خدمات راه اندازی صفر تا صد بیزینس فروش در آمازون - برای تعداد محدود رزرو فرصت

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

10 نکته عملی برای ساخت عادت مثبت اندیشی | عزت خواه دات کام

توضیحات کوتاه :
افراد موفق با استفاده از راهکارهایی شرایط زندگی را آسان می‌کنند. شما نیز می‌توانید با استفاده از نکات طلایی اشاره شده عادت مثبت اندیشی را در زندگی خود ایجاد کنید و از مزایای آن بهره‌مند شوید.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 1

  • 3.6k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 3 دقیقه
10 نکته عملی برای ساخت عادت مثبت اندیشی | عزت خواه دات کام

 

خلاصه ای از مقاله

مثبت اندیشی اثرات زیادی بر روی سبک زندگی دارد و می تواند باعث سلامت جسم و روان گردد. برای حفظ مثبت اندیشی باید نکاتی را فرا گرفته و به لایف استایل خود تبدیل کنید. در این مقاله 10 نکته برای عادت مثبت اندیشی را بیان می کنیم.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

چگونه ذهن خود را به مثبت اندیشی عادت بدهیم؟

عادت مثبت اندیشی می‌تواند منجر به ایجاد تغییرات زیادی در زندگی شود. اگر نگاه خوش بینانه‌ای به وقایع و حوادث داشته باشید اثرات خوبی بر سلامت جسم و روان خود خواهید گذاشت. اما گاهی مواقع، شرایطی در زندگی پیش می‌آید که داشتن نگاه مثبت را سخت می‌سازد.

در این شرایط که سختی بر شما غالب می‌شود، نباید بر استرس و فشار روحی خودتان اضافه کنید. افراد موفق در این شرایط راهکارهایی دارند که با استفاده از آنها مسیر موفقیت را برای خودشان هموارتر می‌سازند.

شما نیز می‌توانید از گام‌هایی که در زیر اشاره می‌شود استفاده کنید تا به آسانی مثبت‌اندیشی را به یک عادت در زندگی خود تبدیل کنید و از مزایای آن بهره‌مند شوید.

 

ذهنیت و لایف استایل افراد موفق چگونه است؟

 

10 نکته برای ایجاد عادت مثبت اندیشی

1. زمان خودتان را با افراد مثبت اندیش سپری کنید

در صورتی که محیط اطرافتان را با افرادی که دائماً در حال شکایت کردن کردن هستند بگذرانید، احساس منفی آنها بر عمق جان شما اثر گذار خواهد بود. زمان و اوقات خود را با اعضای خانواده یا دوستان مثبت‌نگر سپری کنید تا احتمال اثر پذیری از عادت مثبت اندیشی آنها بر روی شما بیشتر شود.

اگر همه افرادی که در دایره ارتباطی شما هستند به نگرش مثبت عادت داشته باشند، در نتیجه منفی بافی در نظر شما کار سختی خواهد بود.

2. مسئولیت رفتار خودتان را به عهده بگیرید

هر زمان در زندگی با مشکلات و چالش‌هایی مواجه می‌شوید، نقش یک قربانی را نداشته باشید. در این شرایط، نقش واقعی خودتان را بپذیرید و مسئولیت رفتارتان را به عهده بگیرید. پذیرفتن مسئولیت، این امکان را به شما می‌دهد که از اشتباه‌های خود درس بگیرید و مانع از آن خواهد شد که دیگران را مقصر بدانید.

اگر قصد دارید در زندگی به دستاوردهای مهمی برسید، به نحوه رفتار و عملکرد خود توجه داشته باشید. اگرچه بسیاری از اتفاقات تحت کنترل ما نیستند، اما موارد بسیاری را خود ما رقم می‌زنیم. کمی تأمل کنید، مسئولیت چه چیزی در دستان شما است؟

آنچه را که تحت کنترل شما قرار دارد در اختیار بگیرید. بار مسئولیت حوادث و اتفاقات را به مواردی از جمله؛ شانس، اجتماع، عملکرد دیگران و سایر موارد ربط ندهید. بررسی دقیقی نسبت به عملکرد خودتان داشته باشید.

اشتباه و خطاهایی که شما را از هدف دور کرده است، شناسایی کنید، از آنها درس بگیرید و سعی کنید در آینده مجدداً مرتکب آنها نشوید.

 

10 نکته برای ساخت مثبت اندیشی

 

3. مشارکت جمعی داشته باشید

یکی از بهترین راه‌هایی که می‌توانید احساس خوبی نسبت به داشته‌های خودتان به دست آورید این است که در صورت امکان، داوطلبانه به دیگران هم بخشش کنید. کمک کردن به دیگران موجب خواهد شد نگاه و نگرش جدیدی نسبت به دنیای پیرامون خود داشته باشید و مثبت نگری را به ارمغان بیاورید.

4. مطالب و موضوعات مثبت را مطالعه کنید

هر روز عادت مطالعه را در خودتان تقویت کنید. افزون بر این سعی کنید به مطالعه مطالبی بپردازید که پیام مثبتی را انتقال می‌دهند و خوش‌بینی را در شما تقویت می‌کنند. هر روز  به سخنان افراد موفق نگاهی بیندازید تا اهمیت کارهای مهمی که باید در زندگی انجام دهید را متوجه شوید.

همچنین می‌توانید از فیلم‌های انگیزشی نیز استفاده کنند. با این روش می‌توانید یاد بگیرید نگرش مثبت اندیش ها چگونه است و در ساخت افکار مثبت مهارت لازم را به دست آورید.

5. افکار منفی را شناسایی و برای آنها جایگزین پیدا کنید

درصورتی که غرق در افکار منفی باشید، نمی‌توانید این عادت مثبت را در خودتان نهادینه کنید. یاد بگیرید چگونه می‌توانید افکار منفی را که به ذهن شما خطور می‌کنند شناسایی کنید و برای آنها جایگزین پیدا کنید. معمولاً عباراتی که کلمات «همیشه» یا «هرگز» را شامل می‌شوند، صحت ندارند.

اگر طرز تفکر شما این گونه است که با خودتان می گوئید «من همیشه همه چیز را خراب می‌کنم» آن را با عبارت واقع گرایانه دیگری همانند «برخی اوقات دچار اشتباه می‌شوم اما ایرادی ندارد از این اشتباهات درس جدیدی یاد می‌گیرم.» جایگزین کنید.

نیازی نیست که افکارتان را به صورتی غیر طبیعی و غیر واقع گرایانه به سمت مثبت سوق دهید اما سعی کنید به شکل طبیعی و واقعی این کار را انجام دهید.

 

مثبت اندیشی

 

6. در جهت رسیدن به هدف‌های خود گام بردارید

در صورتی که برای خودتان هدف تعیین کرده باشید هنگام مواجهه با مشکلات و موانع، مثبت نگری برای شما آسان‌تر خواهد بود، چراکه قصد دارید به هدف نهایی برسید. اهداف همانند نیروی محرک انگیزه هستند و به شما در غلبه بر موانع کمک خواهند کرد.

بدون داشتن هدف مشخص، تصمیم گیری و ادامه مسیر برایتان سخت می‌شود. در ذهنتان اهدافی را تعیین کنید تا در دنیای بیرون دلیلی برای حرکت و تلاش داشته باشید.

در صورتی که هیچ انگیزه‌ای برای خودتان ایجاد نکنید، در نقطه‌ای از زندگی متوقف خواهید شد. حالت سکون نیز به نوبه خود به افکار منفی شما افزوده و مانع پیشرفت و حرکت رو به جلوی شما می‌شود.

7. به عواقب منفی نگری توجه داشته باشید

گاهی اوقات به نتایج و عواقب نگرش‌های منفی‌تان فکر کنید. معمولاً افکار منفی آیه یأس هستند و شما را از ادامه مسیر باز می‌دارند. به طور مثال، فردی که فکر می‌کند «من نمی‌توانم از عهده این مصاحبه شغلی برآیم» به احتمال زیاد تلاش کمتری برای موفق شدن در مصاحبه خواهد داشت و متعاقباً احتمال موفقیتش را برای به دست آوردن شغل مورد نظر از دست خواهد داد.

فهرستی از تمام اثرات افکار منفی بر زندگی خود تهیه کنید. افکار منفی بر رفتار، روابط و احساسات شما اثر گذار است. اکنون لیستی از منافع مثبت نگری تهیه کنید. بدانید که تلاش مقدمه موفقیت است.

8. از دیگران سپاسگزار باشید

به دنبال دلایلی باشید که می‌توانید بابت آنها از دیگران سپاسگزار باشید. هنگام سپاسگزاری و تشکر از افراد، هوشمندانه رفتار کنید. با ایجاد این عادت می‌توانید همیشه به دنبال نکات مثبت افراد باشید.

 

مقاله پیشنهادی: مثبت اندیشی | عبارات تاکیدی | تفکر مثبت

10 نکته عملی برای ساخت مثبت اندیشی

 

9. روزانه فهرستی بابت شکرگزاری تهیه کنید

هر روز با خودتان فکر کنید و لیستی از مواردی تهیه کنید که باید به خاطر آنها شکرگزار باشید. با این کار متوجه خواهید شد که نعمت‌های زیادی در زندگی دارید که باید به خاطر آنها شکرگزار باشید اما گاهی از خاطرتان رفته اند.

با ادامه این روش، به جای فکر کردن به تمام اتفاقات بدی که در زندگی‌تان رخ می‌دهد تمرکز را روی موارد مثبت زندگی گذاشته‌اید. با عادت کردن به شکرگزاری، مثبت نگری را نیز به شکل یک عادت می‌سازید.

10. از خودتان مراقبت کنید

همواره به خودتان توجه داشته باشید، از خودتان مراقبت کنید و برای جسم و روحتان ارزش قائل شوید. به اندازه کافی استراحت داشته باشید، همیشه ورزش کنید و در برنامه روزانه‌تان این مورد را بگنجانید.

سعی کنید استرس را از خودتان دور کنید. با راه برخورد با اضطراب و دلهره آشنا شوید تا بتوانید کمک بیشتری به خودتان داشته باشید. به سلامت فیزیک و روحتان اهمیت بدهید تا انرژی بیشتری برای افکار مثبت داشته باشید. 

 

چگونه در آمازون فروشنده شویم؟

 

در این مقاله با راهکارهای ایجاد عادت مثبت اندیشی آشنا شدید. تمام مواردی که در بالا ذکر شده‌اند بسیار ساده هستند و شما در هر موقعیت و جایگاهی که هستید می‌توانید در زندگی روزمره خود آنها را به کار ببرید.

تمام افراد موفق با همین نکات ساده توانسته‌اند روتین زندگی خود را بسازند، اگرچه ایجاد عادت‌های مثبت آسان است اما مهم‌تر این است که چگونه استوار و محکم بر روی مراحل تغییر بمانیم.

 

شغل هر فرد، بخش مهمی از زندگی روزانه او را شامل می شود. بنابراین انتخاب شغلی که در کنار درآمدزایی 24 ساعته، شما را از انجام کارهای مورد علاقه تان مانند سفر کردن و... محروم نکند زندگی پربارتر و جذاب تری را برای شما می‌سازد. پیشنهاد ما به شما برای آشنایی بیشتر با چنین شغلی و راهنمایی که در مسیر دوره آنلاین بازاریابی و فروش تخصصی در آمازون شما را از همه نکات مطلع سازد، تماشای ویدیوهای معرفی این بیزینس غول آسا و جهانی است. همچنین نتایج شگفت انگیز دوره آربی مسیر را بهتر به شما نشان می‌دهد.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/ten-tips-to-create-positive-thinking
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط