خدمات راه اندازی صفر تا صد بیزینس فروش در آمازون - برای تعداد محدود رزرو فرصت

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

فریلنسینگ - 5 مزیت جالب فریلنسر شدن که شاید ندانید

توضیحات کوتاه :
فریلنسر، فردی مستقل است که خدمات ارائه می دهد و اغلب در چندین کار برای چندین مشتری همزمان کار می کند. امروزه هر کس می‌تواند با کنار گذاشتن سبک کاری 9 صبح تا 5 عصر، برای خودش کار کند.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 1

  • 1.3k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 3 دقیقه
فریلنسینگ - 5 مزیت جالب فریلنسر شدن که شاید ندانید

 

خلاصه ای از مقاله

فریلنسینگ چیست؟ چگونه می توان یک فریلنسر شد؟ چه افرادی می توانند در آزادکاری موفق شوند؟ سخت‌ترین بخش این کار، تغییر ذهنیت است. برخی افراد، تا مدت‌ها بعد از این که به شکل مستقل و آزاد کار می‌کنند، هنوز نمی‌توانند ذهنیت کارمند بودن را از خود دور کنند. با این حال، موفق شدن کار سختی نبوده و مراحل دست یافتن به این نوع استقلال راحت است.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

چگونه یک فریلنسر شویم؟

فریلنسرها معمولاً به ازای هر شغل درآمد کسب می کنند و برای کار خود نرخ ساعتی یا روزانه را دریافت می کنند. کار آزاد معمولاً کوتاه مدت است. ما در عصر کارآفرینی و فریلنسینگ یا همان آزاد کاری زندگی می‌کنیم.

امروزه هر کس می‌تواند با کنار گذاشتن سبک کاری 9 صبح تا 5 عصر، کنترل زمان را در دست بگیرد و برای خودش کار کند. با این حال، سخت‌ترین بخش این کار، تغییر ذهنیت است.

برخی افراد، تا مدت‌ها بعد از این که به شکل مستقل و آزاد، کار می‌کنند، هنوز نمی‌توانند ذهنیت کارمند بودن را از خود دور کنند. با این حال، موفق شدن کار سختی نبوده و مراحل دست یافتن به این نوع استقلال راحت است.

 

 فریلنسر شدن

 

در آزادکاری، شما باید خدماتی برای ارائه کردن داشته باشید. حال اگر مثلاً نویسنده هستید، نباید نگران باشید، به این خاطر که ارزش محتوای متنی آنلاین روز به روز در حال افزایش بوده و هر شرکتی صرف نظر از صنعتی که انجام می‌دهد و اهدافی که دنبال می‌کند نیاز به یک وب سایت دارد.

محتوای این وب سایت‌ها نیز باید دائماً به روز شود. به همین خاطر است که شرکت‌ها تصمیم به استخدام فریلنسرها  می‌گیرند. در این موقعیت شما می‌توانید با استفاده از مهارت خود به ارتقا رتبه آنها کمک کرده و مشتریان جدیدی برایشان جذب کنید.

آزادکاری یا فریلنسینگ مزایای زیادی دارد، اما کسانی که همچنان کاری معمولی انجام می‌دهند و احساس امنیت و راحتی دارند، از مزایای این شکل از فعالیت آگاه نیستند. در این جا به چند مورد از مهم‌ترین مزایای آزاد کاری اشاره خواهیم کرد.

 

از وب سایت آمازون درآمد میلیاردی کسب کنیم

 

مهم ترین مزیت‌های فریلنسینگ یا آزاد کاری

1. ساعات کاری فریلنسرها ثابت نیست

یکی از ویژگی‌های نامطلوب یک شغل این است که مجبور باشید در بهترین ساعات روز خود در محل مشخصی حضور داشته باشید. در این موقعیت، به ندرت فرصت انجام کاری دیگر برای شما فراهم خواهد بود.

برعکس، اگر فریلنسر باشید، خودتان تصمیم می‌گیرید که چه وقت کارتان را انجام دهید. به علاوه در صورتی که شرایط مشتری را نپذیرفتید، می‌توانید پیشنهاد کاری او را رد کنید.

2. هر زمان بخواهید می‌توانید از کار دست بکشید

هر وقت خسته شدید می‌توانید کار را متوقف کنید و استراحت کنید. همچنین می‌توانید به شکلی برنامه ریزی کنید تا در ساعت‌هایی که بیشترین بهره‌وری را دارید به کار بپردازید و آن را سریع تمام کنید.

اصولاً افرادی که به صورت فریلنسینگ کار می‌کنند، هرچه پروژه‌های بیشتر و در نتیجه پول بیشتری دریافت می‌کنند، شور و اشتیاق بیشتری برای کار کردن پیدا می‌کنند. به همین خاطر منتظر دریافت درخواست برای نوشتن مقاله و امضای قرار داد با مشتری بعدی هستند.

 

مزایای فریلنسر شدن

 

3. کاری را انجام می‌دهید که دوست دارید

این مورد، واقعاً یکی از مزایای بزرگ فریلنسینگ است که باعث ایجاد تحول بزرگی در زندگی می‌شود. وقتی بر سر یک کار معمولی باشید مجبور هستید تمام وقت کاری تکراری انجام دهید. در نتیجه از آن متنفر شده و ممکن است به خوبی هم از عهده انجام دادن آن برنیایید.

در این شرایط شاید فرد دیگری بتواند آن را بهتر از شما انجام دهد، اما در هر حال آن کار به شما واگذار شده است. به همین خاطر اغلب در انجام دادن آن کوتاهی می‌کنید، احساس بدی در مورد آن دارید، سر کار احساس کسالت می‌کنید و سرانجام از رفتن به دفتر متنفر می‌شوید.

4. با فریلنسینگ استقلال مکانی دارید

وقتی به صورت آزاد کار می‌کنید، می‌توانید در محیط راحت خانه به فعالیت خود مشغول شوید. اگر دوست داشته باشید می‌توانید در اتاق خوابتان یا در حالی که پشت میز آشپزخانه نشسته‌اید کارتان را انجام دهید.

به علاوه، دیگر مجبور به رفت و آمد و تحمل شرایط غیر دوستانه محیط کار هم نخواهید بود. در واقع مکان کار دیگر اهمیتی ندارد و حتی هنگام مسافرت و انجام کارهای مورد علاقه‌تان هم می‌توانید به کسب و کار خود ادامه دهید.

 

فریلنسینگ

 

5. امکان پیشرفت شغلی در آزاد کاری بیشتر است

شرایط شغلی که مجبور باشید از ساعت 9 صبح تا 5 عصر کار کنید، همانند زندانی است که امکان بیرون آمدن از آن برایتان بسیار دشوار است. در این موقعیت دیگر نمی‌توانید بر روی پروژه‌های جدیدی که دوست دارید کار کنید، نمی‌توانید استعدادهای خود را به دیگران نشان دهید و هرگاه ایده خلاقانه‌ای هم به ذهنتان خطور کرد، آن را بیان کنید.

برعکس، وقتی برای خودتان کار می‌کنید، واقعاً این فرصت را خواهید داشت که مهارت خودتان مثلاً نویسندگی را به یک کسب و کار تبدیل کنید. اگرچه این فرآیند زمان بر بوده و نیاز به یک استراتژی قوی دارد و ممکن است تا رسیدن به جایگاه واقعی، اشتباه‌های زیادی را هم مرتکب شوید، اما فراموش نکنید که بیشتر آزادکارها بعد از چند سال می‌توانند در کار خود به پیشرفت زیادی دست یابند.

در این صورت دنیای جدیدی پیش روی آنها قرار می‌گیرد که در صورت کار برای شخص دیگر به آن دست نمی‌یافتند. شرایط فریلنسینگ واقعاً عالی است. اگر قبلاً در مورد مزایای آن چیزی نمی‌دانستید، حتماً اکنون با خواندن این مطالب هیجان زده شده‌اید.

حال سؤالی که به ذهن می‌رسد این است که چطور می‌توان مثلاً در زمینه نوشتن، به یک نویسنده آزادکار  تبدیل شد و از آن مهمتر در آن به موفقیت دست یافت؟ در این جا مراحلی که می‌تواند شما را به یک فریلنسر خوب تبدیل کند را با هم مرور می‌کنیم.

چگونه به یک فریلنسر تبدیل شویم؟

1. در کنار کار اصلی یک فریلنسر باشید

شما نمی‌توانید از همان ابتدا شغل اصلی‌تان را کنار بگذارید و برای خودتان کار کنید. در عوض باید اول آن را به عنوان شغل دوم انجام دهید تا ارتباطات لازم را ایجاد کنید، نمونه‌ای از کارهای خود را جمع آوری کنید، تحقیقات لازم را انجام داده و تا حدودی به درآمد برسید.

پس از آن، وقتی کارتان رونق گرفت، آن را به کسب و کار دائمی‌تان تبدیل کنید. پس، فعلاً می‌توانید آن را مثلاً فقط آخر هفته و بعد یا قبل از رفتن به سر کار انجام دهید، اما در هر حال در مورد آن جدی باشید.

برای شروع سعی کنید اطلاعات خود را در مورد کارهایی که می‌توانید انجام دهید افزایش دهید و سپس از میان آنها هر کدام برایتان سودآورتر است را انتخاب کنید. به این منظور می توایند عملکرد افرادی که فعالیتی مشابه شما داشته‌اند را بررسی کنید و از آنها یاد بگیرید.

 

مزایای آزاذکاری

 

2. به دنبال ساخت برند شخصی برای فریلنسینگ خود باشید

برای شروع کار فریلنسینگ، یک وب سایت برای خودتان بسازید. البته این سایت می‌تواند به صورت یک وبلاگ باشد که در آن معمولاً مطلب می‌نویسید و دوست دارید آن را به دیگران ارائه کنید یا صرفاً یک دامنه با نام شما که با آن خودتان و کاری که انجام می‌دهید را به دیگران نشان دهید.

پس در هر صورت وجود آن لازم است و به نوعی خانه آنلاین شما است که برای پاسخ گویی به مشتریان احتمالی خود در آینده باید آنجا حضور داشته باشید.

اگر برای طراحی، بهینه‌سازی و کارهایی از این دست نمی‌خواهید خودتان کاری انجام دهید، فرد دیگری را استخدام کنید. پس از آن به شکلی حساب شده در رسانه‌های اجتماعی حاضر شوید. البته برای این کار لازم است زمانی را صرف ایجاد پروفایل خود کنید.

از یک تصویر مناسب برای معرفی خود به دیگران استفاده کنید. همچنین به وب سایت خودتان لینک بدهید و اطلاعات تماس را نیز حتماً ذکر کنید. به علاوه، در مورد این که در چه کارهایی بیشتر مهارت دارید نیز بنویسید و به این صورت با دیگران ارتباط برقرار کنید. نکته دیگر این که پست‌هایی که می‌نویسید، مطالب جالبی که به صورت آنلاین می‌خوانید یا خبرهای مربوط به کسب و کارتان را با دیگران به اشتراک بگذارید.

از کلمات کلیدی و هشتگ‌های مناسبی استفاده کنید تا دیگران هم بتوانند آنها را پیدا کنند. به خاطر داشته باشید که با این اقدامات هر لحظه ممکن است افرادی با پیدا کردن مطالب به اشتراک گذاشته شده، به شما دسترسی پیدا کرده و پیشنهاد کار بدهند.

 

فریلنسر

 

3. رایگان کار کنید

حال که سفر خود برای تبدیل شدن به یک نویسنده آزادکار موفق را شروع کردید، اولین مشتری خود را پیدا کرده و خدمات خود را به صورت رایگان به او ارائه کنید. همچنین می‌توانید با شرکت‌هایی که وبلاگ خود را به شکل منظم به روزرسانی نمی‌کنند تماس بگیرید یا به افراد تأثیرگذار در شبکه‌های اجتماعی یا به اصطلاح اینفلوئنسرها ایمیل بفرستید. هدف از این کار، دسترسی به یک مشتری واقعی است که از وجود او برای شناساندن سایت خود استفاده کنید.

4. به سایت‌های فریلنسینگ بپیوندید

حال می‌توانید به وب سایت‌هایی که برای فریلنسرهای تازه کار ایجاد شده است بپیوندید. UpWork ،Freelancer و سایت‌های مشابه در این زمینه فعالیت می‌کنند. مجدداً در این مورد هم لازم است به دقت در مورد پروفایل خود و اطلاعاتی که در آن قرار می‌دهید توجه داشته باشید. در این سایت‌ها، رقابت در سطح بالایی است، اما این موضوع نباید شما را نا‌امید کند. در عوض پیشنهادهای کاری را با دقت بررسی کنید و طرح کار خود را ارائه دهید.

البته این طرح باید به صورت کتبی و با دقت بالا تهیه شده باشد. با پیدا کردن اولین مشتری و ارائه کار با کیفیت به او، دیگران هم در جریان فعالیت شما در آن سایت قرار خواهند گرفت. به این ترتیب تعداد فیدبک های مثبتی که درباره کار شما ارائه می‌شود افزایش خواهد یافت و پیشنهادهای شغلی جدید به سمت شما سرازیر خواهد شد.

اکنون که با مراحل تبدیل شدن به یک نویسنده آزاد کار موفق آشنا شدید، دیگر می‌توانید به شکلی جدی‌تر به کار فریلنسینگ و راه اندازی کسب و کار خودتان فکر کنید.

 

تا به حال به خرید محصولات فیزیکی از کارخانه‌های چینی با قیمت بسیار مناسب و فروش آن در یک مارکت پلیس بزرگ و جهانی مانند آمازون فکر کرده‌اید؟ بیزینسی که با آزادی از المان زمان و مکان مسیر یک کسب درآمد 24 ساعته و دلاری را برای شما فراهم می‌کند. هر چند کار آسانی به نظر نمی‌رسد اما اگر راهنمای جامع و گام‌به‌گام در این خصوص وجود داشته باشد، مسیر خیلی آسان‌تر و سریع‌تر طی می‌شود. تماشای ویدیوهای معرفی کسب و کار آمازون و مشاهده نتایج شگفت‌انگیز نتایج دوره آربی شاید نقطه عطف زندگی و کسب و کار شما باشد. پس این پیشنهاد را از دست ندهید.

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/interesting-advantages-freelancing
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط