خدمات راه اندازی صفر تا صد بیزینس فروش در آمازون - برای تعداد محدود رزرو فرصت

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

10 ویژگی رفتاری افرادی که با دیگران همدلی می کنند

توضیحات کوتاه :
 تصور کنید فردی که شما به او بسیار علاقه‌مند هستید، به هر دلیل روز خیلی بدی را گذرانده است. شما برای اینکه حال او بهتر شود، چه کاری انجام می‌دهید؟ مسلماً اولین کار همدلی کردن با آن فرد است.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 1

  • 4k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 3 دقیقه
10 ویژگی رفتاری افرادی که با دیگران همدلی می کنند

 

خلاصه ای از مقاله

اگر شما جزء آن دسته از افراد هستید که همیشه حمایت و پشتیبانی را از سمت دیگران دریافت کرده‌اید و اکنون دوست دارید خودتان هم به همین شکل رفتار کنید، می‌توانید با خواندن این مقاله تا حدودی با ویژگی‌های این افراد و راه‌های ایجاد این ویژگی‌ها درون خود آشنا شوید.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

تعریف همدلی با دیگران

داشتن روحیه همدلی دقیقاً به چه معناست؟ چرا وجود این روحیه در یک فرد از اهمیت بالایی برخوردار است؟ تصور کنید فردی که شما به او بسیار علاقه‌مند هستید، به هر دلیل روز خیلی بدی را گذرانده است. شما برای اینکه حال او بهتر شود، چه کاری می‌توانید انجام دهید؟ مسلماً اولین کاری که به ذهن شما خطور می‌کند، همدلی کردن با آن فرد است. شما می‌توانید به او گوش دهید و مشکلات را بشنوید و در صورتی که راه‌حل مناسبی به ذهنتان رسید آن را با فرد مورد نظر در میان بگذارید. حتی اگر نتوانستید برای حل مشکل آن فرد کاری کنید، حتی همین حمایت روحی هم می‌تواند مؤثر واقع شود. همین که یک فرد بداند شخص دیگری به فکر اوست و موفقیت یا شکست خوردن او برایش اهمیت دارد، احساس بهتری پیدا می‌کند. اگر شما جزء آن دسته از افراد هستید که همیشه حمایت و پشتیبانی را از سمت دیگران دریافت کرده‌اید و اکنون دوست دارید خودتان هم به همین شکل رفتار کنید، می‌توانید با خواندن این مقاله تا حدودی با ویژگی‌های این افراد و راه‌های ایجاد این ویژگی‌ها درون خود آشنا شوید.

 

آموزش شروع کسب و کار میلیاردی با دوره پاراسل

 

ویژگی‌های افراد همدل

این افراد معمولاً بخشنده هستند

به هیچ عنوان نمی‌توان گفت که تمامی افرادی که توانایی کمک و همدلی با دیگران را دارند این ویژگی‌ها را به‌طور کامل دارند. اما مسئله مهم این است که همه آنها کم‌و‌بیش این ویژگی‌ها را در خود نشان می‌دهند. این افراد معمولاً بخشنده هستند. مهم‌ترین چیزی که این افراد به اطرافیان خود می‌بخشند، زمان و انرژی خودشان است. وقتی یک فرد برای همدلی با شما از زمان و وقت خود می‌گذرد، در حقیقت بزرگ‌ترین لطف ممکن را به شما خواهد کرد.

افراد همدل معمولاً احساساتی هستند

کسانی که احساسات و احوالات افراد دیگر برایشان اهمیت دارد، معمولاً خودشان هم افراد احساساتی هستند. این افراد با ناراحتی دیگران، ناراحت و با خوشحالی آنها، خوشحال می‌شوند. موفقیت اطرافیان خود را موفقیت خودشان و شکست آنها را شکست خودشان می‌دانند. گاهی ممکن است در اطرافیان خود کسانی را دیده باشید که زمانی که یک خبر بد را می‌شنوند، خیلی سریع از آن خبر بد متأثر می‌شوند و یک عکس‌العمل احساسی نشان می‌دهند. این افراد قلب‌های مهربان و رئوفی دارند.

 

مقاله پیشنهادی: چطور مهارت گوش دادن فعالانه را در خودمان تقویت کنیم؟

افرادی که با دیگران همدلی میکنند

 

صبر یکی از خصیصه‌های افراد همدل است

اگر فردی صبر و حوصله کمی داشته باشد، نمی‌تواند زمان زیادی را برای شنیدن درد و دل اطرافیان خود تاب بیاورد و خیلی زود خسته می‌شود. اما یک فرد همدل می‌تواند تا مدت‌ها بنشیند و به حرف‌های دیگران گوش دهد، بدون اینکه کوچک‌ترین حرکتی کند که شما را متوجه این موضوع کند که از حرف‌هایتان خسته شده است.

راه حل‌های خوبی ارائه می‌دهند

معمولاً بعد از در میان گذاشتن مشکلات خود با افراد همدل، می‌توانید انتظار داشته باشید که آنها راه‌حل‌های خوبی را به شما پیشنهاد دهند. البته نمی‌توان گفت این ویژگی در تمامی آنها وجود دارد اما اکثر آن‌ها می‌توانند در زمینه حل مشکلات به خوبی به شما کمک کنند. شاید به نظرتان خنده‌دار بیاید اما گاهی دلیل داشتن این ویژگی در این افراد این است که آنقدر به دردودل‌های دیگران گوش سپرده‌اند که دیگر تقریباً با تمام مشکلات احتمالی و راه‌های حل آنها آشنا شده‌اند.

راه‌های همدلی نمودن با اطرافیان

به دیگران اجازه دهید احساسات خود را مطرح کنند

به شخص مورد نظر پیشنهاد دهید که درباره احساسات خود یا تصمیماتی که می‌خواهد برای رویارویی با مشکلات به وجود آمده اتخاذ نماید، با شما صحبت کند. نیازی نیست که حتماً برای حل مشکل او راه‌حلی در ذهن داشته باشید. همانطور که پیش‌تر نیز گفتیم همین که یک گوش شنوا برای شنیدن دردودل هم وجود داشته باشد، گاهی کفایت می‌کند. البته فراموش نکنید که این پیشنهاد شما به خواهش و اصرار بیش از حد تبدیل نشود. اجازه بدهید او با میل خود و به خواست خود این کار را انجام دهد نه تحت فشار و اصرار زیاد شما. چرا که اگر او حرفی را بزند و بعدها بابت عنوان کردن آن با شما خود را سرزنش کند، به هیچ عنوان به هدفی که داشته‌اید دست پیدا نمی‌کنید و در حقیقت یک مشکل به مشکلات آن شخص اضافه نموده‌اید و آن احساس پشیمانی از عنوان کردن آن مسئله است.

از زبان بدن خود برای نشان دادن همدلی خود استفاده کنید

زمانی که مشغول گوش دادن به صحبت‌های طرف مقابل خود هستید، می‌توانید با رفتار و حرکات خود نشان دهید که به حرف‌های او توجه دارید. به چشمان آن فرد نگاه کنید و هر از چند گاهی سر خود را به نشانه تأیید حرف‌های او تکان دهید. دقت داشته باشید که بدن خود را دقیقاً به سمت فرد گوینده قرار داده باشید و رفتار یا حرکتی نکنید که او تصور کند شما از گوش دادن به حرف‌های او خسته شده‌اید. گاهی شما واقعاً به صحبت‌های فرد گوش می‌دهید اما در بین صحبت‌های او به گوشی خود نگاه می‌اندازید یا به انجام کار دیگری مشغول می‌شوید. این حرکات دقیقاً کارهایی هستند که ممکن است فرد گوینده را به اشتباه بیندازد. به او دقت کنید و حتی اگر لازم است گوشی موبایل خود را خاموش کرده و دست از تمامی کارهای خود بکشید.

 

همدلی با دیگران

 

در ابتدا به دقت گوش دهید و سپس نظر خود را عنوان کنید

در بسیاری از موارد فرد مورد نظر بیش از هر چیزی به کسی نیاز دارد که به حرف‌ها او گوش کند. او با این کار احساس می‌کند که حمایت اطرافیان خود را دارد حتی اگر در واقعیت شما هیچ کاری برای کمک به حل مشکل او انجام ندهید. پس قبل از اینکه شروع کنید به نصیحت کردن و ارائه توصیه‌هایی که تصور می‌کنید کارآمد هستند، با دقت به حرف‌های آن شخص گوش دهید. زمانی که او صحبت خود را به پایان رساند، زمان آن می‌رسد که شما ایده‌ها و نظرات خود را مطرح کنید تا شاید بتوانید به او در حل مشکل به وجود آمده کمک کنید. 

در صورت نیاز، به آنها پیشنهاد کمک دهید

گاهی ممکن است شما بتوانید برای حل آن مشکل به فرد مورد نظر کمک کنید. تشخیص اینکه شما توانایی لازم برای کمک به آن فرد را دارید یا نه و اگر دارید در چه زمینه‌ای می‌توانید این کار را انجام دهید، بر عهده خود شما می‌باشد. اما اگر می‌خواهید مثل یک فرد همدل رفتار کنید، یاد بگیرید که هیچگاه در کمک کردن به دیگران به خودتان شک و تردید راه ندهید و هر کاری که در توانتان است را انجام دهید.

 

کسب درآمد بدون وقفه با استاد حسین عزت خواه

 

خودتان را جای دیگران قرار دهید

شاید شنیده‌اید که می‌گویند اگر می‌خواهید راه رفتن کسی را قضاوت کنید، کفش‌های او را به پا کرده و سعی کنید با آنها راه بروید. این موضوعی است که اگر می‌خواهید فردی باشید که در مواقع سخت و دشوار به دیگران کمک کنید، باید به آن دقت داشته باشید. به هیچ عنوان سعی نکنید دیگران را قضاوت کنید یا با نصیحت‌های نابجا آنها را از اینکه حرف خود را با شما در میان گذاشته‌اند، پشیمان کنید. شاید برای شما پیش آمده باشد که با شخصی دردودل کرده‌اید و او تمام مدت با گفتن این جمله که: «بهت گفته بودم که این اتفاق می‌افتد» در میان حرف‌های شما پریده است و با تکرار این جمله شما را ناراحت کرده است. یاد بگیرید که اگر قرار است با کسی همدل شوید، با اینگونه حرف زدن، بیش از قبل به او احساس منفی القا نکنید. شما قرار نیست کسی را قضاوت کنید. شما فقط قرار است با گوش دادن و در صورت امکان کمک کردن، سبب شوید آن شخص احساس بهتری پیدا کند.

دوست خوبم تلاش ما بر این است نقشی در موفقیت تو داشته باشیم. اگر شما دوست عزیز مشتاق یادگیری فروشندگی آنلاین در سایت آمازون هستید می‌توانید با مطالعه مطالبی که در صفحه دوره آربی ارائه شده است، مسیر درستی را انتخاب کنید. آموزش‌های دوره آربی شما را از صفر تا صد با نحوه فروش در آمازون آشنا می‌کند.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/10-behavioral-characteristics-of-persons-who-empathize-others
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط