خدمات راه اندازی صفر تا صد بیزینس فروش در آمازون - برای تعداد محدود رزرو فرصت

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

3 دلیل برای شروع کسب و کار و نکاتی که باید از قبل بدانید

توضیحات کوتاه :
هیچ زمانی به اندازه زمان فعلی، برای راه اندازی کسب و کار مناسب نبوده است. سال 2011 و 2012 بالاترین رکورد در این زمینه به ثبت رسید. در این دو سال بیش از 450 هزار نفر، کسب و کار شخصی را شروع کردند.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

1

تعداد امتیازها: 1

  • 1.6k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 3 دقیقه
3 دلیل برای شروع کسب و کار و نکاتی که باید از قبل بدانید

 

خلاصه ای از مقاله

شما در هر سن یا جایگاهی که باشید، این قابلیت را دارید تا مهارت یا علاقه‌مندی‌هایی که از زندگی حرفه‌ای یا اجتماعی خود به دست آورده‌اید را به یک ایده تجاری موفق تبدیل کنید. از طرفی با وجود فناوری‌های امروزی مثل شبکه‌های اجتماعی می‌توانید کالای خود را در بازارهای محلی و حتی جهانی تبلیغ کرده و به فروش برسانید. در این مقاله قصد داریم 3 دلیل منطقی که شروع کسب و کار را توجیه می‌کند و نکاتی که در این زمینه باید رعایت کنید را مطرح کنیم. 

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

اقداماتی که قبل از شروع کسب و کار باید بدانید

هیچ زمانی به اندازه دوران حاضر، برای راه اندازی کسب و کار مناسب نبوده است. سال 2011 و 2012، بالاترین رکورد در این زمینه به ثبت رسید. در این دو سال بیش از 450 هزار نفر، برای خود شرکت تأسیس کرده و کسب و کار شخصی‌شان را شروع کردند. شما هم می‌توانید از این فرصت استفاده کنید و به خیل میلیون‌ها نفر کارآفرین بپیوندید. برخی افراد، تنها به دنبال یافتن شغلی هستند که از کنار آن بتوانند هزینه‌های زندگی‌شان را تأمین کنند، اما عده‌ای دیگر سعی می‌کنند از آزادی و انعطاف پذیری حاصل از خود اشتغالی‌شان در جهت افزایش ثروت خود استفاده کنند.

شما در هر سن یا جایگاهی که باشید، این قابلیت را دارید تا مهارت یا علاقه‌مندی‌هایی که از زندگی حرفه‌ای یا اجتماعی خود به دست آورده‌اید را به یک ایده تجاری موفق تبدیل کنید. از طرفی با وجود فناوری‌های امروزی مثل شبکه‌های اجتماعی می‌توانید کالای خود را در بازارهای محلی و حتی جهانی تبلیغ کرده و به فروش برسانید. در این مقاله قصد داریم 3 دلیل منطقی که شروع کسب و کار را توجیه می‌کند و نکاتی که در این زمینه باید رعایت کنید را مطرح کنیم. 

 

راهنمای گام به گام کسب درآمد میلیاردی

 

1. پایین بودن هزینه‌های استارت آپ

بیشتر کسب و کارهای امروزی نیازی به بودجه زیادی ندارند و با هزینه کمتر از 100 یورو هم قابل راه اندازی هستند. امروزه با داشتن یک گوشی هوشمند و کارت بازرگانی، می‌توانید فرآیند کسب و کار خود را شروع و آن را حتی از خانه مدیریت کنید.

2. امکان استفاده از فناوری برای راه اندازی کسب و کار خود

شبکه‌های اجتماعی مثل فیس بوک و اینستاگرام و سایت‌های تجاری، مسیر مناسبی برای رسیدن استارت آپ‌ها به بازار هستند. شما می‌توانید به صورت آنلاین محصولات خود را تبلیغ کرده و بفروشید. امروزه بیزینس‌های موفق در فیس بوک ایجاد شده و از طریق توئیتر، یوتیوب و لینکدین تبلیغ می‌شوند. در این شبکه‌ها، امکان فروش هر نوع محصول و خدماتی وجود دارد.

3. سطح بالای پشتیبانی برای اجرای ایده بیزینس

شما از زمانی که کسب و کار خود را شروع می‌کنید، تنها نیستید. چون منابع پشتیبان مختلفی وجود دارند که به شما کمک می‌کنند کسب و کارتان را شروع کنید و آن را گسترش دهید. از جمله این منابع می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بخش خصوصی و همگانی: که ضروریات شروع یک کسب و کار مثل فضای کار و بودجه مالی را در اختیار شما قرار می‌دهند و شما را راهنمایی می‌کنند.
  • همتایان: سایر کسب و کارهای کوچکی که می‌توانند نظرات کارشناسی خود را در اختیار شما قرار دهند. با وجود این دلایل، دیگر بهانه‌ای برای شروع نکردن کسب و کار شخصی‌تان وجود ندارد. 

 

موفقیت در کسب و کار

 

قبل از شروع کسب و کار به چه نکاتی باید توجه کرد؟

زمانی که کسب و کار جدیدی را شروع می‌کنید، باید چند موضوع را در نظر بگیرید از جمله این که از خودتان بپرسید آیا ایده تجاری‌تان معقول و قابل اجرا است؟ آیا بازار و تقاضایی برای محصول و خدمات مورد نیازتان وجود دارد که با فروش آنها بتوانید به سود دست یابید؟ آیا به دنبال کاری نوآورانه هستید؟ و آیا محصول یا خدمات شما می‌تواند در بازار رقابت دوام بیاورد و مورد استقبال مشتریان قرار گیرد؟ در این قسمت سایر نکات مهمی که باید در نظر بگیرید را نام می‌بریم:

1. نقاط قوت و ضعف خود را بشناسید

شروع هر کسب و کاری مستلزم این است که به نقاط قوت، ضعف و مهارت‌های خود توجه کنید. چون در این صورت است که می‌توانید پی ببرید توانایی انجام چه کارهایی را دارید و چه کارهایی را نمی‌توانید انجام دهید. یکی دیگر از نکاتی که باید در نظر بگیرید این است که به ویژگی‌های شخصیتی خود توجه کنید. چون انجام هر کاری نیازمند داشتن شخصیت مخصوص آن است.

مثلاً اگر می‌خواهید کسب و کاری را شروع کنید که قبلاً کسی انجام نداده است، باید ظرفیت لازم برای مواجهه با شکست را داشته باشید. گاهی اوقات برخی از کسب و کارها، تا سال‌ها سودآوری ندارد. بنابراین باید صبر لازم برای برخورد با چنین موقعیت‌هایی را داشته باشید.

 

مقاله پیشنهادی: چگونه در کسب و کار خود موفق شویم؟

 شروع کسب و کار

 

2. انگیزه خود برای شروع کسب و کار را بدانید

قبل از این که کسب و کاری را شروع کنید، باید دلیل انجام آن را بدانید. اگر چه این موضوع ظاهراً بدیهی به نظر می‌رسد، اما هرچه دید روشن‌تری نسبت به هدف و انگیزه خود داشته باشید، احتمال موفقیت شما و دستیابی به خواسته مورد نظر افزایش می‌یابد. برخی افراد با انگیزه دستیابی به ثروت، قدرت، شهرت یا نجات جهان، یک کسب و کار را شروع می‌کنند.

انگیزه برخی افراد ترکیبی از همه این موارد است، اما در واقعیت حاضر به تأیید این موضوع نیستند. وقتی انگیزه خود را بشناسید، می‌توانید پی ببرید کدام کسب و کار برای شما مناسب‌تر است، زیرا اگر کسب و کاری همراستا با آرزوها و نیازهای شما نباشد، احتمال شکست شما بیشتر خواهد بود.

3. دغدغه مشتریان احتمالی‌تان را در نظر بگیرید

قبل از شروع کسب و کارتان با خود فکر کنید، آیا می‌توانید به حل یکی از مشکلات پیرامونتان کمک کنید و چگونه؟ بسیاری از شرکت‌های موفق، دغدغه حل مشکلات زندگی دیگران را داشته‌اند و این راه حل را از طریق محصول یا خدمات خود ارائه کرده‌اند.

4. درباره ایده تجاری خود تحقیق کنید

در این مرحله، باید درباره ایده تجاریتان تحقیق کنید تا از این طریق مشخص شود که آیا ایده یا ایده‌های مورد نظر شما موفق خواهند بود یا خیر. در این جا مراحلی که برای تحقیق درباره ایده تجاریتان باید طی کنید را نام خواهیم برد:

1. بازار هدف خود را تعریف و تحلیل کنید

به عبارت دیگر باید بررسی کنید آیا برای کسب و کار، محصول یا خدمات شما بازاری وجود دارد و آیا این بازار به اندازه‌ای هست که اهداف شما را پشتیبانی کند. همچنین باید رقبای اصلی خود را شناسایی کرده و به نقاط ضعف و قوت آنها، فرصت‌ها و تهدیدهای بازار توجه کنید.

2. میزان تقاضای محصول یا خدمات خود در بازار را بررسی کنید

باید بررسی کنید آیا محصول شما جزء کالاهای پرمصرف روزانه است یا متقاضیان آن تنها افراد خاصی هستند و بنابراین باید به مشتریان در زمینه کاربرد محصول یا خدماتتان توضیح دهید.

 

سه دلیل برای شروع کسب و کار

 

5. مشتریان احتمالی خود را بشناسید

شما باید تصویر روشنی از ویژگی‌ مشتریان احتمالی خود داشته باشید، یعنی طبقه اجتماعی، سن، جنسیت و تحصیلات آنها را بدانید. مثلاً اگر می‌خواهید به صورت آنلاین زبان تدریس کنید، باید از سطح دانش زبانی فرد، جنسیت، سن و فعالیت کنونی‌اش مطلع باشید تا با توجه به آنها، دوره آموزشی مناسب را به آنها عرضه کنید. 

6. برنامه‌ای مناسب برای بازاریابی و فروش داشته باشید

یکی از عوامل موفقیت در کسب و کار این است که بدانید از چه راهی می‌توانید تعداد مشتریان و سهمتان در بازار را افزایش دهید. همچنین باید روش‌های بازاریابی و فروش خود را نیز بشناسید. مثلاً آیا می‌توانید صرفاً از راه گفتن به دیگران، آن‌ها را در جریان فعالیت خود قرار دهید یا لازم است برای آن، تبلیغات گسترده‌ای مثلاً در شبکه‌های اجتماعی انجام دهید.

 

سه دلیل برای شروع کسب و کار و نکاتی که باید بدانید

 

7. از کارکرد مدل کسب و کارتان مطمئن شوید

به عبارت دیگر باید بررسی کنید با توجه به شرایط کنونی بازار و مشتریان احتمالی‌تان، آیا احتمال موفقیت مدل کسب و کارتان وجود دارد؟ مثلاً فرض کنید شما در زمینه تدریس زبان فعالیت می‌کنید و تصمیم دارید درآمدتان از این کار را افزایش دهید. در این صورت آیا روش‌های قدیمی تدریس همچنان کارآمد خواهد بود؟ یا باید آن را تغییر دهید و مثلاً به صورت تدریس از راه دور یا وبینار در بیاورید. 

8. برای طرح تجاری خود به دنبال بودجه باشید

مشخص کنید برای راه اندازی کسب و کار خود و خرید تجهیزات و زیر ساخت‌های مورد نیاز آن، چه میزان باید هزینه کنید، آیا می‌توانید آن را شخصاً تأمین کنید یا ناگزیر به گرفتن وام از بانک یا بنگاه‌های اقتصادی هستید.

طرح تجاری خود را تدوین کنید

طرح تجاری در واقع، نقشه راه شما برای شروع کسب و کار است. یک طرح تجاری خوب، باید ساده و قابل فهم بوده و در آن به نکات کلیدی زیر اشاره شده باشد:

  • پیشینه شما، تیمتان و توانایی‌هایتان
  • ایده تجاری‌تان و شرحی از محصول یا خدمات شما
  • ارزیابی بازار و فرصت‌هایی که پیش روی کسب و کار شما قرار دارد
  • هزینه‌ها، قیمت گذاری و پیش بینی میزان فروش و سودتان
  • استراتژی سرمایه گذاری‌تان، به این معنا که سرمایه‌تان را از کجا تأمین و صرف چه کاری خواهید کرد
  • کمک گرفتن از رسانه‌های اجتماعی

امروزه شبکه‌های اجتماعی، راهی ارزان قیمت و مطمئن برای معرفی کالا و محصولات شما به دیگران است. شما می‌توانید محصولات خود را به صفحات اجتماعی پر‌مخاطب ارسال کنید و از آنها بخواهید برای شما تبلیغات کنند. در قبال این کار می‌توانید تعدادی از محصولاتتان را در اختیار فرد تبلیغ کننده قرار دهید. اصولاً مردم، حرف افراد مشهور و محبوب را بیشتر باور می‌کنند، بنابراین به شرط این که محصول شما، کیفیت ادعا شده را داشته باشد، می‌توانید به فروش آن امیدوار باشید.

 

کسب درآمد دلاری با فروش در آمازون

 

در این مقاله با اقداماتی که قبل از انجام یک کسب و کار باید انجام دهید، آشنا شدیم که مهمترین آن‌ها بررسی ایده تجاری و تدوین طرح کسب و کار است. چون این دو تا حد زیادی چشم انداز و آینده کسب و کارتان را مشخص خواهد کرد. در کنار این عوامل همیشه باید سعی کنید یک سوم از زمان خود را صرف این سه فعالیت مهم یعنی توسعه کسب و کار، رسیدگی به امور مشتریان و مسائل مدیریتی کنید. به این طریق هم شما و هم کسب و کارتان توان و بازده لازم را داشته و سودآور خواهید بود.

 

شغل هر فرد، بخش مهمی از زندگی روزانه او را شامل می شود. بنابراین انتخاب شغلی که در کنار درآمدزایی 24 ساعته، شما را از انجام کارهای مورد علاقه تان مانند سفر کردن و... محروم نکند زندگی پربارتر و جذاب تری را برای شما می‌سازد. پیشنهاد ما به شما برای آشنایی بیشتر با چنین شغلی و راهنمایی که در مسیر بیزینس آنلاین آمازون شما را از همه نکات مطلع سازد، تماشای ویدیوهای معرفی این بیزینس غول آسا و جهانی است. همچنین نتایج شگفت انگیز دوره آربی مسیر را بهتر به شما نشان می‌دهد.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/three-reasons-to-start-a-business
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط