زمینه مناسب به شمار می‌روند، می‌تواند در مورد تفریحات آخر هفته، علایق شخصی آنها و یا نظراتشان در مورد موضوع مورد بحث باشد. به طور مثال می‌توانید سؤال کنید: «نظر شما در مورد رستورانی که جدیداً افتتاح شده است، چیست؟»
  • سعی کنید سؤالاتی را بپرسید که پایان باز داشته باشند. سؤالاتی که به پاسخ‌های بسته ختم می‌شوند، جوابشان به طور کوتاه و مختصر و احتمالاً تنها با دو کلمه بله و خیر هستند. مثلا «آیا شغل خود را دوست داری؟» در مقابل، سؤالات پایان باز جزئیات دقیق‌تری را از فرد مخاطب درخواست می‌کند. یا اینکه بگویید: «چطور این شغل را پیدا کردی؟»
  • به خاطر داشته باشید که اغلب افراد دوست دارند در مورد خودشان صحبت کنند، به ویژه زمانی که طرف مقابل خودش را علاقه‌مند به صحبت کردن و گفتگو نشان دهد.

 

مقاله پیشنهادی: چگونه مهارت های ارتباطی را تقویت کنیم؟

 مهارت های ارتباطی

 

نکاتی برای تمام کردن یک مکالمه و پایان دادن به ارتباط کلامی

  • به خاطر داشته باشید که هر مکالمه‌ای زمانی به پایان خواهد رسید. زمانی که مکالمه شما به پایان خود نزدیک می‌شود، احساس اضطراب و استرس نداشته باشید.
  • به روش‌های خلاقانه برای پایان دادن به گفتگوی خود فکر کنید. به طور مثال می‌توانید بگویید باید برای پر کردن فنجان خود از سر میز بلند شوید و در آن زمان می‌توانید فرد دیگری را در مهمانی برای گفتگو کردن، بیابید. یا می‌توانید به فرد مخاطب بگوئید در زمان مناسب دیگری به صحبت‌های خود ادامه خواهید داد. مثلاً می‌توانید بگویید: «امیدوارم باز هم بتوانیم با یکدیگر گفتگو داشته باشیم» یا «چه خوب است برای صرف یک عصرانه با همدیگر قرار بگذاریم.»

گام دوم: مهارت‌های کلامی را تمرین کنید

هر زمان، فرصت تمرین برای شروع یا پایان دادن به یک مکالمه را به دست آوردید، سعی کنید الگوهای نرمال خود را بشکنید و تغییراتی در آنها ایجاد کنید. به عنوان مثال اگر تمایل ندارید در مورد خودتان صحبت کنید، این دفعه سعی کنید کمی بیشتر در مورد احساسات و تفکرات خود گفتگو کنید و ببینید چه اتفاقی خواهد افتاد. یا اگر همیشه منتظر بوده‌اید شخص مقابل، مکالمه را به پایان برساند، این دفعه شما سعی کنید راهی برای پایان دادن به مکالمه پیدا کنید. در زیر نکاتی برای تمرین این موقعیت‌ها ارائه شده است:

  • با یک فرد غریبه صحبت کنید: به طور مثال می‌توانید در یک ایستگاه اتوبوس، در آسانسور یا هر جای دیگری، فردی را برای صحبت کردن، بیابید.
  • با همسایه خود صحبت کنید: می‌توانید با همسایه خود در مورد هر آنچه در محیط اطراف اتفاق می افتد، صحبت کنید.
  • با همکار خود ارتباط متقابل برقرار کنید: در میانه روز و هنگام نوشیدن میان وعده، یا هنگام صرف ناهار در اتاق استراحت، می‌توانید مکالمه کوتاهی با همکار خود داشته باشید.
  • سعی کنید نظر خود را در حین مکالمه ارائه نمایید. تلاش کنید هر روز بر خلاف روزهای قبل، نظر خود را ارائه نمایید. اما به خاطر داشته باشید که همیشه باید صادق باشید. تنها در صورتی که به نظر خود اعتماد کامل دارید، نظرتان را ارائه کنید.

نکته: در صورتی که اطمینان کامل ندارید، می‌توانید از ضبط صدا یا تصویر خود استفاده کنید. شاید در ابتدا تصور کنید احمقانه به نظر برسد اما به یاد داشته باشید که شما فقط در حال تجربه کردن هستید، پس از این فرصت لذت کامل ببرید.

 

تقویت مهارت های ارتباطی

 

در برقراری ارتباط جرأت داشته باشید

روابطی که بر مبنای جرأت شکل می‌گیرند، بر پایه ابراز صادقانه نیازها، خواسته و احساسات فرد است و ضمناً به نیاز، خواسته و احساسات دیگران نیز احترام گذاشته می‌شود. زمانی که ارتباط صادقانه‌ای داشته باشید، رفتار و اخلاق شما تهدید آمیز و قضاوت برانگیز نخواهد بود و شما می‌توانید مسئولیت اقدامات خود را بر عهده بگیرید. در صورتی که به لحاظ اجتماعی مضطرب و عصبانی باشید، احتمالاً به سختی می‌توانید احساسات و تفکرات خود را بروز دهید. یادگیری مهارت‌های شجاعت مدارانه کمی مشکل زا خواهد بود به ویژه زمانی که جرأت به معنای عقب نگه داشتن خودتان از روش‌های معمولی باشد که همیشه اتخاذ نموده‌اید. به طور مثال شاید شما از  تعارض با دیگران و حاضر شدن در جمع هراس داشته‌اید و از ارائه نظر خود اجتناب نموده‌اید و از این رو شیوه شما در برقراری ارتباط اینگونه شکل گرفته است. شاید قصد داشته باشید نسبت به دیگران کنترل و تسلط داشته باشید و شیوه ارتباطی پرخاشگرانه‌ای را ایجاد کنید.

به هر حال، شیوه ارتباط جرأت محور می‌تواند فواید فراوانی را به همراه داشته باشد. به طور مثال، می‌توانید بدون احساس استرس و اضطراب با دیگران ارتباط برقرار نمایید. همچنین می‌توانید نسبت به زندگی خود کنترل بیشتری داشته باشید و احساس عجز و درماندگی را از خود دور نمایید. به علاوه، دیگران نیز برای زندگی کردن حق خود را به دست خواهند آورد.

 

با فروش در آمازون درآمد کسب کنیم

 

به خاطر داشته باشید که جرأت، یک مهارت قابل یادگیری است و شما ذاتاً با این خصلت فردی به دنیا نیامده اید. این مهارت مربوط می‌شود به آنچه شما انجام می‌دهید نه آنچه که هستید. برای کشف نقاط ضعف و قوت می‌توانید سؤالات زیر را از خود بپرسید:

  • آیا برای پرسیدن آنچه در ذهن دارم، با مشکل مواجه می‌شوم؟
  • آیا بیان نظرات برای من کار دشواری است؟
  • آیا برای گفتن نه، مشکل دارم؟

هدف ما از ارائه این مطالب کمک به شما دوست عزیز است تا با استفاده از موارد مطرح شده، در زندگی شخصی یا حرفه‌ای خود یک گام جلوتر بروید. اگر مشتاق هستید در کنار یک زندگی آرام، شغلی فارغ از مکان و زمان را هم تجربه کنید، برای کسب اطلاعات لازم درمورد فروشندگی در وبسایت آمازون با ما در آموزش فروش در آمازون همراه باشید. همچنین با دنبال نمودن صفحه نتایج شگفت‌انگیز دوره آربی از تجربیات دانشجویان این دوره بهره ببرید.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/improve-communicational-skills
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط