خلاصه ای از مقاله
مشاغل اینترنتی، کسب وکارها را متحول نموده است. ایده های زیادی برای راه اندازی مشاغل اینترنتی وجود دارد و هیچ محدودیتی برای کسب درآمد آنلاین وجود ندارد و صرفاً باید در تصمیم خود برای راه اندازی آنها جدی باشید. یعنی چه بسا حتی بتوانید بیزینس آنلاین خود را از خوابگاه دانشجویی یا آشپزخانه شروع کنید. در این مقاله به 4 ایده جدید در این زمینه می پردازیم.
آنچه در این مقاله می خوانید:
ایدههای مشاغل اینترنتی
مشاغل اینترنتی، نیاز به تخصص دارد؟ چه افرادی می توانند از این مشاغل کسب درآمد کنند؟ در محیط اینترنت، صدها فرصت برای راهاندازی کسب و کار وجود دارد، اما همه متوجه وجود آنها نمیشوند یا تصور میکنند که با آن نمیتوانند به درآمد بالایی دست یابند. در این جا قصد داریم چند ایده به شما معرفی کنیم که شاید قبلاً از وجود آنها اطلاعی نداشتهاید.
1. فریلنسینگ حرفهای
یکی از ایدههای فعالیت در بازار کار آنلاین، آزادکاری یا فریلنسینگ است. در صورتی که از مهارتهای بالایی در زمینه طراحی گرافیک، بهینه سازی موتور جست و جو یا سئو، طراحی سایت، نوشتن رزومه و تولید محتوا برخوردار هستید و وب سایت شخصی ندارید، میتوانید برای شروع، خدمات خود را به افرادی ارائه کنید که به فعالیتهای شما نیاز دارند.
برای این کار حتی لازم نیست پول خرج کنید. تنها کافی است در سایتهای معتبر فریلنسینگ ثبت نام کنید و در عرض چند ساعت به درآمد برسید. کار کردن برای پلتفرمهایی مانند Elance ،Upwork یا Fiverr درآمد بالایی داشته، میتوان آن را به عنوان شغل اصلی انتخاب کرد و کسب درآمد ارزی داشت.
2. خرده فروشی محصول در سایتهای بزرگ
حتماً شما هم با برخی از وب سایتهای فروش کالای فیزیکی مثل آمازون، eBay و علی بابا آشنا هستید. این شرکتها به صورت آنلاین فعالیت میکنند و صاحبان آنها در هر ثانیه از روز مشغول کسب درآمد هستند.
شما هم میتوانید به این سایتها ملحق شده و مشاغل اینترنتی خودتان را راه اندازی کنید و رویای دست یابی به درآمد 6، 7 و 8 رقمی را طی چند سال محقق کنید.
3. کسب درآمد از وبلاگ نویسی
وبلاگ نویسی یکی از راههای کسب درآمد اینترنتی است که راه اندازی آن فوق العاده آسان بوده و به سرعت نیز رشد میکند. برای شروع این بیزینس،کافی است مبلغی را صرف خرید هاست و دامنه کنید.
از آنجا که دهها تم رایگان برای وب سایت شما در دسترس خواهد بود، در نتیجه نیازی به استخدام طراح وب نخواهید داشت. به علاوه، وردپرس که سیستم اصلی مدیریت محتوا به حساب میآید نیز رایگان و برای همه قابل استفاده است.
اگر میانه خوبی با فناوری ندارید نگران نباشید، چون برای شروع میتوانید در یوتیوب ویدئوهای آموزشی موجود را تماشا کنید. امروزه بلاگرهای زیادی هستند که حتی به شغل دوم هم نیاز ندارند، به این خاطر که از همین وبلاگ نویسی میتوانند به درآمد بالایی دست پیدا کنند.
البته برای موفقیت در این زمینه، باید در مورد موضوعی که میخواهید بنویسید، اطلاعات کافی داشته باشید. شما در هر کسب و کار اینترنتی که فعالیت کنید، اگر جدیت کافی داشته باشید میتوانید موفق شوید.
بررسیها نشان میدهد برخی از وبلاگ نویسان از وب سایتهای خود بیش از 100 هزار دلار درآمد داشتهاند. این در حالی است که بیشتر افراد در طول یک سال از شغل معمولی خود هم نمیتوانند به چنین درآمدی دست یابند.
4. کسب درآمد از طراحی وبسایت
یکی دیگر از ایده های جذاب مشاغل اینترنتی، طراحی وب می باشد. امروزه شرکتهای زیادی وجود دارند که به دنبال ارتقا وب سایتهای خود هستند. اگر شما هم در زمینه طراحی وب مهارت دارید، مطمئناً میتوانید پول خوبی از آن کسب کنید.
در صورتی هم که در این رابطه دانش کافی ندارید، نگران نباشید، به این خاطر که میتوانید در گوگل و یوتیوب دهها ویدئو آموزشی تماشا کنید. در این سایتها، هر آنچه که نیاز داشته باشید در دسترس شما خواهد بود.
چگونه یک کسب و کار اینترنتی موفق داشته باشیم؟
1. بهترین روش معرفی محصول را یاد بگیرید
فراموش نکنید که شما تنها کارآفرینی نیستید که محصول یا خدمات در اینترنت میفروشید. اگر میخواهید مشتریان بالقوه خود را متقاعد کنید که محصول یا خدمات شما را به دیگران ترجیح بدهند، باید اطلاعات لازم را درباره محصولاتتان داشته باشید، شرایط بیزینس را به خوبی درک کنید و شناخت کافی نسبت به رقبایتان به دست آورید.
البته لازم نیست همه اطلاعات را در اختیار داشته باشید، اما باید حداقل در مورد نحوه شروع کار خود و راه اندازی مشاغل اینترنتی برنامهای در دست داشته باشید.
2. وب سایت حرفهای و کاربردی داشته باشید
پس از این که محصول و خدمات خود را به طور شفاف مشخص کردید، مرحله بعدی این است که یک دامین بخرید و سایت خود را به راه بیندازید. پس از آن باید نام جذابی برای وب سایت خود انتخاب کنید که در برگیرنده نام کسب و کار شما بوده و در عین حال کوتاه، ساده و خلاقانه باشد.
اساساً هدف از ساخت وب سایت این است که افراد زیادی از سراسر دنیا در جریان بیزینس شما قرار بگیرند. البته ساخت وب سایت تنها یک مرحله از معرفی کسب و کار به دیگران است و در کنار آن باید تلاش کنید آن را پویا، مرتبط و جذاب نگه دارید.
یکی از اقدامات مهمی که در رابطه با سایت خود باید انجام دهید این است که به کمک روشهای موجود، ترافیک هدایت شده به سایت خود را افزایش دهید. این کار به افزایش شانس فروش محصولات شما و رونق مشاغل آنلاین شما کمک خواهد کرد.
مقاله پیشنهادی : فروش محصول در آمازون یا دیجی کالا
3. مخاطب هدف خود را تعریف کنید
قبل از این که مشتری احتمالی خود را بشناسید، لازم است به این موضوع توجه داشته باشید که همه به محصول و خدمات شما نیاز ندارند و شما باید آنها را به کسانی معرفی کنید که نیاز و علاقه به کالای شما را در خو احساس میکنند.
وقتی افراد اجناس و خدمات مورد نیاز خود را از شما تهیه میکنند، باز هم برای خرید مراجعه خواهند کرد و چه بسا اعضای خانواده و دوستانشان را هم با خود بیاورند و به این صورت به مشتری وفادار و ایده آل شما تبدیل شوند.
وقتی مخاطب هدف خود را به درستی بشناسید، دیگر میدانید به چه کسی محصول بفروشید، چطور آنها را به محصول خود علاقهمند کنید و این که چه کار کنید که دوباره برای خرید به شما مراجعه کنند واز این طریق کسب و کار اینترنتی خود را رونق دهید.
4. بهترین رسانه برای تبلیغات محصول خود را پیدا کنید
در نکته قبلی گفتیم که معرفی محصول و خدمات به مخاطبی که واقعاً به آن علاقه داشته باشد، نقش مهمی در موفقیت کسب و کار شما خواهد داشت. نکته مهم دیگری که در این جا باید به آن توجه کنید، پلتفرمی است که میخواهید محصولات خود را در آن بفروشید.
شما باید پلتفرمی را انتخاب کنید که مشتریان هدف شما بیشتر در آن فعالیت دارند. مثلاً اگر مشتریان شما در دامنه سنی 18 تا 29 سال قرار دارند، بهتر است برای کسب و کار خود اکانتی در اسنپ چت و اینستاگرام باز کنید یا اگر به کسب و کارهای شغل محور علاقه دارید، بهتر است تمرکز خود را بر پلتفرم لینکدین قرار دهید.
اگر هم قصد دارید محصول و خدمات خود را به اعضای خانوادهتان معرفی کنید، فیسبوک بهترین گزینه به حساب میآید. سایر پلتفرمهای مفید که برای بازاریابی محصولات و خدمات خود میتوانید استفاده کنید عبارتند از گوگل پلاس، یوتیوب و پینترست.
نکته مهمی که باید به خاطر داشته باشید این است که تمرکز خود را بر شبکهای قرار دهید که بیشترین سودآوری را برای شما خواهد داشت. بیشتر افراد در تمام شبکهها اکانت باز میکنند، چون فکر میکنند از این راه به مخاطبان بیشتری دسترسی خواهند داشت، این در حالی است که در نهایت نه تنها نمیتوانند کسب و کار خود را رونق بدهند، بلکه وقت گرانبهایی که میتوانستند در جایی دیگر صرف کنند را هم از دست میدهند.
افراد موفقی مثل مارک زاکربرگ و استیو جابز یا بنیانگذاران سایتهایی مانند eBay، آمازون و علی بابا همگی کار خود را از یک اتاق یا پارکینگ خانهشان آغاز کردهاند و در نهایت در زمینه کاری خود بسیار موفق شده و میلیاردها دلار ثروت به دست آوردهاند.
این موضوع نشان میدهد که هیچ محدودیتی برای کسب درآمد آنلاین و مشاغل اینترنتی وجود ندارد و صرفاً باید در تصمیم خود برای راه اندازی آنها جدی باشید. یعنی چه بسا حتی بتوانید بیزینس آنلاین خود را از خوابگاه دانشجویی یا آشپزخانه شروع کنید.
تا به حال به خرید محصولات فیزیکی از کارخانههای چینی با قیمت بسیار مناسب و فروش آن در یک مارکت پلیس بزرگ و جهانی مانند آمازون فکر کردهاید؟ بیزینسی که با آزادی از المان زمان و مکان مسیر یک کسب درآمد 24 ساعته و دلاری را برای شما فراهم میکند. هر چند کار آسانی به نظر نمیرسد اما اگر راهنمای جامع و گامبهگام در این خصوص وجود داشته باشد، مسیر خیلی آسانتر و سریعتر طی میشود. تماشای ویدیوهای معرفی کسب و کار آمازون و مشاهده نتایج شگفتانگیز نتایج دوره آربی شاید نقطه عطف زندگی و کسب و کار شما باشد. پس این پیشنهاد را از دست ندهید.
پاسخ به نظر