خلاصه ای از مقاله
شاید به خودتان بگویید به چه علت من بعد از یک سال کار کردن هیچگونه پیشرفتی نداشتهام؟! زمان خود را بشکنید! یک سال را به 12 ماه، هر یک ماه را به 30 روز و به همین ترتیب ادامه دهید. برآورد کنید که در تکتک آن روزها تا چه اندازه روی کاری که در حال انجام آن بوده اید، تمرکز کردید؟
آنچه در این مقاله می خوانید:
- چگونه در طول روز موفق به انجام تمامی کارهای خود شویم؟
- چگونه برنامهریزی روزانه شخصی داشته باشیم؟
- برای کسب موفقیت، کارهای خود را تقسیم بندی کنید
- اولویتبندی کارهای روزانه از چه اهمیتی برخوردار است؟
- عوامل اصلی عدم پیشرفت در کار و فعالیتهای هر شخص چیست؟
- راز موفقیت انسانهای بزرگ چیست؟
- ایدههای راهاندازی کسبوکار چه چیزهایی میتواند باشد؟
- ایده های خود را پیاده سازی کنید
- گامهای مؤثر در جهت افزایش مهارت
- بهبود و افزایش توانایی در مسیر موفقیت
چگونه در طول روز موفق به انجام تمامی کارهای خود شویم؟
با تکنیکی که در این مقاله در رابطه با آن صحبت میکنیم، در طول روز قادر به انجام تمامی کارهای مهم خود میباشید. این مقاله را با یک مثال شروع میکنیم؛ فرض میگیریم یکی از لباسهای شما کثیف شده است و قصد دارید آن را بشویید. صبر میکنید که تعداد بیشتر از لباسهایتان کثیف شود تا همه لباسها را با هم بشویید یا اینکه تکبهتک آنها را میشویید؟ مثال دوم: چندین سال پیش که شما برای پرداخت قبضهای خود به بانک میرفتید، برای پرداخت یک قبض به بانک میرفتید یا اینکه صبر میکردید قبض خود را با انجام چندین کار بانکی دیگر در یک روز و یک زمان پرداخت کنید؟ موضوع این مقاله دقیقاً همین است. میخواهیم چندین موضوع مختلف را که در انتهای این مقاله به یک جمعبندی کلی میرسند، بررسی کنیم. اما روشی که قصد داریم به شما بگوییم کمی سخت میباشد و اگر که حس میکنید نمیتوانید آن را انجام دهید، به خودتان بگویید من 1 یا 2 بار این موضوع را امتحان میکنم و اگر که جواب خوبی گرفتم، آن را به عادت تبدیل میکنم و اگر جواب خوبی نگرفتم دیگر آن را انجام نخواهم داد.
مقاله پیشنهادی: رسیدن به موفقیت با اولویت بندی در کارها
چگونه برنامهریزی روزانه شخصی داشته باشیم؟
شما باید سعی کنید که مانند همان موضوع لباس شستن و یا عادت رفتن به بانک، کارهایتان را در یک دسته قرار دهید و همه آنها را با هم انجام دهید. اگر صاحب کسبوکار و یا کارمند باشید باید هر روز را به کار خاصی اختصاص دهید. برای مثال با خود بگویید که من در روز ثابتی از هفته با مشتریهای خود تماس میگیرم، روز دیگری از هفته بر روی محصول و یا خدمات خود کار میکنم، روز دیگری را به بازاریابی اختصاص میدهم و همه اینها به این معناست که تمرکز خود را بر روی کاری که قصد انجام آن را دارید، میگذارید، نه اینکه امروز فقط به مدت یک ساعت، کاری را انجام دهید. دقت داشته باشید که به صورت پروندهای کار کنید.
برای کسب موفقیت، کارهای خود را تقسیم بندی کنید
برای مثال یکی از روشها این است که اگر میتوانید کارهایتان را به صورت هفتهای تقسیمبندی کنید. مثلاً به خودتان بگویید که من روزهای دوشنبه را به فلان کار اختصاص میدهم و هر دوشنبه من همان کار را انجام میدهم. اگر روش هفتهای برای شما جوابگو نیست شاید در بازه چندین روزه و یا حتی یک ماهه برای شما جواب دهد. هر چه این بازه زمانی بیشتر باشد به این معناست که قدرت شما در تصمیمگیری و انجام دادن کارها بیشتر است. پس درنهایت شما کارهای خود را در یک طبقه قرار میدهید و همه آنها را باهم انجام میدهید و بر روی اینکه برای مثال امروز حتماً این پرونده را به پایان برسانید، تمرکز میکنید. به عنوان مثال در کسبوکار اگر که شما قصد انجام کاری را در بازه زمانی بلندمدت داشته باشید، اگر برای همان کار چند روز متوالی وقت بگذارید آن پروسه بهطور کامل به پایان میرسد. اما زمانی که بین آن وقفههایی را ایجاد میکنید، ناخودآگاه فراموش میکنید که کجای مسیر بودهاید. زمانی که دوباره برای انجام آن کار اقدام مینمایید، ممکن است مقداری از زمان خود را تنها صرف این موضوع نمایید که اصلا کجای مسیر بودید!
اولویتبندی کارهای روزانه از چه اهمیتی برخوردار است؟
یکی از عیبهای سیستم آموزشی آکادمیک این نکته است که شما باید در یک بازه زمانی طولانی یک کتاب یا درس را بخوانید و شاید هفتهای یک جلسه با استاد خود کلاس داشته باشید. درنتیجه فاصله زیادی میان آموزشهای شما اتفاق میافتد، ناخودآگاه ذهن شما دچار پرش میشود، خیلی مسائل توسط شما فراموش میشود و حتی شاید انگیزه خود را از دست بدهید. پس حواستان باشد که پروندهای عمل کنید. یک نکته بسیار مهم دیگر، در طول روز شما دو بخش اصلی را در اختیار دارید. از صبح که شروع میکنید تا نزدیک ظهر، بخش اول و حدوداً بعد از نهار بخش دوم را تشکیل میدهد، که در این دو بخش شما میتوانید کارهای مهم خود را انجام دهید. حالا این نکته بسیار مهم است که اگر شما 10 یا 11 کار را روی کاغذ نوشتید، بتوانید با اطمینان بگویید ترتیب کارها به چه صورت است و آنها را اولویتبندی کنید. زمانی که کارهای خود را بشناسید، آنها را طبق برنامه انجام دهید و کارهای مهم خود را در بخش اول روز انجام دهید، صد درصد در طول روز بازدهی بالاتری خواهید داشت. تمامی انسانهای موفق دنیا در طول روز 24 ساعت وقت دارند پس این موضوع مهم است که شما زمان خود را به چه شکل مدیریت میکنید.
مقاله پیشنهادی: اولویت بندی فرصت ها برای رسیدن به موفقیت
عوامل اصلی عدم پیشرفت در کار و فعالیتهای هر شخص چیست؟
شاید این جمله برای شما بسیار ساده باشد که تعریف موفقیت یک روش جادویی نیست. باور کنید که تعریف آن در کنترل کردن بعضی از همین عادتهای کوچک روزمره ما معنا میشود. بیش از 90 درصد انسانها زمانی که از خواب بیدار میشوند اولین کاری که انجام میدهند چک کردن شبکههای اجتماعی ازجمله نرمافزارهای ارتباطی، ایمیلها، پیامهای اینستاگرام و صدها نرمافزار دیگر میباشد. این مسئله بزرگترین اشتباه است. زیرا شما در این روش بهترین تایم روز خود را به کاری اختصاص میدهید که نهتنها هیچ نقشی در طول زندگی شما نخواهد داشت بلکه از اولویت بسیار کمی نیز برخوردار است. شاید به خودتان بگویید به چه علت من بعد از یک سال کار کردن هیچگونه پیشرفتی نداشتهام؟! زمان خود را بشکنید! یک سال را به 12 ماه، هر یک ماه را به 30 روز و به همین ترتیب ادامه دهید. برآورد کنید که در تکتک آن روزها تا چه اندازه روی کاری که در حال انجام آن بوده اید، تمرکز کردید؟ اگر کمی فکر کنید، متوجه میشوید که در طول روز تا چه اندازه زمان خود را به کارهای کماهمیت اختصاص میدهید.
راز موفقیت انسانهای بزرگ چیست؟
آیا میدانید کارهای طبقه اول کدام یک از کارها میباشد؟ همان کارهایی که اگر آنها را انجام ندهید زندگی شما به خطر میافتد. از این دسته از کارها در زندگی خود دارید؟ اگر اینگونه است باید به مراحل قبل بازگردید، هنگام هدفگذاری رویاها و پیدا کردن مسیر. اما اگرکسبوکار و زندگی خوبی دارید و سعی دارید آن را حفظ کنید، مسلماً تعدادی از کارها را باید انجام دهید که بسیار هم مهم میباشند. باید آنها را پیدا کرده و در بخش اول قرار دهید. کنترل کردن تمامی عادتهای روزانه توسط هر یک از شما منجر به تبدیلشدن شما به یک انسان موفق میشود و هیچ فرمول دیگری وجود ندارد. پس فکر نکنید که انسانهای بزرگ دنیا کارهای عجیب و غریبی انجام میدهند. شما اگر بتوانید در طول روز، خودتان و عادتهایتان را کنترل کنید و یک برنامه خوب داشته باشید، صددرصد بازدهی بالاتری در طول روز خواهید داشت.
ایدههای راهاندازی کسبوکار چه چیزهایی میتواند باشد؟
یک نکته جالب که در انتهای این مقاله به آن میپردازیم، استفاده از همین استراتژی برای کسانی است که به دنبال راهاندازی یک کسبوکار هستند. خیلی از کارها در زندگی شما وجود دارد که یا باید هزینه زیادی برای آن پرداخت کنید و یا اینکه زمان زیادی را برای آن در نظر بگیرید. زیرا کاری است که تنها یک بار قرار است انجام شود. یا به این علت که میخواهید خود شما به تنهایی آن کار را انجام دهید، برای شما زمانگیر است. اگر شرکتی تأسیس کنید که شما تکتک کارهای افراد را به صورت یکجا انجام دهید، خود آن اشخاص دیگر کاری انجام نمیدهند. درنهایت به شما پولی پرداخت میکنند، شما کسب درآمد میکنید و شما هم در مقابل یک سرویس ارائه میدهید. از طرفی به این دلیل که برای عده کثیری این کار را انجام دادهاید برای خود شما هم بهصرفه است. این ایده، ایده کسبوکارهای بزرگ دنیا است. مثلاً فرض کنید که هر یک از انسانها برای پست بسته خود مجبور باشند که تکتک به اداره پست بروند. حالا تصور کنید که یک کمپانی وجود داشته باشد که به منزل هرکدام از آنها برود، پاکتها را جمعآوری کند و همه را به صورت یکجا به اداره پست ببرد. از این ایده استفاده کنید.در خیلی از کسبوکارها میتوانید این ایده را پیاده کنید.
ایده های خود را پیاده سازی کنید
برای مثال زمانی که شرکت Uber ساخته شد، موسس آن به این موضوع فکر کرد که زمانی که یک شخص یک Uber یا تاکسی را اجاره میکند (سرویس Uber سرویسی مشابه اسنپ، در خارج از ایران است) میتواند آن را با سایرین به اشتراک بگذارد. حتی می تواند در سرویسی که در حال حرکت به سمت مقصد است و نیاز او را به عدم استفاده از خودرو برطرف میسازد را نیز با سایر درخواستکنندگان به اشتراک بگذارد. درنتیجه برای راننده و مشتری هر دو بهصرفه است. به این ایده فکر کنید و برآورد کنید که چه سرویس و خدماتی را قادر هستید در یک مجموعه قرار دهید که بتوانید برای تعداد بسیاری از افراد انجام دهید و هزینهای از آن اشخاص دریافت کنید. این مسئله میتواند شامل بسیاری از کارها باشد و تنها کافی است که قدری به آن فکر کنید.
مقاله پیشنهادی: مدیریت زمان بر اساس تیپ شخصیتی | عزت خواه دات کام
گامهای مؤثر در جهت افزایش مهارت
شاید برای بسیاری از کارمندان تفاوتی نداشته باشد که در طول روز مفیدتر باشند یا کارهای بیشتری انجام دهند. زیرا کارفرما اصلاً اهمیتی نمیدهد و یا حقوق این اشخاص ثابت است. بنابراین چرا باید به دنبال این موضوع باشند که بیشتر و بهتر کار کنند؟ جواب این سؤال بسیار ساده است. اگر کارفرما شما قدر ارزشهای شما را نمیداند مسلماً انسان موفقی در کسبوکار خود نیست و شما هم نباید خواستار تغییر دادن او باشید. وظیفه هرکس این است که زندگی و شخصیت خودش را تغییر دهد. پس کمکم به این نتیجه میرسید که بگویید من هر روز در حال بهتر شدن هستم و هر روز به بازدهی بالاتری دست پیدا میکنم بنابراین شاید لازم باشد که موقعیت شغلی فعلی خود را به نحوی بهبود ببخشم. درنتیجه هر روز به این فکر کنید که چه ارزشی میتوانید به کار خود اضافه کنید.
بهبود و افزایش توانایی در مسیر موفقیت
اگر که امروز در محل کارتان قادر به انجام 10 کار و دریافت نتیجه مورد نظر هستید، سعی کنید این مسئله را به زمان کوتاهتری ارتقاء دهید. اگر در شرکتی مشغول به کار هستید که در آن میزان فروش مطرح است و روزانه یک میلیون فروش دارید، به این فکر کنید که در مدتزمان کمتر فروش خود را به دو میلیون برسانید تا شرکت شما سود بیشتری دریافت نماید. درنتیجه شما شخصاً باعث افزایش این سود خواهید بود و ارزش کاری و مهارتهای شما افزایش مییابد. بنابراین همیشه تشنه افزایش قدرت و مهارت خود در هر کاری که مشغول به انجام آن هستید، باشید. به همین علت است که انسانها به دنبال ورزش و کسبوکارهای مختلف میروند. زیرا آنها دوست دارند که بهتر باشند و نباید این صفت را از خود بگیرند.
دوست خوبم تلاش ما بر این است نقشی در موفقیت تو داشته باشیم. اگر شما دوست عزیز مشتاق یادگیری فروشندگی آنلاین در سایت آمازون هستید میتوانید با مطالعه مطالبی که در صفحه دوره آربی ارائه شده است، مسیر درستی را انتخاب کنید. آموزشهای دوره آربی شما را از صفر تا صد با نحوه فروش در آمازون آشنا میکند.
پاسخ به نظر