خلاصه ای از مقاله
امروزه، یکی از معیارهایی که برای سنجش اعتبار یک کسب و کار استفاده میشود، امکان مشاهده آن بیزینس در محیط وب است، زیرا اصولاً مشتریان بالقوه و سرمایهگذاران، با توجه به مشاهدات خود درباره یک کسب و کار در صفحه اول نتایج گوگل، تصمیم میگیرند که به خرید از آن بیزینس یا همکاری با آن ادامه بدهند یا خیر. نتیجه تحقیقات نشان میدهد که 81 درصد از کسانی که قصد خرید اینترنتی دارند، ابتدا در فضای وب، درباره کالای مورد نظر تحقیق میکنند.
آنچه در این مقاله می خوانید:
- 6 مهارت کاربردی که هر کارآفرینی باید از آن برخوردار باشد
- برخورداری از دانش بالا در زمینه دنیای دیجیتال
- پیش بینی شرایط مالی
- مهارتهای تولید ویدئو
- از اتوماسیون به نفع خود استفاده کنید
- هویت قدرتمندی به برند خود ببخشید
- شبکه ارتباطی قدرتمندی ایجاد کنید
6 مهارت کاربردی که هر کارآفرینی باید از آن برخوردار باشد
امروزه برای موفقیت در کسب و کار، مدیران و صاحبان بیزینس باید مجموعهای از مهارتها را در اختیار داشته باشند که به آنها امکان بقا و سازگاری با تغییرات را بدهد. در این مقاله، به معرفی این مهارتها خواهیم پرداخت.
1. برخورداری از دانش بالا در زمینه دنیای دیجیتال
کارآفرینان امروزی، برای پررنگ نشان دادن حضور خود و بقا در دنیای در حال تغییر کسب و کار، بایستی در فضای اینترنت حضور پررنگی داشته باشند. ظهور شرکتهایی مانند آمازون، نتفلیکس، ایر بی ان بی و غیره، شاهدی بر تأثیر فناوری بوده و در عین حال تصویر جدیدی از مفهوم حرفهای بودن و برخورداری از مهارت را ارائه میکند. برای درک بهتر این موضوع در ذهن خود مارک زاکربرگ و یک بانکدار از دهه 90 میلادی را در نظر بگیرید. امروزه از مدیران انتظار میرود که بتوانند به سرعت خود را با فناوریها و شرایط جدید از جمله اپلیکیشنهای ابری و قابلیت همکاری از راه دور، از طریق اینترنت، تطابق بدهند. امروزه، یکی از معیارهایی که برای سنجش اعتبار یک کسب و کار استفاده میشود، امکان مشاهده آن بیزینس در محیط وب است، زیرا اصولاً مشتریان بالقوه و سرمایهگذاران، با توجه به مشاهدات خود درباره یک کسب و کار در صفحه اول نتایج گوگل، تصمیم میگیرند که به خرید از آن بیزینس یا همکاری با آن ادامه بدهند یا خیر. نتیجه تحقیقات نشان میدهد که 81 درصد از کسانی که قصد خرید اینترنتی دارند، ابتدا در فضای وب، درباره کالای مورد نظر تحقیق میکنند.
اگر به تازگی کسب و کاری راه اندازی کردهاید، در ابتدا، یک وب سایت ایجاد کنید و برند خود را در تمام پلتفرمهای شبکههای اجتماعی معرفی کنید. پس از آن و قبل از استخدام برنامهنویس، سعی کنید هاستینگ وبسایت شرکت خود را بر روی نرمافزارهایی مثل Squarespace، Wix یا Wordpress انجام دهید، چون هم استفاده از آن برای کاربران سادهتر است و هم نیازی به صرف هزینههای گزاف ندارد. از این مرحله به بعد، میتوانید تکنیکهای ساده بهینهسازی موتورهای جست و جو یا SEO را به کار بگیرید تا به تدریج وبسایت شما در صفحه نتایج قابل مشاهده شود. استفاده از کلمات کلیدی پر جستجو، ایجاد محتوای ارگانیک و بک لینکهای خارجی باعث میشود که ترافیک سایت شما به تدریج افزایش یابد. با این حال نکتهای که باید در نظر داشته باشید این است که افزایش ترافیک جست و جو، لزوماً به معنی افزایش درآمد شما نخواهد بود، اما در هر حال به کمک آن میتوانید نرخ تبدیل مشتریان در آینده را بررسی کنید.
2. پیش بینی شرایط مالی
بسیاری از صاحبان کسب و کار تصور میکنند که بهتر است به جای برنامهریزی مالی برای بیزینس خود، وقتشان را صرف گسترش و اداره آن کنند. این در حالی است که پیشبینی مالی، به مانند نقشه راه در شکلگیری هر کسب و کاری نقش دارد. پیشبینی و برنامه ریزی برای هدفهای مالی، به شما در شناسایی منابع مورد نیاز و راههای ارزیابی موفقیتتان کمک خواهد کرد. همچنین به این وسیله میتوانید اطمینان سرمایهگذاران را نیز جلب کنید، چون متوجه میشوند که شما کسب و کار خود را به صورت حساب شده و بر اساس تحقیق، راهاندازی کردهاید. با این حال به خاطر داشته باشید در صورتی که پیشبینیهای شما دقیق نباشد، در مدیریت هزینهها به مشکل برخورد کرده و دردسرهای مالی برایتان به وجود خواهد آمد. اصولاً قاعده کلی برای پیشبینی مالی اوضاع یک کسب و کار این است که همیشه از هزینهها شروع کنید، به این خاطر که محاسبه و پیشبینی هزینهها در مقایسه با درآمد، کار راحتتری است. بنابراین برای پی بردن به این که با چه میزان فروش میتوانید به سود دست یابید، لازم است از ابتدا هزینههای خود را یادداشت کنید. همچنین سعی کنید به طور منظم عملیات مالی خود را ارزیابی کنید و میزان نزدیکی آنها به پیشبینیهای خود را بررسی کنید. اگرچه پیشبینی دقیق رشد مالی یک کسب و کار، فرآیند زمان بری است، اما به خاطر داشته باشید که در هر حال شما سرمایهگذار بیزینس خود هستید و باید به اعتبار و ارزشمندی کسب و کار خود اطمینان داشته باشید.
3. مهارتهای تولید ویدئو
پژوهشگران، سالها به بررسی تأثیر افزایش استفاده از رسانههای تصویری در بیزینسها پرداخته و آن را روشی مؤثر برای افزایش بهرهوری کسب و کارها معرفی کردهاند. در صورتی که در برخی از شبکههای اجتماعی مثل فیسبوک، لینکدین و حتی یوتیوب فعالیت زیادی داشته باشید، حتماً می دانید که وقتی شروع به تماشای فایلهای ویدئویی میکنید، دست کشیدن از آن کار راحتی نیست. در حقیقت، محبوبیت و تأثیر گذاری بازاریابی ویدئویی در افزایش ورود ترافیک به سایتها و بالا بردن نرخ تبدیل، روز به روز در حال افزایش است. نتیجه یک تحقیق نشان داد که تا سال 2019، هشتاد درصد حجم اینترنت در سراسر جهان صرف تماشای محتوای ویدئویی خواهد شد. با فراگیر شدن بازاریابی محتوایی، کسب و کارهایی که نتوانند از قدرت ویدئو در بیزینس خود استفاده کنند، مطمئناً محکوم به شکست خواهند بود. در این جا به برخی از راههای استفاده از محتوای ویدئویی در کسب و کارها اشاره میکنیم:
- تولید مجموعهای از ویدئوهای آموزشی که اطلاعات مفیدی به مخاطبان ارائه کند.
- تولید ویدئوهای زنده جهت برقراری ارتباط و تعامل با عموم مردم
- استفاده از فایلهای ویدئویی در صفحات لندینگ یا فرود جهت افزایش نرخ تبدیل مشتریان
4. از اتوماسیون به نفع خود استفاده کنید
یکی از مشکلاتی که کسب و کارهای جدید در تمام بازارها و صنایع با آن مواجه هستند، دستیابی به سطح کارایی و راندمان مورد نیاز برای محصول یا خدماتشان است. به عبارت دیگر، آنها برای افزایش تقاضای مشتریان خود، باید به آنها ثابت کنند که راه حل پیشنهادی آنها (که آن را در قالب محصول یا خدمات ارائه میکنند) از آنچه رقبایشان ارائه میکنند، بهتر است. امروزه، افزایش بازدهی و کارایی یک کسب و کار، غالباً به واسطه استفاده از فناوریهای جدید دیجیتالی امکانپذیر است. به این صورت، شاید محصول یا خدمات شما در مقایسه با رقبایتان، چندان جدید و خلاقانه به حساب نیاید، اما به کارگیری همین مفهوم اتوماسیون برای آن، میتواند به افزایش فروش آن کمک کند. مثلاً اگر در زمینه تولید محتوای آموزش زبان فعالیت میکنید، میتوانید با طراحی اپلیکیشن، بازدهی و کارایی خدمات خود را افزایش دهید. به این خاطر که دیگر مثلاً برای ارائه مطالب به مخاطبان نیازی به انتشار آنها بر روی سیدی نبوده و گنجاندن آنها در یک اپلیکیشن کم حجم میتواند نیاز مشتری را برآورده کند. استفاده از ابزارهای اتوماسیون، شاید در مراحل اولیه، هزینه بر باشد، اما در طولانی مدت، مزایا و فواید زیادی برای شما به همراه خواهد داشت.
5. هویت قدرتمندی به برند خود ببخشید
در دنیای امروزی اشباع شده از محتوا و حضور کسب و کارهای مختلفی که خدمات مشابهی ارائه میکنند، برخورداری از هویتی منحصر به فرد برای برند خود، به تمایز شما از رقبایتان کمک خواهد کرد. از بعد زیبایی شناسی برند گرفته تا مشتریان فعلیتان، همگی در تصمیم افراد برای خرید محصول یا خدمات از شما تأثیر دارند. برای ارزیابی هویت برند خود باید ابتدا مشتریان هدف خود، اهداف تجاریتان و ارزش و مزایای محصول خود را شناسایی کنید. هویت برند، به حفظ ثبات کسب و کار شما و ارائه تصویر مورد نظرتان به مخاطبان کمک خواهد کرد. برای تقویت هویت برند خود، باید از استراتژیهای مناسب بازاریابی استفاده کنید. یعنی باید بدانید چه عواملی باعث افزایش تعداد مشتریان هدف شما میشوند، ارزشها و ایدهآلهای آنها کدامند و غیره. در این صورت میتوانید کسب و کار خود را از حالت یک خدمت یا محصول صرف خارج کرده و آن را به شکل برند شاخصی در بیاورید که مشتریان و شرکایتان از آن راضی باشند.
6. شبکه ارتباطی قدرتمندی ایجاد کنید
یکی دیگر از راههای دستیابی به موفقیت در کسب و کار، تلاش در جهت ایجاد رابطه با شرکتهای دیگری است که خدماتشان با شما متفاوت، اما مشتری هدفشان یکسان است. در واقع ایجاد شراکت کمک میکند که هم شما و هم سایر کسب و کارها، همزمان و با به کارگیری ایدههای خلاقانه، مشتریان را به استفاده از محصولات و خدمات خود ترغیب کنید و تجربه خوشایندی در این رابطه برای آنها به وجود آورید. از آنجا که همه کسب و کارها، فرصت یا ظرفیت مالی برای تسلط بر یک بازار و در اختیار گرفتن آن را ندارند، بنابراین لازم است فرصتهای موجود جهت ادغام در بیزینسها و سرویسهای دیگر را بررسی کنند تا به این وسیله هم هزینههای خود را کاهش دهند، هم پایگاه قدرتمندی به لحاظ مشتری برای خود ایجاد کنند و هم اقدامات متشرکی در زمینه بازاریابی صورت دهند.
صرف نظر از اینکه در حال حاضر در چه مرحله از کسب و کار خود قرار دارید، هیچگاه از یافتن راههایی برای گسترش شبکه ارتباطی خود دست برندارید. همچنین خود را از پیشنهادات و توصیههای با ارزش صاحبان کسب و کار خود بینیاز ندانید، چون به کارگیری آنها میتواند در جلوگیری از بروز اشتباههای فاجعه بار کمک کند. بر اساس یک ضربالمثل آفریقایی: «اگر میخواهی تند بروی، تنها برو، اما اگر میخواهی مسافت طولانیتری را طی کنی، با شخص دیگری همراه شو.» بنابراین میتوان نتیجه گرفت که همکاری و شراکت با دیگران، میتواند شما را سریعتر به هدف مورد نظرتان برساند و زمینه رشد و پیشرفت را در شما فراهم کند.
امیدواریم با ارائه این مطالب به پیشبرد اهداف شما کمک شایانی کرده باشیم. اگر شما دوست عزیز و همراه گرامی سایت عزت خواه دات کام مشتاق هستید در زندگی شخصی و کاری عملکرد بهتری داشته باشید، یک پیشنهاد ارزشمند برای شما داریم و آن مطالعه مقاله آشنایی با دوره پاراسل زندگی و تماشای ویدیو معرفی این دوره است. در پاراسل زندگی با روشی کاربردی برای ساخت یک زندگی ایده آل با شما همراه خواهیم بود.
پاسخ به نظر