خدمات راه اندازی صفر تا صد بیزینس فروش در آمازون - برای تعداد محدود رزرو فرصت

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

چگونه ایده کسب و کار را اجرا کنیم؟

توضیحات کوتاه :
زمانی که به فکر راه‌اندازی یک استارتاپ هستید، باید از قبل درمورد تمامی مراحل و پیش نیازهای آن به خوبی فکر کنید و برای آنها برنامه‌ریزی دقیق داشته باشید. به عبارت دیگر باید بیزینس پلن طراحی کنید.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

1

تعداد امتیازها: 1

  • 1.5k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 2 دقیقه
چگونه ایده کسب و کار را اجرا کنیم؟

 

خلاصه‌ای از مقاله:

هر کسب و کاری با یک ایده شروع می‌شود. ما برای راه‌اندازی کسب و کار، زمان زیادی را صرف پرورش ایده می‌کنیم اما ممکن است فراموش کنیم که در مورد اجرایی کردن این ایده برنامه‌ریزی کنیم. یکی از بخش‌های مهم بیزینس پلن، تعیین شیوه اجرایی کردن ایده است.

 

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

اجرایی کردن ایده استارتاپ
توصیف نحوه اجرای ایده در بیزینس پلن
نحوه اجرایی کردن ایده استارتاپ
هزینه‌ها و مخارج استارتاپ
مدیریت ریسک در طرح کسب و کار
مزیت رقابتی استارتاپ چیست؟

اجرایی کردن ایده استارتاپ

زمانی که شما به فکر راه‌اندازی یک استارتاپ هستید، باید از قبل درمورد تمامی مراحل و پیش نیازهای آن به خوبی فکر کنید و برای آنها برنامه‌ریزی دقیق داشته باشید. برای راه‌اندازی استارتاپ، مطمئناً شما ایده‌ای دارید که قصد دارید آن را عملیاتی سازید. یکی از بخش‌های بیزینس پلن شامل توصیف چگونگی اجرایی کردن این ایده است.

 

چگونه بیزینس خود را با موفقیت مدیریت کنیم؟

 

توصیف نحوه اجرای ایده در بیزینس پلن

شما در این بخش از طرح تجاری، بیان می‌کنید که چگونه این بیزینس را مدیریت خواهید کرد و برای مشتریان خود ارزش آفرینی خواهید نمود. عملیات اجرایی به معنای فرایند مورد استفاده در ارائه کالا و خدمات در بازار است. هدف از نوشتن این بخش این است که تصمیم بگیرید چگونه از این عملیات اجرایی استفاده می‌کنید تا مزیت رقابتی برای خود ایجاد نمایید. یکی از مهمترین کارهایی که باید انجام دهید این است که عملیات اجرایی شما با پلن بازاریابی که برای خود ترسیم کرده‌اید هماهنگ باشد. به‌عنوان مثال، اگر کیفیت یکی از مزیت‌های رقابتی شما به شمار می‌رود، عملیات اجرایی خود را به گونه‌ای طراحی کنید که کیفیت را ایجاد کند و نه قیمت کم. به‌خاطر داشته باشید که گاهی اوقات لازم است برخی عملیات‌ها را جایگزین برخی دیگر نمایید. به عنوان مثال نمی‌توانید کیفیت بالا، قیمت پایین، عملکرد به‌موقع و انعطاف‌پذیری را همه به‌طور همزمان داشته باشید. اغلب مواقع، کیفیت بالا به معنای قیمت بالا و قیمت پایین به معنای تنوع و انعطاف‌پذیری کمتر است. بنابراین باید دقت داشته باشید که چگونه این موارد را انتخاب می‌کنید تا بتوانید بر اساس پلن بازاریابی خود، محصولات خود را وارد بازار نمایید. این عملیات اجرایی توسط بیزینس‌هایی که کالا ارائه می‌دهند و بیزینس‌هایی که خدمات ارائه می‌دهند قابل اجرا می‌باشند.

 

چگونه ایده کسب و کار را اجرا کنیم؟

 

عملیات اجرایی برای بیزینس‌هایی که کالا ارائه می‌دهند شامل موارد زیر می‌باشد: تولید کالا، خرید، کنترل کیفیت، حمل‌و‌نقل، انبار و ارسال، پشتیبانی فنی و خدمات مشتریان، صرف هزینه برای تجهیزات و سیستم‌ها، مهندسی، تحقیق و توسعه و غیره. بیزینس‌هایی که خدمات ارائه می‌دهند باید عملیات اجرایی زیر را مدنظر قرار دهند: مکان ارائه خدمات، نوع و اندازه مکان، استخدام و آموزش کارمندان، ساعات کاری، کامپیوتر، تجهیزات و سیستم‌ها، تحقیق و توسعه و غیره.

بنابراین در این قسمت از بیزینس پلن به طور خلاصه شرح دهید که قصد دارید چگونه محصول خود را تولید و عرضه نمایید. چگونه از این عملیات اجرایی استفاده می‌کنید تا برای مشتریان خود ارزش خلق کنید. چگونه از لحاظ قیمت، کیفیت، انعطاف و پاسخگویی به‌موقع از رقبای خود پیشی خواهید گرفت؟ کدام یک از این موارد برای شما اهمیت بیشتری دارد؟ آیا روش اجرایی کردن بیزینس شما، در بازار رقابت برای شما مزیت محسوب می‌شود؟

 

چگونه ایده کسب و کار را اجرا کنیم؟

 

مقاله پیشنهادی: کارمندان موفق استارت آپ ها چه ویژگی هایی دارند؟

نحوه اجرایی کردن ایده استارتاپ

در این قسمت باید مشخص کنید که کدام یک از این عملیات اجرایی را خودتان انجام می‌دهید و کدامیک توسط دیگران انجام می‌شود و دلیل آن را نیز ذکر کنید. آن بخش از عملیات اجرایی که برای موفقیت بیزینس اهمیت حیاتی دارد باید توسط خود شما انجام گیرد. این موارد شامل تولید، ارسال سفارشات، انبارداری، خدمات مشتریان، طراحی وبسایت و هاستینگ می‌شود. برخی از موارد را نیز می توانید برون‌سپاری کنید. برون‌سپاری به این معنی است که از یک شرکت یا فرد خارج از شرکت خود بخواهید که کار تولید را برای شما انجام دهد. اغلب کارآفرینان فکر می‌کنند که برون‌سپاری تمامی مشکلات اجرایی آنها را حل خواهد کرد. مسلماً برون‌سپاری مزایای زیادی دارد مانند کاهش هزینه‌های اولیه تولید و توسعه، دسترسی به نیروی کار متخصص و کمک به توسعه بازارهای جدید. اما برون‌سپاری معایبی نیز به همراه دارد. به‌عنوان مثال، اگر کالای شما را فرد دیگری تولید کند، به احتمال زیاد باید از قوانین آنها مبنی بر کمترین تعداد سفارش تبعیت کنید. به این معنا که هر تولیدکننده‌ای تعداد مینیمم سفارش را برای خود تعریف کرده و شما باید آن تعداد را سفارش دهید. حال اگر شما آن تعداد را سفارش دهید و پس از فروش از مشتریان خود بازخورد منفی دریافت کنید، تا زمانی که موجودی شما به طور کامل به فروش نرسد نمی‌توانید تغییراتی در آن ایجاد کنید. یا اینکه تعداد زیادی از موجودی شما به‌فروش نخواهد رفت.

 

چگونه ایده کسب و کار را اجرا کنیم؟

 

هزینه‌ها و مخارج استارتاپ

یکی از مهمترین تصمیماتی که باید در هنگام آغاز به کار بیزینس اتخاذ نمایید این است که در مورد هزینه‌ها و مخارج برنامه ریزی کنید. در این قسمت از بیزینس پلن باید نشان دهید که کسب و کار شما با چه هزینه‌هایی مواجه خواهد بود. به‌عنوان مثال هزینه تأمین مواد اولیه چقدر خواهد بود. تأمین‌کننده‌ها، فروشنده‌ها، شرکای استراتژیک و همکاران را معرفی نمایید. همچنین ذکر کنید که چه توافق‌هایی با آنها به عمل آورده‌اید. همچنین هزینه نیروی کار، نوع مهارت‌ها و میزان حقوق کارمندان نیز باید مشخص شود.

مدیریت ریسک در طرح کسب و کار

برای راه‌اندازی هر کسب و کاری، در هنگام برنامه‌ریزی برای عملیات اجرایی، باید ریسک‌های مربوط به آن را پیش‌بینی نمایید. در بیزینس پلن باید دقیقاً مشخص کنید که اجرایی کردن این بیزینس با چه ریسک‌هایی مواجه خواهد بود؟ ممکن است فکر کنید که چرا باید به ریسک‌ها اشاره کنید؟ ممکن است سرمایه‌گذاران با دیدن این ریسک‌ها از ادامه کار منصرف شوند. اما در واقع حقیقت برعکس این مطلب است. تمامی کسب و کارها با نوعی از ریسک مواجه هستند و شما باید به سرمایه‌گذاران نشان دهید که از این ریسک‌ها آگاهی دارید و از آمادگی مقابله با آنها نیز برخوردار می‌باشید. در بیزینس پلن به ریسک‌هایی بپردازید که حقیقتاً می‌توانند بیزینس شما را به خطر بیندازند و نه آن ریسک‌هایی که معمولی هستند و هر بیزینسی با آن مواجه می‌شود. به طور خلاصه هر ریسک را توصیف کنید و ذکر کنید که برای به حداقل رساندن این ریسک‌ها چه اقداماتی انجام خواهید داد. ریسک‌های مربوط به بازار شامل اندازه بازار، قیمت مورد نظر مشتریان و چرخه طولانی فروش می‌باشد. در مورد رقبا ریسکی که وجود دارد این است که آنها قیمتهای پایین‌تر از شما روی محصولات خود بگذارند. ممکن است بازار ثبات نداشته باشد، قوانین جدید وضع شود که بیزینس شما را دچار تغییر نماید یا حتی تغییرات اقتصادی رخ دهد. همگی این موارد را باید از قبل پیش‌بینی کنید.

 

چگونه ایده کسب و کار را اجرا کنیم؟

 

مقاله پیشنهادی: ریسک پذیری و موفقیت

یکی از دشوارترین و در عین حال مهمترین وظایفی که بر عهده کارآفرینان است شناسایی مزیت رقابتی بیزینس است. اغلب اوقات، کارآفرینان نمی‌توانند به‌طور صادقانه محیط و فضای رقابت را بررسی نمایند. شما در ابتدا باید تحلیل جامعی از صنعت مورد نظرتان انجام دهید. در این صورت می‌توانید تعیین کنید که در فضای رقابتی این صنعت، از چه مزیت‌هایی در مقابل رقبا برخوردار هستید. یک مورد دیگر این است که وقتی در کسب و کاری موفق می‌شوید، مطمئناً افرادی پیدا می‌شوند که از شما دنباله‌روی کرده و همان کار شما را انجام می‌دهند. شما در برنامه کسب و کار خود باید پیش بینی نمایید که در این مواقع، چگونه می‌توانید مزیت رقابتی و جایگاه خود در بازار را حفظ کنید. بنابراین برای شناسایی مزیت رقابتی خود، این موارد را در نظر بگیرید:

 

چگونه با فروش کالا در آمازون درآمد دائمی داشته باشیم؟

 

منابع مالی، فیزیکی، انسانی و سازمانی خود را شناسایی کنید. ظرفیت‌های بیزینس خود مانند تخصص علمی و فنی، طراحی محصول و نوع فروش را مشخص کنید. سپس به این فکر کنیدکه چگونه می‌توانید مانع ورود رقبای جدید به بیزینس خود شوید. تلاش برای گرفتن حق کپی‌رایت، ایجاد وفاداری مشتریان، کنترل کانال‌های توزیع و تغییر قیمت‌ها از جمله این تلاش‌ها می‌باشد. بنابراین تلاش کنید تا آنجا که می‌توانید برای خود مزیت رقابتی ایجاد کنید تا بتوانید در بازار از رقبا پیشی گرفته و موقعیت خود را در بازار تثبیت نمایید.

شغل ایده‌آل شما باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ آزادی از المان زمان و مکان برای شغلی که انتخاب می‌کنید، چقدر اهمیت دارد؟ شروع بیزینس‌های آنلاین آن هم در یک مارکت پلیس جهانی، یکی از شغل‌های محبوب جهان است چون فرد را محدود به زمان و مکان خاصی نمی‌کند و زمینه کسب درآمد دلاری را فراهم می‌کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص بیزینس بزرگ و پرسود آمازون، پیشنهاد ما مشاهده ویدیوی معرفی این بیزینس است.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/execute-business-ideas
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط